Hát az a viszkózítás külömbség, ami a két általad említett olaj között van, és a külömbség csak nagyon alacsony és nagyon magas hőmérsékleten jelentősebb- na hát nem igazán van hatással a jelenségre. Jocó
Ha jól értem a kérdésedet, akkor... Digit klímánál... dupla belső levegőkeringőztetés (Automata, vagy folyamatos zárt) csak az 5 ajtósnál van. Az SW-nél, illetve a pro_cee'd-nél csak egy (folyamatos zárt) kapcsoló van az A/C gomb alatt.
Ez nagyon gáz. Mi volt a Kia Magyarország hozzáállása? Eddig nekem mindenben nagyon segítőkészeknek és kedvesnek tűntek. Nem lehet, hogy a 20. alvállalkozóval volt gond?
juteszembe, tegnapelott voltam a kia szabonal ezres olajcseren, 18.887 ft volt a szamla 5w-30-as olajjal, munkadijat nem is szamitottak fel. a szerelo rendesen vegignezte az autot, vegig ott lehetett lenni mellette, sajna a kozepkonzol futyulesenek okara nem jott ra.
1. A hámlás nálam is jelentkezett (2007. 04-i az autó), elméletileg intézik a garanciális javítás engedélyeztetését.
2. A múlt héten nekem is becsusszant az assistance (30e-res kötelező után két órával indítanám a gépet, nem forgatja az indítómotor a motort... kúl.) Felhívtam az assistance-t este 6 körül, egy órán belül tudtak volna küldeni valakit, de mivel zárva volt a szerviz, másnap reggel 8-ban maradtunk. Én is korábban ott voltam, a szaki is, megnézte, látta, hogy nem akksiprobléma, trélerre fel, KIA szervizben le. Kedvesen, udvariasan, jó hangulatban -- tkp élmény volt. :) Tíz perc alatt megcsinálták, természetesen azonnal, soron kívül, nagyon szabadkozva (OMP Debrecen).
3. A 30e-s kötelező egyébként 35e-be került, volt mellé még garanciába egy nyomcsapágy meg egy stabilizátor-összekötő csere (mindkettő raktárról, semmi várakozás). A fenti malőrtől eltekintve minden okés.
Hát ez szomorú. Én simán perelném őket. Felháborító amit szolgáltatás címszó alatt müvelnek ebben az országban. Amugy azt csinálnám a helyedben, hogy Szlovákiában megkeresném a koreaiakat írnék nekik egy korrekt kis angol nyelvű ügyvédi levelet. Mást nagyon nem tehecc. :(
Miért igy csinálták hogy az anyós ülés mögött, a dupla ülés van, amit persze nem lehet előre hajtani, csak akkor, ha a vezető ülést is elörébb húzom!! De akkor meg nem férek bele...
Csak óvatosan a problémamentességgel. Mindenkit figyelmeztetek, hogy az assistance szolgáltatás semmit nem ér. Hibás üzemanyag szivattyú, 5 nap csereautó nélkül, félreinformálva + segítség megtagadva. Bemutatkozott a Kia vezérképviselet is. Ráadásként az új alkatrész is hibás és még a klimámat is elrontották. No comment, de erről az esetről még hallani fogtok, mert nem fogom ezt a békát lenyelni. Ja és továbbra is hámlik a színtelen lakk az autómról.
Nagyon kihalt ez a fórum. Már 3 napja nem volt egy hozzászólás sem. Ilyenre még úgy emlékszem nem volt példa. Valószínűleg már mindenki a ceedclub.hu-n nyomja?
Isten hozott a klubban:) a hazai utakon nem csoda, hogy odavan a stab pálca. Más típusoknál is gyakori hiba. Műanyag perselyek helyett valami keményfém kellene bele:) A fogyi nekem is álltalában hasonló, ha bírok magammal. Ha meghajtom, akkor megy 6 l fölé. Elégedett vagyok vele. AGIP naftát tankoltam, lehet attól, de most kicsit mintha megvadult volna a jószág.
Ez jogos. De ha így nézem a népítéletek legalább háromnegyedét ki lehetne dobni. Sztem nem kell ilyen szigorúan venni, de az tény, hogy minél több ojjektív infó van annál többet ér a népítélet.
A kormány nekem is ropog, de nem zavar. A stab pálca már 10.000km óta kolompol.. még két hét, és szervíz. Mindezt feledteti a többi pozitívum.
Egyik barátom vezette kb 100kmt-t, akinek Peu 406 HDI van. Élvezkedett. Tetszett neki a húzós motor, és a stabil futómű. Azt mondta, más sok, sokkal rosszabb vasat vezetett. Kimondottan tetszett neki, főleg a motor. ( box)