Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Nahát, ezt a meglepetést! És te itt most csajozni próbálsz, vagy a Regi elkezdett cangázni és ezért nézegetsz be ide? :DDD Kicsi a világ. Remélem mindketten jól vagytok, Regit üdvözlöm, de akár be is nézhet majd ide a topikunkba, vagy ha van kedve versenyezni, beléphet a csapatunkba.
Era, akkor csak punnyadsz! :D Hiszen hányszor kivántuk már télen azt, hogy bár lenne csak 6-9 fok, már annak mennyire örülnénk.
Igazad van,a szombati futáson úgy éreztem mintha ólombol lettek volna a combjaim...Állóképességgel,izomzattal nincs gond,csak valahogy a lendület,a könnyedség veszett el.Most ezt igyekszem visszaszerezni.
A bringázás általában nagyon lassítja a futást. Hogy ez a spinningre is igaz-e, arra nézve nincsenek tapasztalataim, de könnyen lehet, hogy igen. Még azzal is jobban jársz, ha nem csinálsz semmit. Már ha a szigeti köridő a legfontosabb cél. :)
(A végkövetkeztetéssel egyébként mélységesen egyetértek: a futás mindenhez jó alap, de ez fordítva nem igaz. Futásra csak futással lehet felkészülni.)
Akkor majd esténként fürkészem a tekinteteket,hogy vajon ki kicsoda lehet...?
Egyébként,én most vagy két hónapot kihagytam futásügyileg,és le is romlot jócskán a köridőm.Tegnap 30 perc volt ami elég ramatyul hangzik.Spinning az volt rengeteg,meg gyalogtúra is de a futás az teljesen más mozgás.És nagyon fontos,így nem is fogom soha többé elhanyagolni más mozgás miatt.Be kell valahogy kalkulálni kiegészítésként.
Szia, de igen, Demmer. Te ki vagy? Csak nem együtt dolgoztunk???
Próba: Imádni kell montizni, kell akarni menni versenyekre (minimum évi öt), kell szeretni a sütiket, mert igy fogsz tudni jönni velünk cukiba, és kell szeretni a csapatot, mert összetartó, lelkes embereket keresünk.
Egyébként meg sziasztok csajok, újra itthon vagyok. Edit, a hétvégén szeretnék menni, de nem biztos, hogy fos sikerülni, mert a szokásos kórság vett erőt rajtam. :( Persze azért megteszek minden tőlem telhetőt.