Mindenkit szeretettel várunk erre az oldalra, aki Krétára szeretne menni szállodába félpanziós ellátással, vagy AI ellátással. De azokat is szeretettel várjuk, aki apartmanba megy.
csak sok a munka, és még jól meg is fáztam tegnap, úgyhogy most nem vagyok épp a top-on. ráadásul innen ma még szabadtéri program este, és aludni se tudtam a náthától éjjel...
De olvasgatok néha azért, hogy történik e valami itt..
OFF: Görögországról, krétáról semmi hír nem volt. Londonban egy brutál terrorakciót akadályoztak meg, az Anglia-USA tengely érintett, de persze sokan egyből beparáznak.
Kréta nem keverhető bele ebbe "fokozódó nemzetközi terrorizumus" ügybe. Szerintem.
Sosem nézek tv-t.. valaki leirhatná mi van.. azt tudom hogy ciprusra özönlenek a menekültek. Krétával mi lett?? Bár a politika nagyon off itt, de tájékoztassatok.
párom épp Londonban van (na honnan van ingyen jegyünk... :) 2 órát késnek visszafelé. A fél órás fordulóidőből lett 2,5 óra az átvizsgálások miatt. De amúgy szerintem alapvetően az amcsikat nem szereti az, aki ilyennel foglalatoskodik, Kréta nem hinném, hogy parás lenne ilyen szempontból.
Most halgattam a híradót. Kedden utazunk - utaznák Krétára. Kicsit elkezdtem félni :( Ilyenkor mit lehet tenni, ha én úgy döntök, hogy nem szeretnék utazni 2 gyerekkel? Teljes sztorno biztosításom van, ilyenkor is érvényes?
Szerintem ettől ne félj. A legkisebb hely, ahol eddig voltam, az a Lonely Planet szerint 25 lakost számlál (Xerokambos), turista is volt vagy 15, és itt is volt vagy 4 taverna :-)
Nem vagyunk discos éjszakai party-arcok. Inkább szeretünk jókat enni, utána beülni borozni/sörözni beszélgetni. Tengerparton sétálgatni, teraszon borozgatni. A félelmem, hogy ha pici helyre megyünk ott max. egy-két étterem lesz és akkor nem tudunk csak ott enni.