Tegnap elmentem motorozni a környékre, elég hepehupás vidék, úgyhogy felraktam a legkisebb lánckereket előre, mint kiderült el is fért, olyan húzós emelkedők voltak. Sajnos kétszer le is fulladt szegény, szerintem túlmelegedhetett, amin nem csodálkozok. Egyébként szépen ment, letesztelődött így a simson villa is, mert elég off-roados volt az útvonal :-))) Sajnos olaj nincs se az első se a hátsó teleszkópokba, úgyhogy néhol úgy pattogtam, mint az állat :-))) Az indexeket felraktam, de még nincsenek beüzemelve.
Egy linket tudsz dobni? :) Igaz hogy én saját magam végzem az ilyen "szétszedem a jót és összerakom szarul" c. tevékenységet, de akkor most befejezem :)
Forróvizben feloldok egy kis trisót, elkeverem, kocsimosó kefével felspriccelem, vagy páfújom pisztollyal és fél óra után magasnyomásúval, vagy slaggal lecsapatom! Mint Salamon töke!!!
Én probáltam már mindennel a legjobb a védőgázas. Inverterrel nem sikerült alu pálcával mert kevés a feszkó, 70 volt felett kell lenni mert nem tudja tartani az ívet.
Na ez a baj. Én például tegnap lemostam a Simsont. De nem akárhogy: blokkot, mindent nagyon alaposan. fél liter gázolaj, fél liter Brigéciol és egy csomó víz volt ez a kis mulatság. És az idő:5 óra! De most legalább csillog minden apró festékszemcse :) Nehogymá' ne én nyerjem meg a motorszépségverseny Gyári kat. 1. helyezést :)
Mindig meg lehet csípni valami cuccot olcsón.Legutóbb pl egy mobilhoz való adatkábelt vettem ami boltban 2500,neten 2390+1000 posta,én megkaptam 1000+500 postáért. A múltkor vettem egy olyan kulcstartós kamerát 4ezerért.Vettem hozzá 2 gigás micro sd kártyát.Azt írták hogy 2 gigára másfél óra videó fér fel,de sajna csak 45 perc.csináltam neki egy tartót a robogóra,és már csináltam pár onboard videót vele.Nagyon érdekes visszanézni az ilyet.Itthon láttam csak hogy az egyik úton hazafelé kinyitottak egy kocsiajtót is épp mellettem :o
Ja ja. Faterom így szokott 20-30 ezer Ft értékű pneumatika cuccokat venni vaterán néhány ezerért. Múltkor valami olyat vett, ami még bontatlan gyári csomagolásban volt.
Nekem ismerősöm gond nélkül meghegeszette a Honda blokköntvényét, meg a 350-esét is, a Mustang blokkház sincs rosszabb anyagból... sőt, a Hondáról azt hittem, nem fogja vállalni a hegesztést, végülis japán, azok meg képesek arra, hogy magnéziumból öntsék... :)
köszi a választ! azonban akkor miért lehet nehezen hegeszteni? forgácsolni a magas szilicium tartalom miatt jól lehet de akkor hegeszteni miért nem tudták itt a munkahelyemen a profik? mi szénacéllal dolgozunk P...-s anyagokkal amiknek szintén nagy a si tartalma. jó tudom vas alu..... de akkoris! még saját anyagával se tudták mert hólyagosodott felforrt. adj tippet légyszives!
Nekem így kellene! Szép motor, a pirosnál meg verné a f*sz*t a robogós, hogy milyen gagyi, csak aztán nézne nagyot mikor otthagyom... Nekem kellene! :)
Lol! Az jó vétel volt! Nekem már a mustang szörny szállítása is meg van oldva, lehet hogy megveszem. A Simsonálison meg a sok őrülttel összebuheráljuk :) Milyen hangja lehet annak. Tuti jobb mint az én félbevágott gyapotolt folytásom.