Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy kitben megvásárolt M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm F2.8 PRO objektív, új állapotban. A magyarországi hivatalos forgalmazótól (Olympus Mintabolt) vásárolt. A kit részeként garanciális 2023.01.06-ig
Expo.szám: 31993 Vásárlás dátuma: 2017.12.14 Magyarországi vásárlás, hibátlan állapotban van, második gazdája vagyok. Minden gyári tartozékával, dobozával és papírjaival együtt. Garancia már nincs rá. Legújabb 1.4-es firmware-el frissítve, hibátlanul üzemel. A gépen minimális használati nyomok láthatók, de gomb kopás sehol nincs, szinte új állapotban van, nem lötyög, nem zörög semmi. Jár hozzá egy gyári akku a gyári töltőjével + két útángyártott akku egy power bankról is üzemeltethető akksitöltővel + egy külső táp (dummy battery). SN: WE7KB001914
Személyes átadást preferálom, de csomagküldés is lehetséges. Csomagküldés csak előreutalás esetén és a költséget a vevő állja. Email címem publikus.
Expo.szám: 31993 Vásárlás dátuma: 2017.12.14 Magyarországi vásárlás, hibátlan állapotban van, második gazdája vagyok. Minden gyári tartozékával, dobozával és papírjaival együtt. Garancia már nincs rá. Legújabb 1.4-es firmware-el frissítve, hibátlanul üzemel. A gépen minimális használati nyomok láthatók, de gomb kopás sehol nincs, szinte új állapotban van, nem lötyög, nem zörög semmi. Jár hozzá egy gyári akku a gyári töltőjével + két útángyártott akku egy power bankról is üzemeltethető akksitöltővel + egy külső táp (dummy battery). SN: WE7KB001914
Személyes átadást preferálom, de csomagküldés is lehetséges. Csomagküldés csak előreutalás esetén és a költséget a vevő állja. Email címem publikus.
Bp-en azonnal átvehető főleg Nyugati pályaudvarnál (reggel, este, hétvége), és Zuglóban Puskás Ferenc stadion (hétköznap 9 és 5 közt) és 1-es nyomvonala (hétköznap 8-9 és 6-7), de rugalmas vagyok,főleg ha több darabról van szó (Boráros tér, Blaha, Moszkva tér, Szentlélek tér, a pályaudvarok lehetségesek). Foxpost ok! Belső kerületekben házhoz is viszem.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált a fent nevezett objektív. Hibátlan, karcmentes objektív (este csinálok róla konkrét fotót) Mint látható még a fólia is rajta van. Korábban lőttem vele párat (kipróbálás céljából), aztán eltettem a táskába és azóta is ott pihent.
Személyes átvétel megoldható: Bp. III.kerület (Bogdáni út, Flórián tér környéke), vagy Üröm Posta megoldható: előre utalással és saját költségre, felelősségre
Kihasználatlanság miatt eladó Panasonic GX80-as milc kit-em.
Második gépnek használtam, csak fényképezésre. A gépben az expószám: 7892 (ami még picit nőhet). A gép nem kopott, nem ütött, a kijelzőjén első pillanattól védőfólia van. A kit objektív állapota tökéletes. Por, karc, gomba mentes. Második tulaj vagyok, az eredeti számla a dobozban. Magyarországi, Digitcam vásárlás.
A kithez adok még egy gyári Panasonic DMW-HGR2 markolatot is. A gépre felrakva biztosabb, kényelmesebb a fogás. A mellékelek egy Sandisk sdhc ultra 16GB 80MB/s, class 10-es memóriakártyát. A csomag része még 3 db utángyártott akkumulátor és egy dupla töltő is. A töltő usb-s, telefontöltő segítségével működik. Akár powerbankról is. A fentieken kívül megvan a doboz, az összes papírral, használati útmutatóval.
Eladó még egyLumix G Vario 12-60mm / F3,5-5.6 ASPH. / Power O.I.S is. Karc, por és gomba mentes. Kopás vagy sérülés nem található. Első és hátsó kupakok vannak. Napellenzője, doboza sajnos nincsen.
Ár: 65.000Ft
Átvétel személyesen Budapesten a főbb BKK vonalak mentén, Nagyvárad tér, Corvin negyed, Kelenföld vasútállomás. Westend Jófogás ponton.
Eladó lett 3 db Lumix G7 váz. 2018-19 körüli vásárlások. Első tulajdonos vagyok. Doboz, számla megvan. Az egyiké elkeveredett azt sajnos nem találtam meg. Objektív nélkül, minden más tartozékkal, amit adtak hozzá. Töltő, nyakpánt, gyári akku. Viszonylag alacsony expószámmal vannak, kettő legalábbis mindenképp. Elsősorban videózásra voltak használva. Garancia már nincs rájuk. Személyes kipróbálást javaslom, de a vevő terhére és kockázatára a posta megoldható előreutalás után. Az egyik rigelve van, felső és oldalsó fogóval és távkioldóval. Mindegyiknek minden funkciója működik hibátlanul. Használati aprókarcok láthatóak rajtuk. Megvigyázva voltak használva. A rigelt változat irányára 145.000 ft. A simáké 100.000 ft. Ha egybe vinné valaki kicsit lehet alkudni.
A vacak gumiborítás igaz (bár az minden márkára jellemző sajnos, Olympus csak annyiból rosszabb, h ehhez már nemigen találsz cseredarabot) az E-M1 keresője viszont éppenhogy lényegesen nagyobb, mint a korábbi DSLR típusoké... a Mark II pedig már a 120 fps frissítést is fölbontáscsökkenés nélkül tudja, így arra már tényleg semmi rosszat nem lehet mondani, nekem sokkal kényelmesebb használni, mint egy optikai keresőt (és a fogása is jóval kellemesebb mint a régi E-M1-nek - igaz, a méretnövekedés miatt a súlya is vmivel nagyobb, de nem vészesen)
Igen, az egy más liga. Viszont nekem hiányzik a nagy, tiszta kereső. A digitális kukucska nem jött be. Hiányolom a felső információs kijelzőt és a fogást sem találom rajt valahogy, pedig rajt a portrémarkolat. Keveset használtam a vázat, egyszer volt már szervizben, mert lejött hátul a gumi borítás. Most lejött elöl is. Néha már túl sok a gomb, a funkció. Sok manuális M42-es és OM bajonettes obim van, amiket viszont könnyű használni rajt. Erre még nem találtam más alternatívát egyenlőre. Meg hét mégiscsak Olympus, ha már a többi 22db is az :)
Olympus E3 váz, karc és kopásmentes állapotba, 43600 expóval, gyári töltővel, 1GB CF kártyával eladó. Nem mai darab de én speciel jobban kedvelem mint az OM-D EM1-em, a mérete és a kereső miatt.
Eladó egy még friss, ropogós TTartisan 40mm F2,8 makró optika! Márciusi vásárlás! CPL szűrő, és objektív sapkával! Nem gyári tartozék, csak szólok! Gyárilag egy fém tekerős kupak volt rajta, ami semmire se jó, mert tekerős. Tehát, így egyben eladó (feljebb váltás miatt)! Azaz az obi garanciális még, 1 év gari márciustól.