Az előrejelzések szerint holnapra eláll a havazás, de marad a mínusz 10 fok. Úgyterveztem kimegyek Malomvölgybe fotózni, van valakinek kedve csatlakozni? Soha jobb alkalom havas-jeges vízeséseket hosszú expózni vagy ultraszéles havas erdőt lődözni... :)
Egy ideig mi is ott hivattunk... de egy novemberi esküvői anyaggal annyira megtérfáltak, hogy többé soha - ha határidőről van szó... Aki egyszer eljátszotta, az legközelebb is el fogja. Nem volt megtorlás a részemről, pedig "sokat" buktunk akkor, mert a határidő szorított... szerencsére volt más, aki megmentette a becsületünket. A bosszantó az volt, hogy pont azért engedte meg magának a halasztásokat mert ismert.
Ha van 2 napom az előhivatásra, akkor tudok náluk olcsóbbat is. Nem nyúlnak bele a képbe, és olcsóbbak is mint ők. A4-es méretnél pl darabonként kb 150 Ft-al... Ha valaki annál nagyobbat kér, azt elküldöm az Xpress-be... de én nem viszek be anyagot.
Én mindig az XPressben hívok. Előre feltöltöm FTP-re, megírom mikor megyek érte, akkor benézek és egy óra múlva tudom hogy kész. :) Jó minőségben és jó áron dolgoznak, visszatérő vásárlóknak meg főleg. :)
Ti hol szoktatok nagyítani, ha nem ott? Dóráéknál?
Illett volna emlékeznem a nevére... annak ellenére hogy határidős munkát soha többé nem viszek hozzájuk, mert 3x csúsztatás után sem készültek el a megrendelt képek. Nem rontom a hitelüket... biztos csak véletlen volt a részükről :-(
Tudom előbb kellett volna írnom, de hátha valakinek van kedve meghallgatni a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekart :)
2009. december 4. 19.30 óra Székesegyház
MAGNIFICAT - A PÉCSI ADVENT ünnepi nyitókoncertje
Előadók:
Ambrus Orsolya - szoprán
Mecsek Kórus, Bartók Béla Leánykar (Karnagy: Kertész Attila Liszt-díjas) J. J. Strossmayer Egyetem Akadémiai Kórusa (Karnagy: Antoaneta Radočaj-Jerkovič) Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar EKF 2010 Nagykövet
Van egy eladó SIGMA 70mm F2.8 EX DG MACRO objektívem hibátlan, karcmentes állapotban, még egy év garival, minden tartozékával együtt.(első és hátsó sapka, napellenző, tok, doboz, papírok)
Kodály Zoltán utca Radnics utca sarok. Xpressz digital. Azt hiszem 1.5 magasságig és korlátlan hosszban tudnak nyomni. Fotópapírra közel 10e/négyzetméter az árképzés... de lehet hogy csak 6600. Telefonon is megtalálod őket.
Gyerekek, tud valaki egy jobb fajta boltot, ahol panorámaképet lehet előhívatni jó minőségben, fotópapírra, mondjuk kb 60. cm magassággal? (ha nagyobbat is tudnak nyomni, az nem baj!)
Van valakinek legnagyobb méretű Gorillapodja? Érdekes ötleten töröm a fejem, aminek a megvalósításában talán egy ilyen segítene, megköszönném, ha kipróbálhatnék egyet, ha van valakinek.
Ahogy elnézem ma megint szerencsés napod volt - mint majdnem mindig. Láttam Szábolha videóját - a blogolvasásnál gondolkodtam, hogy vajon ki lehet a videós, hát most kiderült - , az is szép. :)
Bezzeg én ma se láttam semmi értékelhetőt, ami jött, az is messze vót...