Sok tényezős egy ilyen párharc, a lélektannak, előre nem kalkulálható pluszoknak (és mínuszoknak) legalább akkora, ha nem nagyobb jelentősége van, mint a megtervezhető dolgoknak vagy kalkulált különbségeknek. Ahogy a Szolnok lefagyhatott nyerő pozíciókban (erre milyen észszerű magyarázat van?), úgy nálunk sem garantált, hogy mindenki kihozza magából a győzelemhez szükséges maximumot.
A Körmend nyilván remek mentális állapotban kezdheti a párharcot, különösebb teher nélkül, nagy közönségtámogatással. Nekünk azért volt meccsünk bőven a szezonban, ahol későn vagy csak időnként pörögtünk fel, nem játszottunk végig jól. Ez biztos nem fog beleférni. Amúgy a magyar mezőnyben nagy különbségek amúgy sincsenek. Nem mellesleg, ahogy Feffo is írta, kettőből kétszer kikaptunk tőlük. Úgyhogy a legkevesebb, ami mondható, hogy jó kis elődöntőre, igazi csatára van kilátás. (Tavaly a Falco volt ellenünk a favorit az elődöntőben, és bár 3-1 lett, az minden volt, csak nem sima, nagy meccsek sora. Most legyen ugyanez, persze úgy, hogy megint az "esélyes" nyer. :) )
Nem értek egyet most veletek. Az olaj jobb csapat mint a Körmend, csak a szokásos tavaszi lufipukkanás történt Szolnokon. Az MTE-nél a mi csapatunk minőségibb, a 0-2 csalóka. Ha úgy játszunk, ahogy tudunk meg lesz a döntő, aki nézte végig az 5 meccset látta, hogy a két Körmenden játszott betli miatt kapott ki az Olaj. Az első meccsen le kell törni a szarvukat, és sztem ez egy 3-1 lesz a végére. Egyszerűen nem fogja elbírni az agresszív védekezést és a gyors játékot az ellenfél. Nem fognak tudni verekedni mint a Kecsó.
0.2vel állunk a Körmend ellen, remélem ez lehúz bennünket a földre és kellő koncentrációval állunk bele a párharcba. A Kecskemét ellen végig azt éreztem, hogy a csapat kicsit lebecsülte az ellenfelet, pedig nüanszokon múlott az a 3 meccs.
Meccs közben azon gondolkodtam,melyik csapat lenne jobb nekünk. Nem nagyon tudtam választani. A pályaelőny miatt talán így jobb,de nagyon nem lesz egyszerű.
Egy elődöntőben nincs könnyű meccs, pályaelőnyben sem. Amit a Kecsó ellen játszottunk, az nem lesz elég. Gondolom, a Körmend most tényleg vérszemet kap, remélem, senki nem hiszi a csapatból, hogy a pályaelőny miatt ez sima.
Őrült meccs volt. Baromira megnehezìtettük saját dolgunkat.
Még mielőtt Fofó veregetné saját vállát,ehhez semmi közük nem volt. Önerőből voltunk szarok,főleg a 2
3. negyedben. A spanyol is elveszett néha a rengetegben,de a zóna elég jól bejött,bár néha átdobták.
Viszont azért volt 1-2 jó teljesítmény,bár hibázgatott mindenki.
A bírók fújtak 1-2 kamut,hagyták répázni a Kecsót,meg Cziffra első reklamálásra egyből odabaszta a tekót a mezőny legsportszerűbb edzőjének. Az a tanulság,hogy feszesnek kell lenni végig,meg a könnyű ziccer nem maradhat ki,meg a pattanókat is szedni kell,mert a jobb csapatok ellen ez nem fog beleférni.
7 perc pontszünet, nulla Somogyi ( már 15/0 zsinórban a tripla mutató), ideges gyenge Voja, és még így is siker a végére. Innentől ez már nem lesz elég, de jók leszünk bízzunk benne!
Ma nem játszottunk jól. Főleg támadásban. A védekezés,meg az akarat hozta meg a győzelmet.Meg volt pár jó villanás,tripla.A Kecsó meg szar volt (ennyit engedtünk). Nekik Fehérváron volt a max,onnan jócskán lejöttek.
Hát szegény Pongóból majdnem tragikus hős lett a kihagyott büntetőkkel, meg a végén eladott labdával. Aztán mégsem. :) Ki volt ez centizve, a második félidőben nulla mélységi játékkal, cserébe megint rossz triplaszázalékkal. De mégis az a pár beesett hármas döntött a negyedik negyed elején. Innen már be kell húzni, csak lehet, megint vért kell hugyozni.
Az egész meccs hihetetlenül pontszegény. Az egy dolog, hogy mi is jól védekezünk, de azért ez így a Kecskemétnek jobb, mert ez az ő játékuk. Jól limitálják az kulcsembereinket, és ritkán járatjuk tiszta helyzetig a labdát.
Diong kezd belejött. Lepattanókat szed, meg tudja fogni a neki szánt labdát és bedobja a közeliket. Ez a legnagyobb ok, hogy Szöszi egyre kevesebb percet kap!
Én nem értem Szöszi lenullázását , nyilván nem Tiby ellen kell játszatni , mert nagyon lelassult már. De azért Karahodzic ellen de főleg Kiss Dávid ellen bőven pályán tartható .