Valakinek van cardinal és babygold 9 őszibarackfája érdekelne hogy milyenek(termelöi véleményre vagyok kiváncsi) mert kaptam 3db - ot, de nem ismerem ezt a két fajtát .
Nézegetem a rézhidroxid árakat melyik a legjobb ár/ érték arány szerint hát nem igazán közlékenyek most te melyiket használod mert nem mindegy nagyobb felhasználás esetén.Vegyem fel a kapcsolatot ügyintézövel árajánlattal kacsolatban azért akkora mennyiségek nem kellenek nekem .
Nem ismerem ezt a szert , de ha lombtrágya akkor nem gomba elleni szer ...persze írják azt is de szerintem nem úgy hat mint egy kimondottan arra való kontakt gombaölőszer . Azt írják hogy vízoldható szer hogy ez mennyire marad meg a felületen pláne esőben az kérdéses .
Tobb telepites van ..minden evben telepitettem azota ...es fojamatosan cserelem a fajtakat.... a kajszikrol le mondtam... csak oszibarackra terunk at....
Jo egesseget kivanok az egesz csaladnak Aladar batya :)
Arrra en is de Nagyon..... nallam 6 evesek a gf es fak es oriasi a katlankorona..... a termes is boseges rajtuk...szerencsere nallam meg nem kapott ra a poloska
Szarazabb nyaron tapasztaltam eggyet eggyet megkostolt valami madar.....
Mondjuk nallunk a meret es a szin a fontosabb tenyezo... tollunk viszonteladok viszik... fenykepezem es mutatom a ladaba.... es akit erdekel mar szedjuk is....
Ez ijen projektes ultetveny Arad megyebe..delebre mint en..... igazi sik terepre en feltem volna tole....nagyon alacsony teralasba
Szuper intenziv... 4x 1.2 m telepites es feleresztve 3.5 meter magasra.... betonoszlopok meg drothalo...mintha szoloben jartam volna.... kivancsi leszek... hogy boldogul vele 5 eves koraba....
Már rég jártál erre .Mi a helyzett nálatok hogy vészelték át a telet a fák volt -e komolyabb fagy.Gondolom a virágzás is késöbb lesz nálatok mint itt. Be fog érni a tardibelle és az ohenry az idő eltolodás miatt gondolom ezt amugy szerintem nem lehet kapni ezt a két fajtát nálunk az opheliaról meg nem is halottam az milyen fajta.
Sziasztok... en is ultettem az iden oszibarackot.. nem sokat ...
60 darabot... 20 tardibelle... 18 ohenry...10 cal red 6 ophelia es 6 fayette...
Ez olyan spontan jott mindig is vagytam ezeket a fajtakat kiprobalni
Egy roman forumos baratom nagyon sokat telepitett 20 hektart es kimaradt a cucc... rogton kaptam az alkalmon
5 euroert vettem darabjat specko zanzis cucc... es nem deszhidratalt .... meglatjuk mit tudnak...ezek itt
5x5 os terallasba ...es eltolva ... nem kqadratba telepitek... mosmar... nagyon nonek a fak ...kell nekik a levego... sokat tapasztaltam.... nem kell ezeket a fajtakat suriteni....