Tény, hogy nekünk nincs támogatónk, akik mondjuk egy bajnoki döntőre elkészítene egy koreót mint nektek, de azért ha nem sértjük meg a nagy olaj tábort próbálkozunk.
Nem, itt írta valaki tőletek, hogy milyen gyenge produkció volt a miénk, stb.. Mondjuk az sem hozzátok képest lehetett szar, mivel a hétvégén megmutattátok, hogy még nálatok is van lejjebb. :)
Demetrius! Eddig egyedül tavaly a döntőn nem engedtek rudat, de akkor nekünk se! Amúgy annyira fél tőletek a klub, hogy a fogatlan picsákkal meg a dagadt rapperekkel szétkoreózzátok a vendégszektort, hogy muszáj volt meghozni ezt az intézkedést. :))) Úgy érzem lesz min röhögni holnap este. :D
Az milyen rendszer, hogy mi nem vihetjük majd be Szolnokon a rúdas zászlókat, míg a hazaiak bevihetik?? Ez már a bajnoki döntőben is érdekes volt, nem túl fair dolog... Pedig még kis koreót is gondoltunk, lehet, hogy fölösleges volt tervezni. Nyilván nem a szolnoki szurkolók tehetnek róla, a vezetők már inkább. Fehérváron Halmék még mindig beengedtek minden zászlót tudtommal...
Mindig is elismertem, ha valami nem úgy ment nálunk ahogy kellett volna, csak esetleg mondjuk itt nem nagyon hangoztattam. :) Egyebként nem hiszem, hogy túlzottan őn ostorzó lenne ez a kijelentésem: "mind két oldalról gyengébb volt a hangulat mint a megszokott". Tévén keresztül már tényleg nem volt olyan rossz de én ott élőben akkor úgy éreztem, lehet amiatt mert rohadt fáradt voltam.
Sajnos ez igaz minden táborra (már ahol van még egyáltalán tábor).
Ha belegondolok,hogy 2 éve egerszegen a szolnok elleni elődöntőben milyen hangulat volt és hogy most milyen lesz ... azért ez elég elkeserítő sajnos :(
A listavezető táborától egy rangadón szerintem ez kevés volt, főleg annak tudatában hogy az őszi, szombathelyi meccsünk után milyen volt náluk a duma. Hát most meg lehetett volna mutatni. Nem tették.
Sajnos a délutáni időpont nem a legjobb, az esti meccsre sokkal jobban feltud pörögni az ember, ez nállatok is meglátszik mert ennél sokkal jobb brigáddal szoktatok jönni. Ennek ellenére a létszámotok jó volt, meg szerintem jól is szoltatok, de összeségében mind két oldalról gyengébb volt a hangulat mint a megszokott. Mi azért szépen összegyültünk meccs előtt, csak a csarnokban már szétszóródik a társaság, nem mindenkinek a vágy, hogy a B első soraiban tomboljon.
Ezt a hígulást, inkább fogyásnak hívnám,melynek mélypontja most szombaton lesz... ( de szerintem ez mindenhova igaz sajnos és nem csak kosár és nem csak Szolnok) :(
Elfogadható létszám, bár a mennyiség a minőség rovására ment, sztem. Illetve annak a két madárnak szóljon már valaki, hogy ha félmeztelenre vetkőzik, legalább sportoljon előtte!
Kb. 15-20-an azt hittük, hogy Söptén az a 30-40 soproni fog megállni akik egész meccsen mutogatták, hogy el lesz vágva a torkunk. Végül meg is álltak 10 mp-re, de hirtelen sietős lett mikor meglátták, hogy nincsenek egyedül.
Na itt a baj látod !Te ezeket a fiatalokat hooligannak nézed!Mikor egyetlen komoly buliba nem volt részük!
Kosár meccsre csak pár öregebb régi harcos jár azok se kimondottan a balhéért!SŐT!!!Mind régebbi vasi"kutya"!persze csak szerintem lehet tévedek:)!
Így visszatérve Söptére!Kit vártál ki fog meg állni?!Ha vártál ott valakit azt barátom te nézted be nagyon!!!Ebből a gárdából ne számits semmi mókára!Persze ha a régi öregek ujra össze állnának lehetne móka itt is -ott is!De pár főt kivéve mind írtam nagy részük csak focinak él...!
Nem hiszem hogy az előbb keménykedtem volna,csak leírtam a tényt hogy tavaly szánalmas volt a soproni brigád.
Természetesen ott leszek megint,tavaly ott voltam Söptén is (Szombathely melletti falu) ... ha ott voltál tudod mi történt illetve mi nem történt,ha nem tudod elmesélhetem,de az nagyon ciki a soproni "huligánokra" nézve.
Sohasem keménykedtem olyan táborokkal akiknél ne jelentem volna meg ... ha ezt így gondolod akkor azt nagyon benézted.