Keresés

Részletes keresés

vili barát Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1776
Látom jó nagy összetartás van a magyar kürtöskalácsosok között Angliában. Köszönöm hogy segítettetek. Azoknak akik Angliában készülnek kürtöskalácsot sütni ne számoljanak hosszú ideig jövedelemre mert ebből pénzt keresni? szépen lassan meg kell szoktatni az emberekkel az új ízeket és ezek az emberek nem szeretik az ujat de ha megszeretik akkor meg veszik. A nagyok itt is jól járnak eladják a dolgozni akaró embernek a kürtöskalács gépeket meg a hozzátartozó dolgokat meg azt a jó receptet aztán ha az ember feltesz nekik 2 kérdést akkor elfordulnak tőlük (ígérnek fűt fát betanítást meg receptet meg nagy jövedelmet) De aki azt álítja hogy a kürtös jobban fogy mint a hotdog vagy a hamburger az azt sem tudja hogy hol van Anglia. Mindenkinek azt ajánlom hogy csak az vágjon bele ebbe az üzletbe akinek legalább fél évi tartaléka van az itteni megélhetésre ( lehet egy év is vagy még több ) De ne legyen igazam mert én is ezt csinálom és rengeteg pénzem van már benne. És azok a magyarok akik féltékenyek erre az üzletre azok rosszul gondolkodnak mert ha többen sütjük akkor megszeretik elöbb a kalácsot és akkor mindenki jól jár. Olyan ember aki azt se tudja mi az a kalács az ne ezzel kezdjen. Köszönöm hogy elolvastátok hozzászólásomat
ginoka13 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1775
Érdekes! Nem tudom, hogy ti hogyan, vagy mekkora helyiségben sütitek a kalácsot, de amikor mi itthon sütünk, van akkora pára hogy mindenen folyik a lecsapódott víz. Ha jó a géped, és folyamatosan pakolod be a kalácsokat, egy pici "izzadástól" nem lesz baja. Csak tényleg ne sokat álljon. A cukor meg szerintem bár nem tudom, de a cukor, az tök mindegy, hogy éppen bambusz, vagy répa, az akkor is cukor ha így hívják, egyedüli különdbséget a szerkezetében gondolok, aminn te tudsz változtatni. ez így van a liszttel is. Mindenből lehet sütni, csak az arányokat kell kitalálni. De te már azt hiszem írtál nekem e-mailt, de sajna nem volt időm válaszolni, amiért ne haragudj. de ha kérdésed van nyugodtan írj, és segítek.
stlouis Creative Commons License 2008.07.23 0 0 1773
Ha gondolod küldjél onnan nekem 4 kiló lisztet 1-2 kg nádcukrot, élesztőt és megnézem meglehet e belőle csinálni rendesen és fel is teszem a netre az eredményt (fényképet) utánna a többi rád lesz bízva , hogy kamatoztasd a több éves cukrász tapasztalatod. A honlapom kapcsolat oldaláról keres meg. Készítek belőle neked egy párdarab nem bemaszkerolt kürtőskalácsot. Ha aranybarnán csillognak és jó lesz a szerkezetük lehet esélye a dolognak. A páratartalomhoz meg majd hozzá igazodsz, de legalább látni fogod mit lehet belőle készíteni, vagy egy mesterséges páratartalmat simán kreálok hozzá és úgy készítem el neked.
Előzmény: jorge61 (1772)
jorge61 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 1772

HOLA!

Üdvözlök minden hazai és külföldi kalácsost!!!

 engem a sorsom Guatemalába vezérelt,ahol most az otthon megszerzett több éves cukrász tapasztalatomat szeretném kamatoztatni. Így jött az ötlet hogy a kili, zsömle mellett a kaláccsal is próbálkozom.

 A gondom,hogy itt elég extrémek a viszonyok: 70-80% a relatív páratartalom és nádcukorral tudok dolgozni. Viszont ez a karamellizálódott cukornak nem a legjobb ,mivel hamar elkezd "izzadni", én meg kezdetben kiszállításra vagyok felkészülve /egy napos eltarthatóságra/.

Szívesen és köszönettel venném annak a fórumozónak a tanácsát,aki hasonló éghajlaton sütöget.

Addig is jó munkát és sok vevőt Mindenkinek!

Dawide65 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 1771
A kalács nyáron is jó még ha csak 100g-os is, jó időben rossz időben kürtőskalács minden időben! :))egy kosárkával
Dawide65 Creative Commons License 2008.07.22 0 0 1770

Szia Betrix!

 

Sütőfa témába próbáld felvenni a kapcsolatot ginoka13-al vagy Kalács OETI-vel,segiteni fognak!

Sok sikert!

Előzmény: bellya77 (1769)
bellya77 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 1769

hello mindenkinek

 

köszönöm szépen azoknak akik megkerestek, illetve megprobálták felvenni velem a kapcsolatot!

 

remélem a sok kérdéssemel nem mentem senkinek az idegeire!na de nagyon akarom!ha már egyszer elkezdek valamit, az legyen tökéletes!!!!de legalábbis nagyon jó, finom, és ehetö!

 

a kérdésem még mindig: hallot valaki a kerámia sütühengerröl?????

 

illetve kinek van eladó, uj sütöfája, és mennyibe kerül, ki az aki megrendelésre csinálja??

 

 

szép kalácsokat,

 

szivárvány és naplemente!

 

villi barát!!!!

 

kitartás, a jó munkához idö kell!!!!!

és magadban kell hinni!biztos hogy nem sokára beindul!!!!!

 

 

én is ebben hiszek!!!!

vili barát Creative Commons License 2008.07.21 0 0 1768
sziasztok ! nektek ennyi idö kellet az elindulastol számolva hogy az emberek tudatossan keressék a kalácsot .? mitt tettetek annak érdekében hogy felfigyeljenek rátok? kérésemre ha válaszolnál megköszönöm . csá
vili barát Creative Commons License 2008.07.21 0 0 1767
Hello. 21 23 dkg osak a kalácsok és 1.50
Előzmény: ginoka13 (1766)
ginoka13 Creative Commons License 2008.07.21 0 0 1766
Helló! Hány dekás egy kalácsod? És mennyiért adod? jöhet privibe is a válasz, ha nem akarod kitárni.
Előzmény: stlouis (1765)
stlouis Creative Commons License 2008.07.21 0 0 1765
Direkt azért is van ez a három honlap tartalom ezenbelül több variációs üzleti ajánlat kitalálva hogy a Beá történetéhöz hasonló esetek kilegyenek kerülve. Veterán te nem tudom hol olvastad hogy eladók a pavilonok ? Meg nem tudom miből következtetél erre, mert eddig még csak nem is utaltam ilyenre. A kis tőkével kezdeni szándékozoknak ajánlottam persze mindkétfél biztonságával és egy visszatérülési sőt még talán hasznot is hozó lehetőséggel. Kockázat semmi gyakorlatilag, de kell hozzá az ember méghozzá 100 % os becsületes hozá állásal. Ilyen a világon nincs kinézni egy jó helyet kis induló tőkét össze szedni hozzá és aki be lép a készbe gyarapszik, ha alkalmas rá. És mindezt szinte a semmiből.
www.kurtoskalacshungary.hu
www.kurtoskalacsfranchise.hu
www.kurtoskalacsinternational.com
www.kurtoskalacs.extra.hu
Előzmény: Veteran 1 (1763)
vili barát Creative Commons License 2008.07.20 0 0 1764
Sziasztok !
Angliaban kürtöskalacsot es lángost készítek . nagyon bizakodo ember vagyok remélem sikerül megszerettetni ezzel a kifordított néppel ezeket a jo kajákat .
március elején keztük sütő , büfékocsi területi engedelyek , iskola higénia , csekolások es engedelyek. nagyon nagy feladat de nem egyszerű.
elkeztük a sütest de nem kell nekik nem eszik meg ott tartok hogy a piacokon helypénzemet megkeresem
pedig minden finom es élvezetes magyar alapanyagbol készítunk mindent es ( CUKOR ES LISZT ) CSOMAGOLÁS IS .
ABBAN KÉREK SEGÍTSEGET AKIK ITT ANGLIÁBAN SÜTITEK NEKTEK HOGY KEZDÖDÖTT ????????????????????
AZT MÉGEGYSZER MONDOM A KALÁCS ES A LÁNGOS IS FINOM VANNAK VISSZATÉRÖ VENDÉGEK (NEM MAGYAROK ) AKIK ÖRÜLNEK MIKOR MEGLÁTNAK ES VEHETIK A KALÁCSOT .

HA VALAKI TUD EBBEN TANÁCSOT ADNI KÖSZI
Veteran 1 Creative Commons License 2008.07.20 0 0 1763

 

Üdv.

 

Mennyi az ára a hirdetett pavilonnak?

Előzmény: stlouis (1748)
stlouis Creative Commons License 2008.07.19 0 0 1762
Szia Bea !

Irtam neked egy gyönyörű nagyon hosszú választ , de mivel mobil internet van nálam elküldésnél leeset. Sajna nem tudom megismételni. Szivesen wsegítek. Egy lépésre vagy a megoldástól ,de az utat megkell válsztanod hozzá. Valamint köszönöm elismerő véleményedet és megtisztelő megkeresésedet. Most nyitotam egy új top kürtőskalács üzletet . Közben mennem kell késziteni a kürtőskalácsokat tanítani be az embereket. Várom lehetőleg privát megkeresésed a honlapomról a kapcsolat oldalról vagy telefonon.
Előzmény: bellya77 (1760)
bellya77 Creative Commons License 2008.07.18 0 0 1761

sziasztok  öregrókák

 

mint kezdő természetesen mindenkitöl örömmel fogadok tanácsokat, jó tippeket!

 

és még valami, valahol egyszer olvastam hogy  létezik kerámia sütöhenger, tud ilyet valaki esetleg????

 

tapasztalatok róla????

 

szivesen kiprobálnánk azzal is a sütést!

 

akinek van ilyenje kérem jelentkezzen

 

léci, léci irjatok, szánjatok meg, mert muszály hogy jó legyen!

 

 

privibe is

 

m.mariabeatrix@freemail.hu

bellya77 Creative Commons License 2008.07.18 0 0 1760

szia

 

bea vagyok egy jó helyel és ötlettel, külföldön egy olyan országban ahol még ilyen nincs, mármint kürtös kalács, de a segitségedet kérném

 

ahogy elnézegettem a képeidet, elszégyeltem magam szinte a tieid olyan szépek!vastagok és biztos át is van sülve!

 

mivel egy alapvetöen kezdök vagyunk, és nem akartunk sok pénzt belefektetni a dologba, mert ki tudja alapon?igy egy olyan gépünk van, ami használt, elektromos, forgatja a rudakat, de a höfokot nem lehet rajta állitani!

 

nagyon örülnék ha néhány hasznos tippel ellátnál, hogy hogy is kéne jó kalácsot sütni, valami hasonlót mint a tieid!

 

egy jó recept sem ártana, kiprobáltunk már abból is vagy ötöt, de igazából egyik sem jött még nagyon be, na meg ami a gond, hogy nincs átsülve teljesen, mert mire az átsülne addigra megég a cukor rajta!

 

vagy ha vékony, akkor meg nagyon kemény lesz, ha vastag akkor nem sül át!

 

az izesitésekkel is van néhány probléma, de arra már rájöttünk, hogy mind cukros utána az izekbe forgatni, de tényleg mindet elöször cukrosra kell csinálni?

 

na és a csomagolás is probléma, te mit ajánlasz?

 

a papir nekem jobban tetszik, de ahogy elnézem mindenki nejlonba csomagol,  nem izzad bele a cukor?????hogy csinálják????

 

lassan már nyitni kéne, de még semmi nem tökéletes!

 

örömmel várom válaszod, a segitséged pedig elöre is köszönöm!!!

 

üdvözlettel, ismeretlenül is, beatrix

Előzmény: stlouis (1748)
bellya77 Creative Commons License 2008.07.18 0 0 1759

hello

 

Előzmény: stlouis (1748)
zseger Creative Commons License 2008.07.17 0 0 1758
A BÜFÉKOCSI 1750000FT 4 MÉTER HOSSZÚ 2,1MÉT SZÉLES  ÚJ SZUPER MINŐSÉG  AZ ANYAGA SZENDVICSPANEL MINDEN ALAP FELSZERELTSÉGGEL ,,VIZ VILLANY MOSOGATÓ KÉZMOSÓ PULTRENDSZER 703476878BÜFÉ KOCSI  ÚJ
Előzmény: malakoda (1740)
dennis the blade Creative Commons License 2008.07.15 0 0 1757
üdvözlet minden kalácsosnak. ELADO 1 DB 3 KW TELJESITMÉNYÜ 8-AS KÜRTÖSKALÁCS SÜTŐGÉP.24DB FÁVAL.  20cm hosszu 6cm -5cm átmérőjü fákkal.minőségi tanusitvánnyal-saját recepttel.profilváltás miatt. a gép elektromos.iá:340.000 ft.bővebb infó-06 30 827 34 18
kalacs.fr Creative Commons License 2008.07.05 0 0 1756
Kedves Dawide65!nem tudok ilyenfajta rendezvenyrol,de az otleted nem rossz!te mint oregharcos a forumon meg is tudnad szervezni,mert ha valaki ismer mindenkit a kulhonban,az csak te lehetsz!nem is kenne versenyezni egymassal,mert mindenki a magyar szivet,lelket sutne a kalacsba ezert nem is lenne kulombseg koztuk,de egy partyra szerintem sokan jeleznek szandekukat. Tovabbi sikeres uzletet kivannok neked es minden kalacs keszitonek!!
Dawide65 Creative Commons License 2008.07.05 0 0 1755

Kedves Kürtőskalácsosok!

 

Egy ötlet merült fel bennem, mivel elég szépen szétszóródtunk a világban  rendezhetnénk már egy Kürtőskalács világtalálkozót és nemzetközi ízversenyt (Kürtősolimpia). Ha valakinek van ismerőse a Magyar vágta szervezői között vagy valamelyik országos rendezvény mellékrendezvényeként a jövö nyáron még össze lehetne hozni.

Mit szóltok hozzá?

Ha már van hasonló rendezvény áruljátok el mikor, hol találkoznak a körtőssütők.

kalacs.fr Creative Commons License 2008.07.04 0 0 1754
Udv minden kalacsosnak!tudja valaki hogy Franciao.ban ki kesziti rajtam kivul meg a kalacsot?ha valaki ismer ilyen szemelyt szivesen felvennem vele a kapcsolatot,elore is koszi. Szaby
pisti66 Creative Commons License 2008.07.04 0 0 1753
Hali !!
Ennyire tele van mindenki melóval??itt is lehet érdeklődni csak nem vagyok állandóan gépközelbe.
Előzmény: pisti66 (1752)
pisti66 Creative Commons License 2008.07.02 0 0 1752
üdv. minden kalácsosnak!!!!
Ha valakit érdekelne julius 12-13-án egy rendezvény Tolna megyébe ,hívjon a
30 7462798.
deptford Creative Commons License 2008.07.01 0 0 1751

Üdvőzlettem minden olvasónak,

 

van egy újszerű elektromos 8 tégelyes gépem kelesztő álllványal 24 db fával szeretném eladni ha érdekes valakinek irjon az info@babadivat.hu  ra ahogy tudok válaszolok.

 

Sziasztok

János

Dawide65 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1750
FA
Előzmény: ZsuR (1749)
ZsuR Creative Commons License 2008.06.29 0 0 1749
MEg tudnad mondani, hogy az a dob amire a teszta van tekerve, az fa vagy fem?
Előzmény: Dawide65 (1708)
stlouis Creative Commons License 2008.06.26 0 0 1748

Ha komolyan gondolja van jó elképzelése lehetősége, ereje, kitartása és a hely is jó ! Egy pár óra múlva már sütögetheti is a kürtős kalikat és termelni fog azonnal. Nem kell semmi után nyomozni utánna járni összeállítani kockáztatni , hogy jó lesz e vagy nem a kürtőskalács. ( mert ha nem lesz jó a kürtőskalács az sajna az összes addigi  fáradozását befektetését romá döntheti) A képen látható pavilont mi kidíszitjük fölszerelve leszálítjuk és már jöhetnek is a vevők. A részletek itt megtalálhatóak.

www.kurtoskalacsfranchise.hu

Veteran 1 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 1747

Üdv.

 

Az ANTSZ milyen okmányokat,egyéb iratokat,dokumentumokat kér,az engedélyeztetéshez?

ginoka13 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 1746
A "leg" csapat, és a "fan"-ok :O))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!