teszteltem, nalam teljesen jo. kuldtem zip-et meg kepet. Attach-ra rakattint, jon a virus ellenorzo oldal,majd downlod -ra rakattint, es kep-nel bejon uj oldal a keppel, zip-nel pedig felajanlja elmetesre. Szal teljesen ok.
Feltünt egy furcsa dolog a Firefox böngészömmnél!
Ha a hotmailnél egy levélnek van valami csatolt része,nem engedi megnyitni vagy letölteni.Hiába kattintok a downloads filére,nyit egy uj ablakot és nem nyitja meg!
Találkoztatok már ilyesmivel???
Köszönöm a válaszokat,cdl.
ja, es ha olyat akarsz felrakni ami meg nem kompatibilis 0.8-al akkor nem tudom mit csodalkozol :) Szal most kis lenyegi valtozas volt, majd az extension, theme irok is frissitenek.
hoppa, mit irnak http://www.mozilla.org/products/firefox/ legelso oldalan? hoppa?
"no XBL binding for browser" error
Please read the release notes before installing. If after installing Firefox you receive this error, follow these instructions to correct the problem."
hoppa bizony :) ennyire azert ne nezz korul :) Meg ha beirod gugliba: no XBL binding for browser, akkor is hamarabb rajottel volna szerintem mint amig ebbe rozoga forumba beirtad;)
hopp azonban most produkált egy olyat h el akartam indítani és aszondja h "error launching browser window:no xbl binding for browser"
ez mit takar és h tudom helyrehozni?
beszereztem a cuccot, nagyon tetszik eddig
azonban ha nagy ikonokat választok akkor a menüsor is vastagab lesz, ez egy kicsit furcsa, meg leeht oldani h az normál maradjon?
olyat nem igazan. Viszont firefox-ba tudsz olyan input mezo elmlekezot feltenni, ami csak akkor egesziti ki a tartalmat amikot elkezded beirni, mint ie-be ahogy van.
Version information
Version
7.10
Build
2840
Platform
Win32
System
Windows 2000
Java
Sun Java Runtime Environment version 1.4
Registration information
Registered
No
Name
N/A
Organization
N/A
Paths
Preferences
C:\Program Files\Opera7\profile\opera6.ini
Saved windows
C:\Program Files\Opera7\profile\sessions\opera.win
Bookmarks
C:\Program Files\Opera7\Operadef6.adr
Opera directory
C:\Program Files\Opera7\profile
Cache
C:\Program Files\Opera7\Cache4
Mail directory
C:\Program Files\Opera7\Mail
Help documents
C:\Program Files\Opera7\Help
ja hogy pont siman bal gombra? Ugy nem. De ott a kozepso gomb:) Az nem felel meg?:) Ha mar 1kezes megoldas erdekel. Vagy ott a jobb click -> link uj tabba, meghat meg 1 csomo :) Van amugy jokis tabbed browsing extension. Ha igazan ki akarsz hozni mindent a tabokbol, akkor:
http://white.sakura.ne.jp/~piro/xul/_tabextensions.html.en
:)) Ez mar tenyleg fullos.
Ez a témakör a Böngészőlapok panellap beállításait ismerteti. A párbeszédpanel a következő lépésekkel hívható elő:
1. Válasszuk a Szerkesztés menü Beállítások parancsát.
2. A Böngésző kategóriában kattintsunk a Böngészőlapok elemre. (Ha nem láthatóak a kategória beállításai, a lista kibontásához kattintsunk duplán a Böngésző kategóriára.)
Ezen a panellapon a Böngészőlapok beállításai adhatók meg.
Megjegyzés: amikor a leírásban a Ctrl billentyű lenyomása szerepel, Macintosh gépen ez a Command billentyűnek felel meg.
* Fülek megjelenítése:
o A fül elrejtése, ha csak egy ablak látható: bejelölésekor a fülek csak akkor jelennek meg, ha egynél több ablak van megnyitva.
o Hivatkozások betöltése a háttérben: választásakor a Mozilla nem tér át új böngészőlapra, ha a Megnyitás új böngészőlapon beállítást használjuk hivatkozás megnyitásához.
* Ablakok helyett lapokat nyisson, amennyiben:
o A felhasználó a középső egérgombbal vagy a Ctrl + bal egérgombbal kattint egy weboldalon található hivatkozásra: bejelölésekor új lapon nyílik meg a weboldal, ha egy hivatkozásra a középső egérgombbal vagy a Ctrl billentyűt lenyomva tartva kattintunk.
o A felhasználó Ctrl+Enter-t nyom le a címmezőben: bejelölésekor új lapon nyílik meg a weboldal, ha a címmezőbe beírjuk a címet, és a Ctrl+Enter billentyűkombinációt nyomjuk meg."
Ezt írja róla a súgó. Ez ok is, de én úgy szeretném, hogy csak simán kattintok a bal gombal, aztán új lapban nyitja meg. Natúr bal gombal ez nem megy a Mozillánál, csak a ctrl-el együtt?
Üdv Hawk.