Keresés

Részletes keresés

MLG Creative Commons License 2000.09.14 0 0 445
Örömmel látom, hogy szarrá fagyott minden, míg a fórumba írtam. No mindegy nem kezdem már előlről, hogy az isten fojtsa vízbe, meg az ördög vesse tűzre. Óóó hogy a tályog ölje meg! Azt a jó istenit....

Közben munka is jött, remek, hogy azt az oltáron kerékpározó szucspulá....

ÁÁá de nem szentségelni jöttem, szóval majd holnap, most már nem kezdem az írást előlről, megyek haza gyilkolászni.

Szasztok

Stein_ Creative Commons License 2000.09.14 0 0 444
Hello!

MLG: kösz!

Én leginkább egy olyan paccsnak örülnék, amiben a a fegyverek reálisak, de nincsenek benne újak. Tehát nincs cserebere. Sajna jómagam nem tudok elkészíteni egy ilyet (programozáshoz nem nagyon értek meg a fegyverekhez se (még katona se voltam)).

MLG Creative Commons License 2000.09.14 0 0 443
CSövezz mindenkinek!

Pedro14! Amúgy tudod mi az SVD???
"Snaiperskava Vintovka Dragunova" nem sámli mi?!
Mondjuk ebből a "vintovkát" nemtommi.

Kösz a helpért, gondolom Norby igényt fog rá tartani, mivel, én nem vagyok nagy segítség neki mert mint említettem én leginkább csak az ún. "tróger" munkát tudom elvégezni, mert egyrészt a fegyverekhez nem nagyon konyítok / pl. katonaságnál csak akkor volt a kezemben kupsa, amikor pucolni kellett / másrészt a programbuheráláshoz sem értek.

Vicces dolgok:
Tegnap Almában voltam. Ért egy kis meglepi, mert az SVD-s sniper meg az őrbódés elit hiányzott a pályáról, még szerencse, hogy az UV Gogglesos megvolt, bár a hülye kétszer is mellém lőtt:-)

Az első vicces tehát az Almai kiképzőbázison történt a hordós épületben:-)
Berobbantam, a nyílásba özönlő pirosingeseket lezúztam, aztn nyomakodtam befelé ládát nyitogtatni. Balszerencsémre pont Barry ment elől, aki igaz, hogy kapott egy interruptot / volt rajta NVGoggle / de ami eztán jött marha vicces volt. Barry a hordók között guggolt, a többiek kicsit hátrébb, de még mindig a hordők között, az ellenfél szintén. Barry becélozta, puff mellé, hordó berobban, láncreakció indul. Az ellen muki egyből kimurdelt sebződött vagy 120-at, aztán a robbanás szép sorban elérte az embereimet, akik 40-60 pontnyit sebződtek és hanyattvágták magukat egyből. Aztán nagy csend, mindenki feltápászkodik Barry meg megszólal "Frankó" azaz Groovy. Hát itt úgy elkezdtem röhögni, hogy még a cigaretta is kiesett a számból. Hehe

Másik vicces: ALma mine. Osonok a házak között, lövöm a lámpák fényében osonó hülyéket, erre egyszer csak a harc hevében, civilian turn és az ellenség között felbukkan egy tolókocsis ipse majd ezerrel tovaszáguld a sötétbe. :-) Terryrista volt az:-) Vicces volt ez is, de az már gázos, hogy az ellenek kinyírása után nem találtam meg. Kerestem mindehol, de nyoma veszett, pedig szívesen elmagyaráztam volna / burst / neki, hogy máskor figyeljen hol kerekezik.
Szóval nem lett meg, gondolom amilyen tempóval száguldott, már Medunában lehetett ekkor:-)

Ennyi, remélem nem volt uncsi

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.13 0 0 442
Ja, majd elfelejtettem.Tudtátok mi az SVD hivatalos neve?
Én meglepődtem egy kicsit:Kbi Dragunov Model SVD
Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.13 0 0 441
Hi All!

Stein:Örülök, hogy vissza jöttél és, hogy a patchel van véleményed!

MLG:A fegyver változtatások tutkó megoldásnak látszik,és ÉN támogatom!

Norby:Be tudok sceneltetni egy rakás képet és ide is felrakom,ha akarod!Szívesen segítek a képek buherálásában!(csak az a gáz,hogy inkább gamer vagyok,mint programiren, de azért próbálkozom!
Ja és még valami!AJÁNLOM MINDENKINEK AZ E:11-es szektort.Eddig kétszer voltam ott(természetesen külön játékban)és 2 SVD-t és 1SkS-t mindid táláltam!És ezzel leváltottam a pisztolyokat egy város elfolglalása után!
Tehét Norby érdekel a kép csere bere!

U.I.:De mivel magyarok vagyunk be kénne rakni egy PA-63-as psztiolyt vagy a 38.spec helyére egy AMD-65-őst vagy egy AKM-63-t.(imdegyik volt a kezemben tele tárral!Piszok jó érzés volt!)

Na szeva mindenkinek és Gamezést!!!

Pedro 14

MLG Creative Commons License 2000.09.13 0 0 440
Oksa Stein, nem csalódtam benned! Rendes krapek vagy! No megyek haza, hallgatom Barry jajjgatását.
Forgév mí for táking lájf!
Szakasztok
Stein_ Creative Commons License 2000.09.13 0 0 439
Hello!

MLG: Nem kritizálni vagy leszólni akartam, csak kifejtettem, hogy nekem nem tetszik az ilyesmi...
Ettől függetlenül kipróbálnám és lehet, hogy még tetszene is. Kérdés, hogy mi lesz, ha kijön az UB? Abban egyrészt lesz egy rakás új fegyver, másrészt valószínűleg nem fognak működni az ilyen módosítások. Szóval lesz gondotok elég. Én azért csak figyelek tovább és ha esetleg elkészűl, biztos meg fogom nézni.

Norby Creative Commons License 2000.09.13 0 0 438
Felraktam az editorokat hozzám (ja2wbe, ja2wedit), de ez nem a hivatalos helyük, csak azért rakom ki, ha lassú lenne a freelancer.

A wedit wildfire.txt-jét összehúztam egy kép szélesre, hogy jobban áttekinthető legyen, ez a WILDFIRE3data.rar -ban látható (xls, html). MLG: ez utóbbiban érdemes szerkesztenünk az adatokat.

Pedro: igen, munkahely, de tudok maradni tovább is, ha nincs más dolgom. Nekem a freelancer-es slf és sti unpackerek mennek, miután kitapasztaltam, hogy kell használni. Képet csinálni már nehezebb velük. Ha érdekel, és akarsz segíteni, írj mailt.

Stein: köszi a tanácsokat. A G3-on még gondolkozom, shotgun helyett jobbak lesznek (lehet, hogy 3-nál több is), a minimi meg esetleg a 200-as hevederrel maradhat, de akkor előrébb kell kerüljön a játékban (pl. áttesszük egy assault rifle helyére), mert az új lőszerekkel működő fegyverek sokkal erősebbek lesznek nála, így azoknak kellenek az utolsó helyek.
Több fegyver berakása techniailag nem lehetséges, mivel a módosítás úgy megy, hogy az exe megfelelő byte-jain átíródnak a stat-ok, de ahoz, hogy több hely legyen, újra kellene fordítani, amihez meg kellene a ja2 forráskódja. Ez szerintem az UB-ben se fog menni, meg más játékokban se, hacsak nem eleve olyanra írják, hogy a felhasználó maga is tehessen hozzá újakat.

A Tons of Guns-al kapcsolatban esetleg csinálhatnánk azt is, hogy csak azokat a fegyvereket cseréljük le, amelyek csak ekkor vannak a játékban, de azt mind. Ez sajna több megkötöttséget is jelent, én inkább változtatnék mindenhol, ahol érdemes, de a jobb fegyvereket mindenképpen a ToG-osok helyére tenném.

A távcsöves pisztoly jó ötlet, a valóságban a Desert Eagle-re is tehető távcső (ha bentmarad, lesz is rá).
Mondok mégegyet előzetesen: vannak olyan puskák, amelyekre rá van építve fixen a hangtompító. Az eredeti ja2-ből teljesen hiányoztak a nagy lőtávú hangtompítós fegyverek, ezen az előbbeken túl még azzal is gondoltam javítani, hogy a Steyr-nek mégis inkább a 9mm-es változata lenne bent, amire hangtompító is rakható lenne, és a lőtávja is jó nagy (30-40).

Előzmény: MLG (436)
MLG Creative Commons License 2000.09.13 0 0 437
Nnaszóval!

Norby! A következő változtatásokat javaslom:
"Eredetiként Wildfire legutóbbi paccsát vettem alapul, hiszen azt kellene / tudjuk / szerkeszteni, mert az 1.06-os

Első, amit le kell cserélni, a második, hogy mire.

Glock17 - Danuvia VD-01

Beretta92F - BerettaM12

S&W38 - ? / nehéz géppityu? /

Barracuda - ? / nehéz géppityu? /

Colt45 - Colt Anaconda vagy a te általad javasolt 5,7-es pista?

ThompsonM1A1 - ?

Aksu74 - ?

Type85 - valamiféle minigun?

AKM - AN-94 Abakan / ez tökéletes /

SPAS15 - valamilyen shotgun?

CAWS - valamilyen shotgun?

Mint láthatod elég tanácstalan vagyok, de azért pár ötletem van. Beszéljük majd meg, ha ráérsz, de persze MINDENKI tanácsát szívesen vesszük.

1előre ennyi:

Pablo Greco alias Csúting Indi Érrporrt

MLG Creative Commons License 2000.09.13 0 0 436
Üdv mindeneknek!

Stein! Nyilván félreérthetted a szándékainkat, mivel mi egy TELJESEN VALÓSÁGOS ADATOKON ALAPULÓ peccset akarunk / fogunk / létrehozni.

Abban pedig egyetérthetsz velünk, hogy ha egyáltalán van a JA2-nek gyenge pontja, akkor az a fegyver választék. Hiszen bármilyen stratégiát alapul véve / night opsos shot gun, silenced téma vagy nappali sniperkodás / vannak olyan fegyverek, amelyet az ember nem használ, hanem nagy ívben elhajigál. Másrészt a fegyverek "feljavítása" az ellenfélre is hatással lesz, így akár egyfajta minőségi nehezítésnek is felfogható, nem beszélve persze arról, hogy mennyire élvezetes valósághű fegyverekkel játszani meg kipróbálni új kupsákat.

Más...
A cserebere pedig leginkább a használhatatlan kupsákra fog vonatkozni.Én egyenlőre Norby kutakodásai alapján elékszítettem egy excel táblázatot, amelyet akár alapul is lehet venni az esetleges módosításokhoz. Nyilván ez a cserélendő fegyverekre fog vonatkozni, hiszen Norby már a játékban szereplő fegyvereket realizálta. Persze az újban át kell írni ezeket is.

Még egy magánvélemény a végére! Egyrészt tapasztalataim szerint akár Wildfire, akár Norby paccsai jobbá teszik a gamét, másrészt pedig a változatosság gyönyörködtet és ha egy opciónak vettük a készítők "tons of guns" illetve "normal" lehetőségeit, ezt is vehetjük nyugodtan annak. Aki akarja kipróbálja, ha tetszik ezzel nyomul, ha nem, nem.

Azért írtam mindezt, mert nem Stein levele az első, amelyben enyhén vagy durvább formában kritizálják a fegyvermódosításokra vonatkozó törekvéseinket. Érdekes például, hogy a tacticalplaneten Wildfirét senki sem kritizálja, sőt nagyon sokan örülnek az új peccseknek. No, mindegy, azért örülök, hogy legalább Pedro14 jó ötletnek tartja.

Norby! Nézd át a táblázatot, igyekeztem azokat az adatokat kiszedni, amelyek a játék szempontjából fontosak, új fegyverből pedig egyenlőre a már említett Colt Anaconda az ötlet. Nem lenne rossz egy sniper scope-os pisztoly:-)
Ezután ki kellene választanunk, hogy mi marad illetve mit cserélünk, erre még ma készítek egy magánjavaslatot, eztán már csak az adatok véglegesítése van. No meg persze a descriptionok megalkotása. A skulók terén kicsit káosz van a fejemben, ezt is dumáljuk majd meg.

Pedro14! Én melóhelyről tudom csak elérni a netet, tehát 8-16ig vagyok itt!

Hali

Stein_ Creative Commons License 2000.09.13 0 0 435
Hello!

Én itt vagyok és figyelek, csak hozzászólni nem tudok. Két okból is: mostanában nem játszom és nem nagyon szeretem az ilyen 3rd party módosításokat... Én inkább csak az eredetivel játszom, mert a kiegészítők mindig gyengítenek benne valamit az erősítés mellett. Pl. most úgy lenne az igazi, ha nem más fegyverek helyett, hanem mellé lehetne berakni az újakat.
Persze azért egy teljesen _valóságos_ adatokon alapuló javítást én is szívesen vennék :)
Norby: Én vitatkoznék a cserebere listáddal. A G3A3at csak fel kéne javítani a valóságos szintjére és máris jó lenne. A shotgunok mindenképpen hasznosak a játékban, tehát a helyükre csak jobb shotgunokat lenne érdemes rakni. A Miniminek is csak a statisztikáin kéne változtatni és hevederes töltényt lehessen beletölteni, mert úgy az igazi (azért mégiscsak hozzászoltam :)
Remélhetőleg az UBt már jobban lehet majd variálgatni (új fegyverek hozzáadása)...

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.12 0 0 434
Hi All!!

Norby,MLG, úgy néz ki, hogy velem együtt hárman vagyunk NAGY JA2-sök!
Norby:A fegyver editálót fel tudnád nekem ide rakni?Előre is kösz.
Amúgy "nagy" fegyver mániás vagyok és utálom, ha valami eltér a valóságtól!
MLG,Norby:Ti honnan írtok?(Gondolok pl:munkahely vagy egyéb!)Mert ahogy elnéztem az írások ídőpontját,nem a kedvezményes ídőben írtok.Ne vegyétek tolakodásnak,csak csupán egy kérdésnek!Amúgy a lecserélendő fegyverek nevsora rendben van.
Lehet,hogy az editáláshoz tudok,majd képeket felrakni.Most jut eszembe használtátok már próba képpen valamelyik itemwiever cuccot.ÉN kettőt is kipróbáltam, de egyikse ment!

Pedro 14

Norby Creative Commons License 2000.09.12 0 0 433
Én is egy teljesen új rendszerre gondoltam, ahol a fegyverek nagy részét újra cserélném, mivel aki az eredeti fegyverekkel akar játszani, annak teljesen jó a wf3+az én 1.3-asom.

Az eddigi legjobb fegyverek azért megmaradnának, de az egyes kategóriákban kevesebb lenne (pl. minek annyi 5.56-os), hogy a helyükre kerülhessenek az új, magasabb kategóriásak. Ez a lőszerre is igaz: pl. a .38-asból csinálhatnánk meg a .50bmg lőszert, amit persze nem az a pisztoly használna, amit a .38 helyére teszünk, hanem az új sniper puskák és HMG-k (amik a G3A3 és gyenge társai helyett lesznek). Pisztoly helyére azért nem tennék jobb fegyvert, mert akkor az Omertai ellenfelek is megizzasztanak, valamint a legolcsóbb AIM-osok kezében is az lesz.

Mindenesetre én szeretnék több új lőszert is berakni: a .50bmg mellett a 12,7-es és a 15,4-es oroszt is, hogy a szupernehéz mesterlövészetről is legyen fogalma a játékosnak, valamint hogy tankok ellen is lehessen ezeket használni, mint ahogy a valóságban is.
Plusz lesznek olyan fegyverek, amelyek nem igényelnek új lőszert, mégis új kategóriát képviselnek, egy ilyen a dobtáras, sorozatlövő shotgunok, ami 12gauge-vel mennek (a guns.ru-n van róluk leírás).

Lecseréendőnek jókat írtál, plusz még ezekre gondoltam elsőre (szóljatok/tegyetek hozzá):
Glock-17, Barracuda, Thompson, a shotgun-ok, SKS, G41, G3A3, AK-74, AKM, Minimi, RPK.
Nem kell megijedni, ezek mind jobbra lesznek cserélve.

Előzmény: MLG (432)
MLG Creative Commons License 2000.09.12 0 0 432
Hala az istenem!

Norby! Elnézegettem az anyagot és ammo ügyében arra a következtetésre jutottam, hogy ha egyáltalán érdemes létrehozni új ammot akkor az 50 BMG kellene, ez mehetne a nagyobb puskákba, a többi meg maradhatna.

A változtatások. Hmmm. Ezt jobban meg kell rágni, fogok is csinálni egy táblázatot, hogy jobban lássam egy-egy fegyver előnyeit és hátrányait.

Annyit már most gondoltam, hogy leírom melyek azok a fegyverek, amelyeket nem használok egyáltalán, tehát számomra ezeket kellene megváltoztatni. És egyáltalán úgy kellene megcsinálni, hogy minden fegyvernek legyen egyáltalán legalább EGY olyan tulajdonsága, amiért érdemes megtartani.

Szóval én nem használom ezeket:

- 38 special
- Type 85
- Aksu-74
- Automag IV

persze ez nem azt jelenti, hogy csak ezeket a fegyvereket akarnám megváltoztatni, igazság szerint akkor érdemes belevágnunk ebbe a paccsba, hogyha egy teljesen új rendszert hozunk létre, és ez alatt nem pont a fegyverek fajtájának a megváltoztatását értem, hanem inkább a statjaikat. Mondjuk az más tészta, hogy láttam a doksiban egy-két pistát, amelyet nagyon szívesen látnék újra a játékban.

Keményebb meló lesz ez, mint sejtettem, főleg, hogy én nem értek a fegyverekhez annyira. Mondjuk jelen esetben a favágó munka is öröm. Szóval tegyük a dolgokat holnapra.
Üdv!

Amúgy más is hozzászólhatna a témához, már ha van itt rajtunk kívül meg Pedro14-en kívül valaki.

Hala

Norby Creative Commons License 2000.09.12 0 0 431
Végre én is megtaláltam az új editort. :)
Van kettő is, az egyik a LotB ja2wbe nevű description editora, amivel végre a fegyver nevét is át lehet írni, a másik meg a mindenttudó fegyvereditor, aminek még a forráskódját is kiadta a szerző (W4st). Ezek után nekem már csak a kis képek fehér gyűrűje hiányzik, és némi szabadidő... de biztos megcsinálom a HMG-s patch-t.
Nagyon sok cserét tervezek, a fegyverek több, mint a felét újra akarom cserélni, leginkább a tons of gun-osakat. Több magyar fegyvert is tennék bele, ehez tomslayer és a fegyver levlista adott ihletet, de ha tudtok, mondhatnátok hasonlókat.
A többihez meg a Guns.ru-t találtam a legjobb forrásnak, addig is nézegethetitek.

Pedro: én még nem voltam a cache-ben, de az angol fórumban olvastam, hogy a helye jatekonkent mas, es a tartalma fugg a megtalalas helyetol. Csak a medunahoz legkozelebbi helyen van benne P90.
Köszi a Steyr-es infókat, én is sok helyen olvastam róluk, az egyik előnyük, hogy pár perc alatt átszerelhetőek ezek között a lőszerek között. A ja2-ben ezt sajna nem lehet reprodukáni, a legjobb lőszer hozzá meg az 5.56-os, ezért nálam ez fog maradni.
A statok az én (átlagosnál talán valamivel jobbnak mondható) fegyverismeretem szerint igyekeznek a leghető legjobban közelíteni a valóságot.

Előzmény: Pedro 14 (429)
MLG Creative Commons License 2000.09.12 0 0 430
Csákó!

Megnéztem a Wildfire editáló porgit. Elég adott, mindent lehet vele editálni és tök könnyű használni. Kafa.

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.11 0 0 429
Csővek az All népnek!!!!!

EGYSZERŰEN NEM TUDOM ABBAHAGYNI!!!!!!!!
Nyomulok megint a patchel!(a psg szépen műkszik!)
NA mesélek valamit.Éppen Cambria ellen nyomultam kis csapatommal mikor ellen is van a szektorban!Hurrááá,de mit látok,két épületet!De az enemin kívül semmit nem mutatot,hogy az a weapon(Ahol az Fn-p90 van).Na,a fegyverzetem így nézet ki!
Pedro:Beretta
Buns:H&K mp5
Barry:Remington
Ira:Barracuda
Dr.Q:Barracuda
Az ellennél meg ez volt mikor kiírtottam őket!:
SVD
Remington.
A két házikóban(volt egy nagyobb és egy kisebb, amolyan raktár féle)Miután kipakoltam mindkettőt
ez lett a fegyver arzenál!
SkS
2db SVD
2db remington
H&K mp5
Úgyhogy felfegyvereztem magam!
Lehet,hogy korábban megtaláltam az fn-p90 lelőhelyet és ezert nem volt ott.
Norby:Neked,hogy nézet ki az fn-p90 lelőhely?
Na szerintem Wildfirt vagy ki a szösz,tehát ő is megszerezte valahonnan!
Norby még valami a Steyr Aug tárkapacitásáról!

Steyr AUG-Police(szerintem ez van a jétékban):32db töltény befogadására képes Ürméret:9mm para

Steyr AUG-SA:40db lőszer
Űrméret:.223 Rem.

Steyr AUG-SA Standard:40db lőszer
Űrméret:.223 Rem.

Erről a háromről volt infóm.Gondoltam érdekelhet!Amúgy a statisztikák 100%-ban tükrözik a valóságot?
Na ennyit mára,holnap jövök!
Hali Mindenkinek!(Ha valamit elírtam később korigálom!)

Pedro 14

MLG Creative Commons License 2000.09.11 0 0 428
Csákány!

Norby: Ez elég érdekes, mármint a Bad News, mivel nem foglalt semmit vissza a gép, talán még arra gondolok, hogy ültem három-négy napot és ezért szentségelt. Bár ilyenkor "concerned" szokott lenni Enrico papa. No mindegy, továbbra sem értem.
Vagy esetleg a kiürült bánya miatt volt???!!!

Láttam a fincsi szerkesztő dolgokat újfent, de azt hiszem én nem kezdek el editálgatni. Egyrészt, mert szeretném most már legalább egyszer végigvinni a gámot, másrészt meg nem értek a fegyverekhez annyira, hogy normális paccsot hozzak létre. Amúgy a Norby paccsok tetszenek és tök kafák az új Wildfire grafikák is. A 100box ammo nagyon rulez!!!

Addig is fohászkodjunk, hogy még az idén a kezünkbe kerüljön az UB. Amúgy vmelyik fórumon olvastam, aszondja xy: Csak nehogy "nomen est omen" legyen az UB, azaz egy valóban befejezetlen üzlet"

Norby! Próbálgasd már nyaggatni Wildfirét, megpróbálom majd én is...

No mára ennyi volt, megyek haza megzúzom Balimét, aztán, Cambriát, aztán Tixát!

Banyek! Megint üres a Medunai wepön kes!

Norby Creative Commons License 2000.09.11 0 0 427
MLG: a Bad News akkor szokott jönni, ha visszafoglalnak valamit tőled. Concerned meg ha 10 napig nem nyersz csatát.

Egész hétvégén szórakoztam új képek berakásával, de még mindig van, ami nem megy. Nagyon sok szíváson vagyok túl, meg is untam egy időre. Ha esetleg valaki akar szenvedni vele, annak tudok segíteni elindulni. Az alapvető gond azonban az, hogy ennyire kevés pixelben lehetetlen normális képet csinálni: pisztolynál max. 28 x 23 (kis zsebbe is be kell férjen), puskánál 58 x 10 (a méretarány miatt nem lesz magasabb).
Nagy képet (a leírás fölé) macerásan ugyan, de lehet jól berakni, viszont a kis képek (a felszerelésnél) elvesztik a fehér "körüket", azaz nem világítanak, hiába tartasz jó tárat a kezedben.

Rájöttem, hogy a leírásbeli módosításaim azért nem látszanak, mivel a ja2edit99 az eredeti binarydata.sdf-ben módosítja az itemdesc.edt file-t, wf patch-e viszont a binarydata könyvtárba rakja ugyanezt a file-t, és ez utóbbi létezése esetén a játék azt használja. Most már tudok sajátot csinálni, de a fegyverek neve ettől még a régi marad, csak a leírásól derül ki, hogy másról van szó.
Ezen kívül a fegyverek súlyát sem tudom módosítani, ami szintén fontos lenne, mivel a HMG-k 30 kilótól kezdődnek.

Szóval van pár dolog, ami hiányzik a folytatáshoz, ezért egyenlőre hagyom a dolgot. Ha elég sokan akarjátok, megpróbálhatom Wildfire-t rávenni, hogy csinálja meg ő, de nincs rá garancia, hogy hajlandó lesz rá.

Előzmény: MLG (426)
MLG Creative Commons License 2000.09.11 0 0 426
csövek!

Újrakeztem a gámot a ruszki duóval. Elég adottak!
Meg vagyok velük elégedve, jó statok, jó dumák, gyorsan fejlődnek. Mondjuk a repairom kicsit gyík, de azért fejlődnek.

Érdekes dolog történt a huszadik napon. Enrico írt egy levelet, de nem a szokásos "Concernedet" hanem "Bad News" Nem igazán értettem mire célozgat benne, valami jogfeladásról dumál benne, meg hogy csak idő kérdése és jön Dreidranna meg, hogy továbbra is bízik bennem meg a csapatomban, Mi ez? Negatív hatását egyenlőre nem láttam ennek / pl loyalitiben / Valakivel előfordult már ez??? Kíváncsi lennék mit jelent???

No mindegy! Aki még nem nézte meg a Freelancert, tegye meg vannak ott új finomságok!

Pedro14: Nem bánnám, ha így lenne, mert inkább nehezebbek legyenek az ellenfelek, mintsem ugyanolyan gyíkok, de hússzor annyian.
Ha kinyírtam harminc pirosingest, kinyírok százharmincat is, csakhogy ez nem élvezet. Ezért nem játszom pl experten, mivel nem azzal kell nehézzé tenni egy gámot, hogy nyolcszor annyi embert küldök a játékosra, hanem profi ellenfeleket. Csak egy ideig élvezet éjjelente 150-180 embert megölni a város körül.

A militiás dolgot nem bánom, a sztorit meg ismerem. Hol is hallottám már ezt / Orbán bányái :-) /

Csukk!

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.08 0 0 425
Hi all!!!

Mivel éppen ma kaptam 5 új játékot ezért a Jagged háttérbe vonnul az UB megjelenéséig!Azért minden nap jövök és írok,lesek,csalok szóval minden!Amúgy Norby:A statisztikák 100%-ban tükrözik a valóságot!

MLG:Ugye tudod,hogy ha Ja2-ős állásal indulsz az UB-ben nehezítet ellenfeleket kapsz?
Úgy hallottam, hogy az UB-ben nem kell majd a Militiával törődni.Ja, és a sztorit tudjátok vagy közöljem(remélem nem nagyképűségnek veszitek ezt a kérdést)!
Na perpillanat ennyit akartam!!

Pedro 14

Előzmény: MLG (424)
MLG Creative Commons License 2000.09.08 0 0 424
Hi Pedro14 + Norby + Nanu / Azt hiszem most ennyien vagyunk /

Hogy legyen egy kis olvasnivaló...
Épp most fundáltam ki, némi Norby segítséggel, hogy hogyan kezdjem ma újra a JA-t.
Így néz ki majd a kezdőcsapatom:
Lacko / Custom Merc / Igor, Grunty, Ivan. Ezt a játékot már igyekszem végigvinni, mert ugye "hamarosan" / Khmmm / itt az UB, azt meg evidens, hogy átmentett karakterrel fogom kezdeni "Ironman" módban. Jeeeeeeeeee!!!

Amúgy elkezdten komolyan használni a különféle füst és bűzgránátokat újabban. Igencsak fontos részei lettek a technikai repertoáromnak. Természetesen nem csak akkor hasznosak ha indoor harc folyik, hanem mezőn is meg bárhol, ahol nagyszámú / 20+ / ellen támad rám. Múltkor a medunai wepön kes felé vezető tengerparti úton jött rám húsz hapsi, és ezzel a gázos technikával igencsak hamar feldobták a pacskert. Ebbe nyilván az AI fejletlensége is belejátszik, mivel az elterülő felhőréteget nem gyakran kerüli ki az ellen, hanem inkább bele-bele lépeget a baromja, persze erre jól megmakkan / persze ha csak musti van ott, a teartól úgy vettem észre "csak" elterül pár körre staminavesztés okán /
Szóval kafa volt, megszerettem a mustárt marhára. Mindig gonosz vigyorra húzódik a pofám, ha találok valamelyik elhullt ellennél egyet, akkor meg még gonoszabbra, ha én használom.
Apropó egyszer elitek ellen is igen sikeresen alkalmaztam.:-)

Elitek: A múltkor bevártam a Chitzenai SAM-ra jövő eliteket. Kilencen jöttek ezúttal. Négy emberemmel bent lapultam az irányítószobában / ahol a küszöbön, a nagy AIM legenda, Mike az Isten holtteste rothadt széjjel / tíz militiám meg a szabadban kóricálva, próbálta megakadályozni az enemi sikeres rajtaütését.
Banyek!!! NAgyon rutinosak voltak az elitek. Tudjátok honnan érkeztek??!! Délről, és a szektorba belépéskor a kis szigetet választották, ott megbújtak és nagyhatótávú pistákkal tízegynéhány kör alatt leszedték a militát. Mondom nem sámli....

Na ennyit akartam, tűnök lassan haza gámolni.
RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
/ kicsit elmentek itthonról /

Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.08 0 0 423
Hali!!!

A Suliból írok!
Este 18.00 körül írok csá!!!!

Előzmény: MLG (422)
MLG Creative Commons License 2000.09.08 0 0 422
Csövi!

Olvastátok a nagy híreket?????!!!!! Megvan az UB európai terjesztője!!!! Állítólag októberben megjelenik!!!! Sejj!!!!

Norby Creative Commons License 2000.09.07 0 0 421
A képek Wildfire 3-as patch-ában vannak, azt tedd fel előbb, és abba másold bele az enyémet.
PSG1-et elitek dobnak el ugyanúgy, mint ahogy eddig m24-et.
Az embered alakul, gondolom 35MRK, 80AGI, 80STR-el indult, és 85HLT-s.
Szerintem Ira-t és Buns-t hagyd hátra tanítani, plusz vedd fel az összes MERC-est is tanárnak, Gasket-et meg reparálni.

Találtam egy jó orosz site-t, ahonnan egy csomó új cseréhez támadt ötletem, leginkább a nehézfegyverek terén. Majd ha letisztul, megirom pontosan, addig is várom a javaslatokat.

Plusz egy étvágygerjesztő hely: Minigun Magness.

Előzmény: Pedro 14 (419)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 420
Ja és még valami!
Jó ötlet volt a pisztoly tárakat megnyagyobbítani!

MLG:Sajnos én csak 18.00 után tudok Netezni így a válaszaim, kérdéseim e tájban íródnak!!

Előzmény: Pedro 14 (419)
Pedro 14 Creative Commons License 2000.09.07 0 0 419
Norby mehet a dolog!!
enne egy nagy kérdésem!Mégpedig, nekem elég letöltenem a Te fegyverváltozatodat, hogy a képek,meg minden átírodjon vagy le kell töltenem mást is?
A Psg-1-et meg hol lehet majd szerezni?

Újra kezdtem a gamet ezzel a felállásban:
Dr.Q.
Buns
Barry
majd később
Ira,Dimitri

Az I.M.P. emerkém a következző:
Agi:82
Dex:79
Str:81
Leadership:35
Wis:85

Mark:48
Mech:35
Explosive:35
Med:35
Skill:Ambidextrous
Marital Arts

Jelenleg, Drassen és az első Sam site van meg!
Norby várom a patchedet és a válaszodat!
Pedro 14

Előzmény: Norby (418)
Norby Creative Commons License 2000.09.07 0 0 418
A statisztikákat átírtam már otthon, csak az a gond, hogy a képeket, leírásokat még nem tudom módosítani, anélkül meg nagy képzelőerő kell, hogy más fegyverre gondoljak, mint amit látok.
Próbálgattam az sli tömörgetőt, talán tudok vele képeket berakni, akkor hihetőbb lenne a csere.
Addig is várom, ki melyik fegyvert tartja leváltandónak.

Azért a Glock17, mert nálam a 18 teljesen ugyanaz, plusz 3-as sorozatot is tud, így nincs értelme a 17-nek.

Előzmény: MLG (417)
MLG Creative Commons License 2000.09.07 0 0 417
Csövezz!

Oksa a dolog, mikor lesz készen??? :-)

Szóval!

Szerintem ha már egy pistát át akarsz írni, akkor ne a Glock-17 legyen már, az szerintem tök jó kis wepön, inkább vmelyik másik használhatatlan.

A SPas-15-öttel egyetértek, ezt sosem használtam, csak akkor, ha az egyik Mercem magával hozta az elején.

A CAWS-nál is ugyanez a helyzet, oké!

A Type 85-öt is meg a Thompsont is nagy örömmel veszem, mert így nem lesz alig használható puska a játékban.

Mikorra lesz kész a patch? És képeket is tudsz átírni? Valahogy ki kellene csikarni Wildfiréből a titkokat!

No megyek vissza ICQ-ra.

Úgyis a mi párbeszédünké szűkült a fórum.

Norby Creative Commons License 2000.09.07 0 0 416
Pedro: én csak a statisztikákat tudom átírni, más nem változott.
Előzmény: Pedro 14 (414)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!