Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.22 0 0 9209

Köszönöm!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.22 0 0 9208

HELP!!!!!

Előzmény: Törölt nick (9207)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.22 0 0 9207
Szasztok! Help. Adott 2db cd iró ebből az egyik dvd is. W XP újratelepítése után  Nero 6601 feltelepít, elötte 6300 volt a gép a DVD-t megírja, viszont mármely típusú Cd írásakor 3%.nál kilép scasi leállítva hibával. Kérem aki tud segítsen. Köszi KELLEMES ÜNNEPEKET
kisspepe Creative Commons License 2004.12.22 0 0 9206
Sziasztok!

Nem tudom tudna-e nekem valaki segíteni. Sürgős lenne. A neroban ki akarok írni egy videoDVD-t cimkének ezt "HP_AND_THE_PRISONER_OF_AZKABAN" kellene megadnom. Ilyen hosszú cimkét viszont nem enged a nero. Helyette csak ennyit enged: "HP_AND_THE_PRIS" Valahol be lehet-e állítani a neronál, hogy engedélyezzen hosszabb DVD cimkéket.

A válaszotokat előre is köszönöm.

Sziasztok
GTPeti Creative Commons License 2004.12.20 0 0 9205
Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet Taiyo Yuden alapanyagú írható CD-t kapni?

Minden tippet előre is köszönök!
spacc Creative Commons License 2004.12.18 0 0 9204
és ezáltal - mivel a NERO nem igazi CD-Architect progi - jó esetben eléred azt, hogy minden szám végén lejátszáskor hallni fox egy halk pattanást, mivel nem biztos, hogy pont frameváltásnál kaszaboltad le csendes részt.....
Előzmény: norbie (9203)
norbie Creative Commons License 2004.12.18 0 0 9203
Nero Burning Rom V5.5.10.15 ezzel a verzioval tudok mix cd-t csinálni. egyébként majdnem mindegyik neroval lehet hogy ha audioba akarsz irni és behuzod a filet és a neroba kétszer rákatt akkor ott feldob egy ablakot : abba a második fül az hogy ....,htárok ott ha kicsit vársz zöld csikot jelenit meg ott a sárga vonal a szám elejét a piros a szám végét jelöli. ha netán valamelyik számbol az utcso 4-5 mp -be mán nincs zene ezzel kituod venni azt a részt.
spacc Creative Commons License 2004.12.17 0 0 9202
illetve:  ha az mpg-t szétdarabolod, és úgy eteted meg a nero-val, akkor már lehet ugratni.... hej!
spacc Creative Commons License 2004.12.17 0 0 9201

pasa!

Ha jól emléxem, a yama 2500-asban be lehet állítania kimeneti képformátumot.

(amúgy az svcd-k alapértelmezésben szélesvásznuak.)

Ugrókódot az mpg-kódolásánál lehetne berakni, tehát így utólag módosítani nem lehet. Örülj annak, hogy 1általán lehet gyorstekerni.. :)

Előzmény: pasa_ (9200)
pasa_ Creative Commons License 2004.12.17 0 0 9200
Na, megcsinalta a nero es mukodik is -- csak amikor belerakom a mpg-t, ugy 5-10 percre elvonul homokorazni, es lefagyas kepet mutatja. Es csak utana *kezdi* a kirakott progressbart huzni. Addig lefagyas kepet mutatja, holott valojaban tokol valamit.

Egy problemam maradt, a Yamada 2500-es jatszom a lejatszaskor 16:9 jelet rak ki a scartra. (a nero szerint 480x480-as kephez :) es kezzel kell a tevet atbizgetni 4:3-ra. Az erre iranyulo info szerepel valahol a lemezen es be lehet allitani, vagy a lejatszo hasrautesen mulik?

Ja, es lehet valahogy ugrasokat definialni hozza? az egesz egy 48 perces film, es a lejatszoban csak a gyorslejatszassal lehet navigalni benne, ha lehet en raknek ugropontot 4-5 percenkent. Ha lehet ilyet akkor hogyan?
Előzmény: Leadfoot (9199)
Leadfoot Creative Commons License 2004.12.17 0 0 9199

Egy darab különálló .mpg fájl az .mpg fájl, semmi köze az SVCD-hez, azon kívül, hogy lehet belőle olyat csinálni.

Ha jól tudom, attól függ, hogy egy adott fájlból VCD-t vagy SVCD-t lehet-e készíteni, hogy mpeg layer 1 vagy 2. De ha megpróbálod Neroval kiírni, reklamálni fog, ha nem lehet. Egyébként nem a fájlméret dönti el, hogy ráfér-e egy CD-re, hanem a film hosszúsága.

Előzmény: pasa_ (9198)
pasa_ Creative Commons License 2004.12.17 0 0 9198
Van egy .MPG fajlom amirol azt allitjak hogy SVCD formatumu es 813 MB meretu. Lehet ebbol valahogy tenyleges SVCD-t csinalni, vagy felejtsem el?
spacc Creative Commons License 2004.12.16 0 0 9197

v86!

Rosszul tudod, az m3u kiterjesztés a winamp playlist-je.  Ha melekukkantasz, akkor látni fogod, hogy abban klf mp3 filék vannak felsorolva. Alapértelmezésben rákattintva elindul a lejátszás, és szép sorba egymás után, abban a sorrendben játsza le a számokat, ahogy azok az m3u-ban le vannak irva.

Ha egy olyan könyvtárad van, amiben van egy nagyobb mp3 file, és egy "cue" file, és azt kiirod a néróval, akkor azt a néró audioCD-ként fogja megírni. Valójában ebben az esetben általában a mixeknél a cd-lejátszót tudod számonként ugratni

Előzmény: v86 (9195)
pasa_ Creative Commons License 2004.12.16 0 0 9196
Multkor neztem a boltban ilyen 90 perces elmezeket, ra volt irva hogy hasznalha a nero 6.valami verziojat... lehet hogy a tied mar nem eleg friss.

Nekem nem volt bizalmam a dologban, mar a 80 perc is valahol tulfeszitese a technologianak, a 90-es lehet hogy mar az iro nem birja vegig becelozni, vagy ami meg erdekesebb, az olvasok...
Előzmény: dutka (9194)
v86 Creative Commons License 2004.12.16 0 0 9195
Hello! Még nem igazán írtam oylan cd-t, amiben használtam volna az m3u fájlt. Én úgy tudom, ez azért van, hogy egy mix cd-n lehessen a számok között léptetni. Hogy kell az ilyen cd-ket megírni (pl. Néróval)? Van még nfo, sfv, illetve cue és maga az mp3 fájl. ////Előre is kösz a válaszokért
dutka Creative Commons License 2004.12.13 0 0 9194
  Sziasztok! A következőben kérem a segítségeteket: egy 719 MB nagyságú, avi-formátumú anyagot szeretnék kiírni a gépemről CD-re. Ezért aztán 800 MB terjedelmű lemezre kíséreltem meg a kimásolást Nero-val. Azonban a Nero ezt nem akarja,visszautasít azzal,hogy kicsi a lemez terjedelme. Hiába is változtattam a túlírás nagyságán ill. az írandó lemez idején,ezek mit sem segítettek! Hogy orvosolható ez a probléma? Előre is köszönöm! 
spacc Creative Commons License 2004.12.12 0 0 9193

Tvb!

Hát erre alkalmas pölö a CDRWIN, ott be lehet állítani, hányszor kisérelje meg az olvasást, és ha olvasási hiba van akkor mint a totoban 1,2,x  tehát abort, vagy hagyja ki, vagy cserélje le a hibás részt (töltse ki valamivel) és így viszonylag gyorsan berippeli a lemezt en bin-cue-ba.

Ezt ugye bemountolod, és el kezded olvasgatni, csak utána ott a szívás, hogy nem tudod melyik volt a rossz.

Azután ott a BadCopy nevezetü program, de azzal sem jársz jól, mert az is képes eltökölni egy lemezzel. Nekem egyszer 7 órán keresztül eprészkedett, és nyertem vele vissza vagy 15%-nyi adatot...

Előzmény: Tyb (9192)
Tyb Creative Commons License 2004.12.12 0 0 9192
Üdvözletem! Tudja valaki, hogyan lehet egy hibás (karcos, repedt, lyukas rétegű stb.) CD-ről a használható adatokat kimenteni? Mert pölö ha elkezdem másolni róla a file-okat, félóráig szenved a hibás részeknél, mire kiírja, hogy nem lehet másolni, akkor skippelem a file-t, aztán tovább, a köv. file-nál ugyanez... mondjuk ez pl. képek másolásánál szívás, ha mondjuk 100 file-t kell így átlépni. Próbálkoztam CD image-be olvasásával (Nero, WinISO), ahol beállítom, hogy hagyja ki a hibás szektorokat, do ott is fél percig szenved egy-egy hibás szektorral. Én meg nem szeretnék órákat szánni erre... Szal nekem egy olyan progi kéne, amivel átmásolhatom a sértetlen file-okat, a hibásakat meg hagyja a fenébe.
kutya. Creative Commons License 2004.12.12 0 0 9191

A konvertálás nem gond, eddig MAGÁTÓL megcsinálta ha a VCD-re mentem. Sőt a DVD olvasta is, de most azt sem hajlandó megírni, amit már 1* megcsinált!!!

Sőt ha u.ezeket a fállokat le akarom játszani azt írja h: "file is corrupted"

Kit érdekel h megvesztegették őket...

Előzmény: Leadfoot (9189)
redli Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9190
Sziasztok.Nem tudok wave fileokat irni cdre.A nero kiakad es nem reagal semmire.Korabban ez ment.Minden mas formatummal mukodik a dolog.Mi lehet a gond?
Leadfoot Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9189

Jaaa... hogy VCD-t szerenél írni? Én azt hittem, sima adat módban akarod az .avi-t a CD-re rakni.

A VCD az bonyolultabb, .mpeg formátumból lehet írni, ebből következik, hogy az .avi-t át kell konvertálni. Ráadásul egy normál hosszúságú film nem fér el, csak 2 vagy 3 CD-re, tehát darabolni is kell.

De ebben már nem én vagyok a szaki... :-)

Előzmény: kutya. (9188)
kutya. Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9188

NEM ÉRTEM!!!

Mindent beállítottam, minden fül be is állt a megfelelő értékre. Máshoz nem nyúltam.

Indítom a VCD-t .avi-t áthúzom, és az átírás helyett kiírja (angol) h NEM MEGFELELŐ a formátum!!!!

Most kipróbálni sem tudom, h hol a hiba! Nyújtsatok kezet a gödör alján szenvedőnek... :-)

kutya. Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9187

Igen 74 és 80 percnél van. A túlírás engedélyezését (köcsög angol menü) egyenlőre nem találom a főmenüben, de nem adom fel...

Ha bármilyen eredménye van, jelzek. Addig is kösz a segítséget!

Előzmény: Leadfoot (9186)
Leadfoot Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9186

Akkor nézd meg, hogy a beállításoknál (file/beállítások) az általános föl alatt a sárga illetve piros jelzés 74 illetve 80 percre van-e állítva. Még azt is nézd meg, hogy ugyanott a különleges beállítások fül alatt engedélyezve van-e a túlírás, és ha igen, milyen méretig!

Mondom, simán meg kellene írnia 730-740 megáig a CD-t.

Előzmény: kutya. (9185)
kutya. Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9185

Memorex 700 MB. 705 Mb-ig felajánlja h. túlírjam? IGEN, mondom (:-) de az felett nem is kérdezi, csak kiírja h. nincs elég hely...

690-től felajánlja , h lezárom és úgy elfér, ez is rendben. DE ha 710 v felette, akkor elzárkózik az együttműködéstől...

Előzmény: Leadfoot (9177)
tomshowyer Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9184

csak gondoltam kilöki a cdt, semmi egyéb közöm kutyához, macskához....stb

ez új téma: VCD-t lehet e DVDre írni, ugy hogy az asztali dvd is lejácca?

Előzmény: Leadfoot (9183)
Leadfoot Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9183

Na várj, itt valami félreértés lesz...

Te nem kutya. vagy másik néven?

Mert az alap probléma az volt, hogy lehet fölírni 700 megánál nagyobb fájlokat 700-as CD-re (illetve, hogy miért nem sikerül ez), nem értem, hogy került képbe a DVD, VCD témakör...

Előzmény: tomshowyer (9182)
tomshowyer Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9182

valamint ha neroban a dvd írás opciót választom, ott nincs VCD (értelemszerűen)

de CD írásnál, a VCD-vel írhatok DVD-re ?(ekkor a max méretként azt a 4,7GBot jelzi a sávon?)

Előzmény: Leadfoot (9180)
tomshowyer Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9181

oké de előbb beruházom egy dvd íróba.....

LG 4160B okés lehet?

ha jól tudom dualos és ramot is ír..18-20ezer körül

Előzmény: Leadfoot (9180)
Leadfoot Creative Commons License 2004.12.11 0 0 9180
Először is  Nero-ban pipáld be a "CD lezárása" opciót!
Előzmény: tomshowyer (9179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!