Keresés

Részletes keresés

marcsi1990 Creative Commons License 2016.06.11 0 0 1676

Sziasztok.Aki gyorsítani szeretné az anyagcseréjét annak ajánlom a kefírgombát. ! írj azigazikefirgomba@gmail.com ra!!!

Csicsike74 Creative Commons License 2016.06.09 0 1 1675

Sziasztok!

Nem írtam még ide a fórumra, de szeretnék csatlakozni. :)

 

Nekem szombaton ( 11-én) lesz két hete, hogy iszom a reg-enort. Ezalatt 3 kg ment le! :) És bármilyen hihetetlen, de a vállaim sem fájnak annyira.

Én az étkezéssel nagyon jól elvagyok. Reggelire teljes kiőrlésű pirítóst eszem  (max 2 szeletet) kacsazsírral, sült szalonnával, tojással,  paprikával, paradicsommal.

Ebédet rendelek a munkahelyemre, mert az egyik ételszállítónál lehet direkt Reg-enoros kaját rendelni, ami még finom is! Mivel otthonra is zsírral főzök a családnak, ezért vacsira vagy eszem abból egy picit, ( pörkölt bulgurral, sült hús zöldségekkel, esetleg valami finom tavaszi zöldség leves....) vagy eszek szalonnás tojást, mert az imádom. :)

Mivel korán reggelizek, ezért általában 10 óra körül megeszek egy grapefruitot, mert a gyümölcs azért hiányzik...

Viszont ez a napi háromszori étkezés + a grapefruit bőven elég egy napra.

Hétvégén megkívántam egy kis édességet, így készítettem egy kis kókusztejbe rizsdarát.... olyan lett, mint a tejbegríz. Édesítőnek én az eritrit stevia keveréket használom. 

Remélem sikerül még leadnom ezt a maradék 10 kg felesleget... 

Nálatok hogy működik?

 

breitkits Creative Commons License 2016.05.09 0 0 1674

Én a clean 9 diétára esküszöm :) 9 nap alatt 3,5 kilo minusz

ikoko2 Creative Commons License 2016.05.07 0 0 1673

És a Goji bogyókat? Cukor miatt nagyon kellene 1o-2o kg fogyás.  Szeretnék levelezni valakivel, aki már sikerrel próbálta.

Előzmény: Agicatak (1670)
emma3617 Creative Commons License 2016.05.02 0 0 1672

Fogyókúrás tabletta - http://track.greencoffeeplus.hu/product/Green-Coffee-Plus/?uid=2484&sid=3712&pid=150&bid=advandec Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

Agicatak Creative Commons License 2015.07.17 0 0 1670

a garcini loss étrendkiegészítőt próbálta már valaki? köszi

KíváncsiFáncsi84 Creative Commons License 2015.07.15 0 0 1669

Igazi álom fogyókúra! A legtöbb túlsúllyal rendelkező ember sok-sok fogyókúrát csinált már végig, (vagy félig!). Valahol mindig megbukik a történet, s ennek sok oka lehet: egyhangú, íztelen koszt, kalóriák számolgatása, kimerítő sokszor önsanyargató koplalás, vagy éppen edzések, külön kell a diétás kaját készíteni a család étkezésétől, ami dupla időt vesz igénybe, stb. Mindeközben pedig már több, mint 10 éve létezik egy csodálatos anyag, amely a melléjáró étkezési előírásokkal együtt kiküszöböli az eddigi összes „fogyis” buktatót.

 

A neve Reg-enor! Reg-enor, amely egy olyan folyadék, amely méregtelenítéssel segít a fogyni és gyógyulni vágyóknak. A mellé ajánlott étrend pedig eszményi, hiszen a család észre sem veszi, hogy épp fogyókúrázunk, sőt! Még szóvá is tehetik, hogy mi történt, hogy ennyi finom étel kerül az asztalra. Ami pedig tiltott, szinte észre sem veszik, hogy hiányzik a menüből. Változatosan, ízletesen, igazán magyaros ízekkel tudunk főzni, az étkezés élménye és öröme megmarad, s így sokkal kevesebb stresszel jár a kúránk. Érdekelnek a részletek?

Tudj meg többet : Reg-enor , Fogyókúra

 

László Waldhauser Creative Commons License 2015.04.07 0 0 1667
EvySlim Creative Commons License 2015.04.05 0 0 1666

Kedves Fogynivágyók!

 

Ha valaki hajlamos a túlsúlyra, nem elég egy pár hónapos fogyókúra, életmódváltás kell!

Ezen az oldalon rengeteg receptet találtok, amivel kiválthatjátok a "káros" ételeket alakbarátra: www.evyfogyas.com

Ha ezek a receptek nem illeszkednek az ízvilágodhoz, böngéssz a neten, biztosan megtalálod azokat az alternatívákat, amikkel nem érzed azt, hogy le kell mondanod a kedvenc ételeidről. 

Ez a legbiztosabb kulcsa a fogyásnak!

Nekem sikerült!!!!!!

Sok sikert mindenkinek!

kicsike655 Creative Commons License 2015.03.26 0 0 1665

 

Kedves Fogyni vágyók!

 

Sokat keresgettem az interneten, kipróbáltam én is a különböző csodabogyókat, ezt a N.port,

nekem nem váltak be! Fogytam pár kilót,de szélsebesen vissza is jöttek, valamelyiktől hányingerem is lett.

Összeadom egy vagyonom ment rá.

 Nem csak túlsúly, magasvérnyomás is kínzott elég sokáig, 10 évig szedtem vérnyomás gyógyszert.

Majd beláttam lefogyni csak életmód váltással lehetséges, így ehhez kerestem "módszert".

Magamtól az nem ment, hogy nem eszek csokit, tésztát,krumplit, mert itt-ott becsúszik egy kis bűnözés mindig.

Elhatározás megvolt, csak egy szigorú előírt étrend kellett hozzá, hogy végig is tudjam csinálni,csak úgy magamtól nem ment.

 

Pont itt olvastam erről a sejtanyagcserefiatalító Programról -Cellreset, ha már nem is fogok rögtön 20 kilót fogyni, ha a vérnyomásom

helyreáll, akkor már megérte. 

 sokat gondolkoztam azon beírjak-e ide,de végül úgy döntöttem igen.

 

végülis 8,5 kilót fogytam 28 nap alatt, de mindent betartottam (le van írva mikor mit kell enni-inni), majd azóta heti 1db ilyen fehérje napot tartok

és még azóta (2 hete végeztem) 2 kg-ot fogytam és könnyebben tudok futni is. Átértékeltem eddig hogy táplálkoztam és milyen 

vitaminokat szedtem, rájöttem a minőség fontos. Egyszer sem voltam éhes, igaz sót,cukrot, szénhidrátot ki kellett lőnöm 28 napig, eredméynt hosszútávon csak helyes táplálkozással,

vitaminfeltöltéssel lehet elérni.

 

 

 Reklámozni nem szeretnék svájci módszer, de ha ELHATÁROZÁS megvan, sokaknak segíthet. Igaz még van mit fogynom, de a vérnyomásom

szinte tökéletes lett. Szívből ajánlom! Az a jó, hogy van hozzá egy "segítség adás, mentorálás" is, így nem voltam egyedül.

 

Gabi

Feketelusta Creative Commons License 2014.11.14 0 0 1664

Nem sikerült, de újrakezdem!

 

120 felett II. rész

Eltelt három hónap. Három, csodálatos ételekben és kalóriában gazdag, sporttal mérsékelten ellátott hónap. A helyzet mit sem változott - nézzünk szembe a tényekkel -, kövér vagyok. Egy farmerom van, amit fel tudok venni, és a korábban kényelmes öltönynadrágok közül is[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Feketelusta (1661)
Hunza Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1663

Sziasztok!

 

Egy másik topicban már kérdezték, hogyan sikerült leadnom. Első és legfontosabb lépésnek a béltisztítást ajánlották, kipróbáltam. AZ összes káros és felesleges bélsarat eltávolítottam a beleimből így jobban tudott hasznosulni a táplálék ami bevittem.

Második legfontosabb dolog a szénhidrát csökkentése 2 lépésben: 1 a gabona féléket hagytam el, kenyér, kifli, nasik 2. lépésben pedig elhagytam mindenfajta szénhidrátot, csak a krumpli maradt meg.

Harmadik dolog volt csak a cukor elhagyása. Kicsit olyan mint a dohányt letenni de ez van, megeszik az ember egy tábla csokit és rituálisan elköszön tőle. Kész!

Negyedik dolog, minden nap 1-2 tevékenységgel többet csináltam amit a mozgáshoz lehetett kötni. Gyalog mentem 1 megállót, nem mentem lifttel a 2.-ra, megpróbáltam elérni egy buszt futva. Majd rávettem magam heti 1x 1-2 kilóméter futásra. Most már 10nél járok!

 

Leadott kilók:

1.hét -0,5kiló

2.hét -1,5kiló

3.hét -4 kiló

5.hét -5.5 kiló

6.hét -7kiló

7.hét -9kiló

 

És szépen alakul még mindig, odafigyelek a lift effektusra. Folyamatosan kordában tartom magam és egyszer sem csaltam. Eddig. :D

 

U.i.: egy ismerősöm ajánlotta, hogy ha nagyon éhes lennék valami cukorra, menjek be a fürdőszobába és vetkőzzek le, ha tetszik a látvány magamnak, egyek, ha nem vagyok elégedett a látvánnyal úgyis elmegy a kedvem a csokitól :D ez bejött! :D

harmaty Creative Commons License 2014.09.07 0 0 1662
Feketelusta Creative Commons License 2014.08.05 0 0 1661

Üdv mindenkinek, aki erre jár. Tudatom veletek, hogy fogyni szeretnék. Nem keveset. kicsit tanácstalan vagyok, bár rendelkezem némi tapasztalattal. Önmagam motiválására most azt találtam ki, hogy naplót vezetek az egészről, hátha ez erőt ad. Ma kezdem:

 

120 felett I. rész

Hát akkor belekezdek. Újra. Fogyókúráztam már, nyertem csatákat, de a háborút végül mindig a zsír nyerte. Tegnap felálltam a mérlegre, és 120 kilót mutatott. Ez picit sokkolt, szóval nekivágok. Egyszer már sikerült, akkor 112 kilóról mentem le 82-re, ami kicsit túlzás volt.[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Én és ti Creative Commons License 2014.06.26 0 0 1660

Sziasztok!

 

Mindenkinek azt tudom ajánlani Nidorával kapcsolatban, hogy FELEJTSE EL! Egy nagy kamu az egész,egy dkg-ot sem fogsz fogyni és sosem kapod vissza a pénzed! Tanulj az én hibámból pénzkidobás nélkül!!!!!!

ikoko2 Creative Commons License 2014.06.13 0 0 1659

Nekem ez igen vicces! Csontsovány nők, mint D. E.  adnak fogyókúrás tanácsokat.

Észbontó. Tudnék javasolni túlsúlyos celebeket, hogy ők mutassák be a projekteket.

Igaz, már sok dagi celebet lefogyasztottak, de ha abbahagynák a spártai életmódot???

 

 

Előzmény: Hunza (1658)
Hunza Creative Commons License 2014.06.12 0 0 1658

Sziasztok!

 

Én elsősorban saját tapasztalat alapján írok. Nekem komoly gondjaim voltak a kilóimmal és úgy döntöttem, hogy nem halogatom tovább és természetgyógyásszal próbálkozom. Ő azt ajánlotta, hogy tisztítsam meg a bélrendszerem bármilyen diéta előtt. Meg is tettem és ennek hatására a diétám sokkal sikeresebb volt. Miért is? Jobban fel tudott szívódni az étel és egészségesebb volt a bélrendszerem is. Jobb volt a perisztaltika és nem maradt bennem féleleges étel hisz ezeket eltávolítottam a kúrával. Nekem igenis bejött az egy termékes Détár Enikő féle béltisztító kúra pedig sokan mondják hogy nem hisznek benne.

 

Nem mondom meg melyik termékkel csináltam mert nem akarok reklámozni, akit érdekel írjon :)

Kriptaszökevény Creative Commons License 2014.05.14 0 0 1657

"Hatásmechanizmus - beporozott étel után hasmenés, azaz nem engedi megemészteni és felszívódni a táplálékot.

Ajánlani tudom!"

 

 

: ĐĐĐĐĐĐĐĐ

 

 

 

csak röhögni tudok rajtatok úgyanakkor elszomorító, hogy tart agyilag az átlagember a 21. században...

Előzmény: hyspano (1652)
Kriptaszökevény Creative Commons License 2014.05.13 0 0 1656

"Már megint átvertek!"

 

csúnya gonosz emberek, jöttek és átvertek....az nem lehet, hogy te vagy az együgyü?

Előzmény: Linnax (1649)
Kriptaszökevény Creative Commons License 2014.05.13 0 0 1655

hazudsz te köcsög!

Előzmény: Eva3317 (1625)
felültetett62 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 1654

Kedves anc-ka....  a tapasztalatodra lennék kíváncsi a Nidora- val kapcsolatba,    Légyszi. írd meg..  köszi.....

Előzmény: anc-ka (1651)
Iluska44 Creative Commons License 2014.05.08 0 0 1653

Kedves An-cka!

Szeretném megkérdezni, hogy hol tudok utána nézni a neten annak, amit leírtál? Nagyon tetszik a diéta. A választ előre is köszönöm!

Előzmény: anc-ka (1651)
hyspano Creative Commons License 2014.05.08 0 0 1652

Nekem használt. 2 hét alatt 2 kg-ot fogytam, s nem mindig voltam kellőképp fegyelmezett, azaz nem minden ételt hintettem meg a Nidorá-val.

Hatásmechanizmus - beporozott étel után hasmenés, azaz nem engedi megemészteni és felszívódni a táplálékot.

Ajánlani tudom!

anc-ka Creative Commons License 2014.05.06 0 0 1651

Hahó!

 

Hát, én épp ma kaptam egy csomag Nidorát, fogom jelezni a tapasztalatokat mindenképp, ezt megígérem! Így utólag utána olvasva, lehet hülyeség volt pénzt adni érte..., nos, ez majd kiderül.

Viszont van egy diéta, amit végig csináltam, és rohadt jól működik, ezt szívesen megosztanám Veletek!

Neten is utána lehet olvasni, nekem egy ismerősöm ajánlotta, aki már többször végigcsinálta.

Elsőre talán kicsit brutálisnak tűnik, de összesen 2 hétről van szó, szerintem azt röhögve kibírja az ember a cél érdekében. Engem legalább is ez fogott meg benne elsősorban!

Durván 7 kilót fogytam a 2 hét alatt csak azzal, hogy betartottam az étrendet, tehát sport nélkül. Azóta eltelt 2-3 hónap, és havi kb. 1 kilót még mindig lefelé megyek. Állítólag a diéta némiképp megváltoztatja az anyagcserét is, ez részint talán ennek is köszönhető; és nem mellékesen kicsit szerintem átszoktatja az ember agyát az egészségesebb, cukormentesebb, stb. életmódra. 

Végül is a 13 napos diétáról beszélek, az étrendjét leírom ide. :)

a valaki belevágna, keressen rá a neten, van sok praktikus tanács mellé, illetve azzal kapcsolatban is tudnivalók, a hús résznél pl hogy lehet helyettesíteni egyiket a másikkal. Ha valakinek megtetszik, szívesen segítek a saját tapasztalataimmal, de, ami biztos, ezzel mindenképp érhető el több-kevesebb fogyás, testsúlytól függően.

Sok sikert a vállalkozóknak! :)

 

1. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 2 kemény tojás
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm), olajjal (pl. extraszűz olívaolaj, vagy egyéb hidegen préselt olajok) és citrommal ízesítve
Ha a kúra hatását fokozó teát szeretne rendelni, itt megteheti! [0]

2. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt), 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm), olajjal és citrommal ízesítve

3. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt), saláta (vegyes saláta is lehet, de natúran kell elkészíteni)
Vacsora: főtt zeller, 1 db paradicsom, 1 db gyümölcs

4. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 1 liter juice (lehet vegyes is, pl. kiváló zsírégető az ananász), 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 kemény tojás, 1 reszelt répa, 1 kis adag túró

5. nap
Reggeli: 1 nagy répa reszelve, citrommal ízesítve
Ebéd: 1 nagy szelet főtt tonhal citrommal és kiskanálnyi zsírszegény vajjal ízesítve
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm), olajjal és citrommal ízesítve

6. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 db reszelt sárgarépa
Vacsora: grillcsirke (bőr nélkül), olajjal és citrommal ízesítve (A grillcsirke készen vásárolt is lehet, ha lehúzzuk a bőrét, és annyit együnk, amennyi jól esik.)

7. nap
Reggeli: 1 csésze üres tea
Ebéd: semmi!
Vacsora: grillezett bárányhússzelet (250 gramm, ha nincs bárányhús, helyettesíthetjük marhahússal), friss gyümölcssaláta többféle gyümölcsből

8. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt), saláta (natúr)
Vacsora: főtt zeller, 1 db paradicsom, 1 db gyümölcs

9. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 előszeletelt), 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm), olajjal és citrommal ízesítve; 1 gyümölcs

10. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt), saláta (natúr)
Vacsora: főtt zeller, 1 db paradicsom, 1 db gyümölcs

11. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 1 liter juice, 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 kemény tojás, 1 reszelt répa, 1 kis adag túró

12. nap
Reggeli: 1 nagy répa lereszelve, citrommal ízesítve
Ebéd: 1 nagy szelet főtt tonhal, citrommal és kiskanálnyi zsírszegény vajjal ízesítve
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm), saláta (natúr), főtt zeller

13. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 2 db kemény tojás, 1 db reszelt sárgarépa
Vacsora: grillcsirke (bőr nélkül), olajjal és citrommal ízesítve

 

Előzmény: Alienita999 (1647)
Leakiloval Creative Commons License 2014.05.05 0 0 1650
Linnax Creative Commons License 2014.04.25 0 0 1649

Egy hete használom a Nidorát, lemértem magam a kezdet előtt, és most (5 perce) látom, sikeresen felszedtem 1,2 kilót. Nem tartom magam elhízottnak (lévén közel a 60-hoz, a 170 cm-emhez 70-75 kg között mozgok), de nagyon szeretek enni, és gondoltam, ha valami csökkenti az étvágyamat, az nem fog ártani. De! De ártott!

Az én tapasztalatom: egyik kutya, másik eb. Már megint átvertek! :((

Magók Emily Creative Commons License 2014.04.24 0 0 1648

szia!

 

én még nem hallottam a Nidoráról. ezért arról nem tudok véleményt mondani, ha a közeljövőben kipróbálod, akkor kérlek írd meg nekem is. én a hoodia kapszulát szedem . fogytam már több mint 10 kilót. a lényeg, hogy nem kell éheztetned magad, mert a tabletta elveszi az étvágyad. nem leszel éhes. én eszek csirkehúst és zöldségeket, sok vizet iszok,  a nasit és a tésztaféléket még vendégségben sem eszek (néha meg is sértődnek, de engem ez nem izgat :) ). én itt rendeltem http://www.hoodiakapszula.com/, megvagyok elégedve az Adéllel, aki promotálja a terméket. minden kérdésemre válaszolt, a kétségeim eltűntek. de tök mindegy, hogy honnan rendeled (ha úgy döntesz, hogy kipróbálod), csak arra figyelj, hogy garantáljanak a cégek azért, hogy a terméken a hologramos matrica rajta legyen. ha nincs rajta, nem eredeti és kitudja, hogy milyen összetevőkből készül a kapszula.

Előzmény: Alienita999 (1647)
Alienita999 Creative Commons License 2014.04.21 0 0 1647

Engem is érdekelne a Nidora, vagy más, hatékony fogyasztó szer. Soha nem próbáltam még ilyet, de most muszáj. 155 cm vagyok, és fél évvel ezelőttig 48 kg. Viszont a télen egy anyagcsere és bélbetegség miatt meghíztam 6 kg-ot, és ez már így nagyon nem "komfortos". Nehezen lélegzem, nehezebben mozgok (amúgy imádok mozogni), egyszóval a testem nem szereti cipelni a plusz súlyt. Le kellene mennem minimum 50 kg-ra, de hogyan? Arra gondoltam, kipróbálom ezt az új szert, hátha. Ha egyszer lemenne, nem szedném vissza. Az éhezésben nem hiszek, mert a szervezet rááll a tartalékolásra, és nem fogy az ember, diétázni nem tudok, vastagbél és az anyagcsere betegség miatt, tehát bár a műtétem előtt ment a zöldség- és gyümölcsevés (szezonban nem is ettem mást), sajnos most a rosttal vigyáznom kell. Soha nem eszem zsírosat, édeset sem, nem szeretem, kenyérből egyfélét, egy wolkorn típusúból max. 2 szelet naponta. Amiből viszonylag sokat eszem, az a hús, kefir és házi sajt. Na, nem tonnaszámra, csak minden étkezésre. Nassolni soha nem szoktam.

A baj az is, hogy a plusz súly jellegzetesen has-fenék részen van. Egy heg miatt nagyon kevés nadrágot tudok fájdalom nélkül felvenni, és így, hogy megnőtt a haskörfogatom, minden szorít. A zsírleszívás jó megoldás lenne, de arra pénzem nincs. (A külső combomon volt ilyen beavatkozás sok éve, a "lovaglónadrágomat" szedték le, igenis megoldás, sok ellenzővel vitába szállva)

Szóval olyan megoldás kellene, ami mellett alap mennyiséget ehetnék, hogy a gyomrom ne készüljön ki, mégis le tudnék adni 4-5 kg-ot. :-)

Tamás Juhász1 Creative Commons License 2014.04.16 0 0 1646

Még annyit kedves Lizu, Hogy azok a paraméterek, amiket megadtál, tökéletesek. Én azt ajánlom neked, hogy önmagadat fogadd el. Attól, hogy fogpiszkálóvá szeretnél válni, nem leszel több. A trendi követése sokszor gátló tényező az ember fejlődésében. Tanulsz táncolsz, odafigyelsz az egészségedre: ezek az értékek, és leírásod alapján ezen az úton haladsz, és biztos vagyok benne, hogy megtalálod álmaid pasiját, aki nem csak a külsőd miatt fog szeretni, hanem a komplex lényedet, melybe beletartozik a tested, lelked és szellemed. üdv T.

Tamás Juhász1 Creative Commons License 2014.04.16 0 0 1645

Ajánlom figyelmedbe ezt a linket. Itt tájékozódhatsz a szerről. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=126588

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!