Wágner úr
1999.07.02
0 0
8
Ěĺćäó ďđî÷čě, ĺńëč ęîěó-íčáóäü íóćíŕ ňŕęŕ˙ đŕńęëŕäęŕ ęëŕâčŕňóđű, ęîňîđŕ˙ ńîâďŕäŕĺň ń ëŕňčíńęčě řđčôňîě - çŕ čńęëţ÷ĺíčĺě íĺęîňîđűő âĺíăĺđńęčő ăëŕńíűő - ěîăó âűńëŕňü ěűëîě. Ę ńîćŕëĺíčţ îíŕ äĺéńňâóĺň ňîëüęî â Windows 95/98, äë˙ NT ĺůĺ íĺň, őîň˙ Ŕđďč óćĺ äŕâíî îáĺůŕë ÷ňî-íčáóäü ńîňâîđčňü, îäíŕęî äî ńčő ďîđ íč ÷ĺđňŕ íĺ ńäĺëŕë :))))
Âěĺńňî ńňŕíäŕđňíîé đóńńęîé đŕńęëŕäęč ÉÖÓĘĹÍ ˙ ďîëüçóţńü ßÂĹĐŇÇÓČÎĎ, ň.ĺ. ďî÷ňč âńĺ áóęâű ńňî˙ň ňŕě ćĺ, ăäĺ č ëŕňčíńęčĺ. Äë˙ ýňîăî ó ěĺí˙ ĺńňü čçěĺíĺííűé ôŕéë kbdru.kbd, ęîňîđűě ˙ ďĺđĺďčńŕë ňîň, ÷ňî čěĺĺňń˙ â Âčíäŕő â ńčńňĺěíîě ęŕňŕëîăĺ. Ďîěčěî ýňîăî ĺńňü ďđîăđŕěęŕ KBDEDT95.EXE, ń ďîěîůüţ ęîňîđîé ęŕćäűé ěîćĺň ńäĺëŕňü ńĺáĺ ëţáóţ óäîáíóţ đŕńęëŕäęó. Ěîăó âűńëŕňü ęîěó íŕäî.
czaby
1999.07.01
0 0
5
> Control Panel - Keyboard - Language - Add - Russian
Na itt bukott a dolog - ehhez adminisztrátori jogok kellenek. Tudom, hogy fel lehetne törni az NT-met, de elveimmel ellenkezik...
Van más probléma is. 12 évig tanultam a nyelvet, de nem igazán jut eszembe, hogy kell mondani azt, hogy "na itt bukott a dolog".
Előzmény: robicsek (2)
robicsek
1999.07.01
0 0
2
czaby,
Control Panel - Keyboard - Language - Add - Russian
aztán a taskbar-on kiválasztod a Ru-t.
ezzel kapsz egy rendes JCUKENG klaviatúrát, ahol pl a ju ott van, ahol a . az angol billentyűzeten.
ezzel irsz pl Frontpagebe vagy netscape composerbe, aztán a source copyandpaste ide. Én legalábbis így csináltam.
Lehet egyszerűbben?????
Ujlaki vagy Wágner úr talán tudja.
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!