Bazze, Csabee, néha írj már egy-egy kevésbé zseniálisat is, kezdek kurvára kifogyni a dícséretből!!! :)))
(Annyira jó a sor, hogy a teljesen/tejlesen-ért nem is kell lopósat írnod :)))
Bizony az élet csupa rejtély. Ettől szép. (Ezt a közhely topicva kellett volna írnom):-))
Mivel én elég új vagyok itt és sajna nem néztem végig mindent, soraid után örömmel tapasztaltam, hogy mellem dagadása kissé leapadt, az orcám kissé összement.:-)))
Viszont a 16 (24?) sorosod említésével felingerelted bennem a versenyszellemet, főleg hogy te is bennem sejted az eljövendő rekorddöntögetőt. Ez megtisztelő.
Hol találom a remekművedet? Nagyon kiváncsi lennék rá. Ugyanis egy ideje már formálódik bennem valami és nem szeretnék a plágium bűnébe esni.
Szándékaim komolyságát imígyen jelezném:
Felelet Gr0 kartársnak:
Ez a kihívás szép verselő feladat,
S ha nem is tálalom fel elsőre a vadat,
Lesz sok saját rímem, s számos, vad, Adyból,
Ha majd visszatértem Vámosszabadiból.
Amúgy azért hadd mondjam el, hogy sztem most egy ritka jó társaság van itt! Méltó utóda annak az érának, mikor még evad, spori és pekes nyomták itt a témát, és topkgaszdink is napi vendég volt, ses már akkor is, Csabee is néha... Még IST is belefért a végébe, színvonalilag mindenképp. De jó volt az... de jó most ez is!
evad, spori, gyertek ti is, az volna az igazi!!! Ti + a mostaniak... Álomszép lenne...
Csabee, nem tudsz szólni legalább evadnak?
Szaktárs,
sessel már többször folytattunk ez ügyben eszmecserét, mármint arról, hogy miért van az: sosem azt fogják megdícsérnia többiek, amit a szerző a legerősebbnek gondol a sorozatában? Rejtély :)))
Ami a teljes rímeket illeti: időről időre felbukkant a hóbort, ha jól emléxem, anno Pásztör és ses vívtak teljes soros csatákat. de pölö magam is követtem el pár napja ilyet:
"Benton doki naív, ezér'
Bont, Ond, e kínai vezér"
A soksoroshoz meg külön grat, már látom ,ki fogja emgdönteni - és most én hiúskodom egy nagyot :))) - a 16 sorosomat, ami mind a 16 sorban ugyanazt a rímet variálta (vagy 24 soros volt?).
Köszi GrO.
Jól esik a dícséret, de én a lovagi bankett "C" verziójával vagyok igazán elégedett. (4632) Amikor összeállt, majd szét vetett a boldogság.:) Azt hittem ezzel töméntelen elismerést fogok besöpörni. (Ugyanis kissé hiú vagyok, ha még nem vettétek volna észre):-))
Ugyan nem néztem visszmenőleg végig mindet a topicban, de nem emlékszem, hogy olyat láttam volna, ahol mindkét sor minden betűje kecskerímbe lenne szedve. Azt hittem ez bravúr. Rosszul gondolom?
Azért nem tétlenkedtem ma sem. A termés egy könnyedebb;
A tejcukorra allergás Kvarg Lipót öröme (bánata?):
De finom e hat sajt óh!
Nem is kell a hashajtó.
és egy mély eszmei mondanivalót hordozó nyolc soros társadalomkritikai mű: :-))))
A kisfizétésű smasszer:
Honnét is tudnhatná a börtön foglára,
Mennyit is kóstál ma a turbó Golf ára.
Gondolni sem mer ő íly menő kocsira,
Jó ha futja néha pár tábla csokira.
Cigit sem szív ő már, mint egykor a Tervet,
Néha néha iszik egy pofa kevertet.
Aztán a kocsmából hazafelé menet,
Sóvárgva stíröli a szép női nemet.
tudtommal a bikacsök tulképp a bika szárított nemi szerve, ami amolyan ólmosbotként fungált, magyarán télleg ütöttek vele.
Javítson ki vki plz, ha tévedek.
Youwine,
a bej-szín-es tökéletes kecske, nincs azzal semmi gond!!!
A másik pedig inkább amolyan pekes-féle kecske, ő volt az ilyen szétszerelősek mestere :)))