Igazából az első futóművet szokta mindenki elhanyagolni tisztelet a kivételnek. Nekem meg a gyengém utálom ha kopog nyikorog húz. A villamossági rendszerébe szoktak általába belebarmolni. Bár ezalól én sem vagyok kivétel mert én is csináltam már öszfér dolgot rajta de legalább feljegyeztem késöbbre ráadásul üzembiztosabb lett. Ja és a szigszalag nálam tabu.
Hátsólámpák folyamatos kontakt hiba.
Generátor olyan 100-150E után mindenkinél makacskodik.
Hátsófékmunkahengerek olyan 10 éves kor körül lesznek cserések.
Laprugó Nagyon hamar megül.
Kormánymű folyásán ne lepődj meg.
Télen rángat a kilóméteróra spirál nem egy mutatót levert már.
Öszkerék kapcsoló autómatika is kitud bontakozni néha.
Az első féltengelyzár is nálunk mindenkinek már avm.
Ha villanyos előmelegítőt akartok bekötni akkor DUETT.HU Defa norvég előmelegítőPeugeot xud9 1.9d motorhoz . A fagydugó ki, melegítő be.Nagyon tuti időkapcsolóval kombinálva.
a műszerfal világítást a az erősség állító kapcsoló rövirezárásával tudod ,vagy a műszerfal alatt a kormányoszloptól ballra van egy csont szinű kis téglap alakű doboz. Na ebben vagy víz van ,vagy ha szédszeded meglátod hogy hol van a forrasztás eloxidálódva. ez a kis dobozka a feleős.
Az enyém is egy lelakott jószág,de ennyi pénzért nem is várhatok mást. A műszerfal világítást hol tudom aktiválni ,kapcsoló megvan az óra csoport alatt ,de nem csinál semmit az a pár bizti ami benne van az mind jó.Szerinted hol érdemes keresgélni?
A bajai bontósnak is küldtem e mailt meg Csáki urat is értesítettem a fórumról. Igen még mindíg Deákvárifasor 6 a cím. Egyébként értesüléseim szerint úton van megint egy adag új alkatrész indiából amint van írok mindenkinek mint eddig. A vasról majd teszek fel képet 99-es folyamatos szervíz alatt km most 103E. Sajnos nagyon le volt lakva mikor hozzám került de a nyáron ha minden összejön új fényében (vagy mégjobban) ragyoghat.
A termosztátnak semmi baja nincs,gátrepedéses lett a hengerfej mert sok idióta nem tudja hogyan kell használni a diesel autót.Már így vettem meg szerintem potom pénzért friss műszakival az elejébe minden ki van cserélve és AWM első agyak vannak rajta.
Sziasztok ! Végre nekünk Tatásoknak is megszületett a fórumunk! :) Nekem egy 2000 évjáratú vasam van ami éppen új hengerfejre vár amit remélem kedden meg is kapok! Pár érdemleges dolgot írhatnátok kinek milyen van ,mióta üti vágja és hasonló érdekességeket rakjatok fel hagy pörögjön a topik mint sok másik!