Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Vasárnap kérdéses lessz,jópár favoritunk lemondta a játékot.Leszünk igaz páran offenziv beállitottságuak a csatár sorban,de több lessz a hátvéd stilust űző.Velük meg nehéz lessz támadni.Védésben meg nem nehéz jeleskedni.A házi füstök szerintem nem nagyon fognak érvényesülni szabad térben,de feeling tupirozásnak jó lessz.Azért irónikus,hogy a saját receptem lessz ellenem használva:-)!Mi sem respektáljuk a bő lére eresztett köretet,de most nem mi kreáljuk a játékot,vendégek leszünk.Koncepció lényege:pilótát kivinni(védők),vagy kilőni(támadók).Mi itt a bibi:-)?
Hmm, mondjuk a DE USP AEP-pel 3-4 m-ről gyakorlássa,l jó minőségű BB-vel ki lehet cakkozni a légpisztolyos lőlap tizesét, ami ~12 mm átmérőjű. Ennél jobbat ne is nagyon várj, a softair cuccok NEM mesterlövész eszközök! (Nem a kartácsok szemét akarjuk vele kilőni, ugye? >:) )
Huzagolt csövű légpisztollyal (még egy Gamo-val is) természetesen könnyen teljesíthető a "cigarettaméretű" célok kilövése is erről a távolságról, csak semmi értelme nem lenne... XD
A BB legyen KEMÉNY és SIMA, különben esetleg a csőben/adagolásnál áll neki deformálódni, vagy a nozzle agyonnyomja, aztán meg (jobb esetben csak) elakad a csúzli, rosszabb esetben reccs/ropp...
(Már 100-as rugó esetén is belapul az Extreme BB, ha a falat találod el vele... >:))) )
Na jó,a hazai pálya előny volt!Pláne,hogy mi gránátozunk,füstölük.Igaz készültem rátok is,szabad merités volt a gránátbol,vihetett mindeki amennyit akart.Sőt,azóta még a titkos receptjeimet,beszerzéseimet is megosztottam veletek.De a te csapatodnak is volt lehetősége,ideje megismerni a terepet.Mindkét "ellenséges" csapatnak külön-külön megmutattam az épületet!Azért midezt félretéve,várom a visszavágót,tényleg jó csata volt!
"Nagyon zsir volt a csata,bánhatod,hogy nem voltál ott!Pofátlanság,de nagyon kikaptatok:-)!"-Ezt boritékoltam volna! Na de jöttök ti még a mi utcánkba!!! :-) Üdv!
Szia! (Én vagyok a HUNTERKILLER csak új nickel) Pedig van egy csomó csapat. Van az ATP, náluk fix egyenruha van (US-digitmarines/britt erdeiterep sivatagi málhamellényel (vagy golyóállómelény?) + ALICE-rendszer, csak amerikai fegyverkópiákat használnak. Van a MAT ők kevésbé kötöttek a külsőségekre (bár mondjuk a wu-tang-clan-os pulcsit hanyagolhatnák egyesek). Amúgy a két csapat 1 helyen gyakorol és általában egymás ellen és van egy olyan törekvés hogy egyesülünk. A golbat által megadott linken elsősorban a MAT-van de van egy kevés ATP-is. Üdv!
Nos gratula a 2-0-os győzelemhez! :-) Mi pécsiek most játszottunk együtt először így elég nagy volt a fejetlenség (pl mi támadtunk emberhátrányban) meg mindenki csinált amit akart. :-) Majd legközelebb. Üdv!