Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Sajnos nem ő az egyetlen ilyen ember . Volt már tapasztalatom nekem is ilyenben , ráadásul még pénzem is bánta miatta . De úgy vagyok ,hogy legyen boldog az ilyen .
Rádígértek ,szabad a vásár ! Én nem szoktam tökölni ,reklámozni sem ha venni akarok valamit hanem megveszem és aztán mondok véleményt róla . Másként így jár az ember .
Jó reggelt. Nem vagyok mormogi a meséből, de azért sikerült tegnap kicsit morgolódni. Beszélgettünk a fotós dolgokról emberkékkel. Mennyire kell sz.r embernek lenni ahhoz ,hogy lecsapja elöted a kinézett terméket amit megbeszéltetek milyen jó áron van stb ? Főleg úgy ,hogy én mutattam a terméket ah milyen jó az ára délután írok az emberkének mert mobilról nem akarok regényt írni. 2 hete hírdetve volt a termék , nem is volt érdeklődő . Erre hazaérek tegnap melóból , látom jegelve van a termék. Akivel beszélgettünk fotós emberke és linkeltem a terméket azóta vissza sem ír .....
Itt is vagyok , hát sikerült eltérülni az biztos . De nem nyuszi volt a gond . Egy telefon volt hajnali 4 órakor. E hívás miatt ma sikerült bő 1200 km- ert vezetnem sajnos . No de most meg megyek is aludni , úgy is mondhatnám sikerült kellemesen elfáradni . Reggel majd új erővel vetem magam bele a nap kihívásaiba .
"bazi kerék ,lehet erőm se lenne leszedni a gumit róla"
Anno én a kukoricagóré oldalára készítettem egy gumilenyomót, amivel a peremről le lehet nyomni még a nagy gumit is ha a karját megtoldom egy csővel. Utána meg már a szerelővason múlik minden...
Csak az van tudtommal ((::!! A kínai halottan áll a telephely közepén defektesen . A kubotáthoz majd jön a szervíz ha nem akkor majd elég nagy lánggal !
Itt is elég meleg volt ma 32,5 fokon áll a hő pedig be van borulva és nem süt a nap ! Ma egész nap dolgoztam de sehová se haladtam . Olyan helyeken szereltem ahol még sose és szívóágra mentem a féktartóban mentek ki a szimeringek és ,úgy láttam a tengelyen tömítenek a szimeringek és kiderült nem a tengelyen csak a belső a külső meg a fékdob közepén zár . De még kérdés mi tömíti a fékdob ricnis beleselyét ! Van a honlapokon ilyen gumi tömítés csak nekem nincsen olyanom .
Mondjuk ma volt szomorúság is . A mokamester férje tegnap bejelentette ,hogy válni akár 22 év után . Indok elege lett a házas életből . Azt mondta a mokamester ( Lívia) , hogy majdnem megverte e mondatok után .
Nem vesztem el a szomszédnak segítkeztem eszközzel mert az aútóján nem volt féklámpa már egy ideje a kábelben lett valami hiba . Ezt sötétedés idején ,úgy vittem szerelő lámpát meg multimétert hogy lásson már valamit a sógora ha már kínlódik vele . Napközben meg a trakit szerelem mert a fék elúszott az olajban ,újra ki kellett engednem a váltóbol az olajat . Nem is ütött meg a guta egyáltalán . Megnéztem a difzárat is a mozgó része vadi újnak számít de a másik kapcsolófelület már gázos ,holnap valahogy meg kell flexelnem egy kicsit valahogy mert az egy komplett difimű cserével lenne jó csak 400 000-ből talán megúsznám ,és itt esett a fene seggre erre egy fillérem sincs ,mást kell a javításban kitalálnom . Egy kicsit olyan kúposra vannak a fogak kopva azért nem akar kapcsolódni és akad ki ha nem állok rajta . Ha a felszel egy kicsit tudnám csökkenteni a kuposságot hát még jó is lehetne akár . Az a nagy kérdés hogyan lesznek a fogak egyformák ?
Remélem mert nagyon ügyes anya volt 6 kiscicát felnevelt suttyomban és amkior már ettek és bírkoztak hazahozta mindet és ez ősszel volt ! Ebből a sok kis cicából már csak 2 él betegségek ,elgázolások ,miatt meghaltak pedig páratlanul szép és ügyes cicák voltak . Az egyik olyan volt mint zorró állarcban és mindig huncut volt és ráugrott a másikra ,álarcos banditának hívtam . Őt is elgázolták a ház előtt ! Nem is értem az embereket miért rohannak egy ilyen pici utcában ! Hova érhet el kb 3 másodperc előnnyel !? Orika és Kakó is az ő gyerekei voltak ! Ők se élnek már Kakaót nem rég temettem el az állat orvos elaltatta bakteriális fertőzése volt . Orikát valamelyik szomszéd legyilkolta ,pedig olyan gyönyörű macska még sose volt életemben !! Kedves, szerető, szelíd ,mindig az ölemben pihent és megszeretett, a fejét törleszkedve hozzám . Ha mérges voltam és leültem gondolkozni mit verjek már szét, azonnal ott volt és az ölembe telepedett .
Ez már egy ideje nagyon soványka volt és ez volt az egyik lány cicánk . Olyan 6-7 éves volt kb . Tegnap előtt reggelre megbénult a hátsó lábaira ,de amúgy semmi baja nem volt a nejem etette itatta ,de bekakilt meg bepisilt ,pelus volt alatta már . És ma reggelre meghalt ,valami elhatalmasodott rajta . Még egy lány macskánk van és itt többet koca macska nem lesz lelövöm ha megint ilyen macska invázió lesz tuti ,persze jobban sajnálom őket mint bármit ,ez csak szókép ,akkor mondom ha már mérges vagyok rájuk . Közben meg 54 ezerért macska kaját vettünk ,a hűtönk meg üres ,mondtam is én inkább macska lennék nálunk mint ember . Azt se tudom holnap mit egyek a büdös vackorok meg alutasakos kajákat esznek . Egy némelyik konzervük olyan jó szagú hogy néha eszembe jut meg kéne kóstolni ((::!! Olyasmi szaga van mint a darált sertéshúsnak a konzerves fajtának .