Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az eladási hirdetéseket:
- csak árral, (ne kelljen rákérdezni)
- lehetőleg képpel, (sokkal kelendőbb úgy)
- áttekinthető formában (szintén kelendőbb és nincsenek fölös rákérdezések)
- elérhetőséggel, legalább nyilvános email (hogy ne kelljen értetlenkedni, rákérdezni)
kérnénk megtenni.
Eladó Slavia 631 Model 77 LUX légpuskám. Vasa gyári barnítású, légtár és cső gyönyörű, a cső belül tükörfényes, nem lötyög, kotyog, mozog. A tus nagyon szép, matt dió pác, úgy választottam ki vagy 20 közül. Én 2 db karcot látok rajta. Mindenféle tuningtól mentes, gyári állapotú. MKH kártya nincs, mikor vettem, még nem volt kötelező - vagy lehet hogy nem is volt még. Első tulajdonosa vagyok, 1995 nyarán vettem a pécsi Kettner Nimródnál. Nagyon keveset használtam, max. 900 lövedék ment ki a csövén. Bő 15 éve, amióta tömbbe költöztünk, alig tudtam használni, szekrényben áll a dobozában. 3 éve kicseréltettem a dugattyú tömítést "feketére", nem a szükség inkább a kíváncsiság miatt. Pontos fegyver. A légfegyver összességében gyönyörű, újszerű, rendszeresen ápoltam akkor is, ha nem használtam, szerintem akár gyűjteménybe is mehetne. Kihasználatlanság miatt adom el, valahogy nem nyílnak gombamód a környékemen a publikus lőterek. Jár hozzá az eredeti papír doboza, az eredeti és a Kettneres kezelési útmutató, eredeti garanciakártya (már nem garanciális :-)) ), a kiszedett "fehér" dugattyútömítés - semmi baja, tartalék csőfar tömítés. Bónusz original 1 doboz 200 db-os "muzeális értékű" Diabolo. Átvétel csak személyesen, Budapesten (XIV. kerület), időnként a Bp.-Tatabánya vonalon. Nem postázom, nem bízom futárra sem. Képek: http://indafoto.hu/bergice/slavia_631 Ár: 45 eFt Érdeklődés a publikus e-mailemen.
Jó napot mindenkinek! ismeros meg válna örökségből maradt slávia 631-es puskájátol, a képek szerinti állapotban keveset használt, szobában, volt tartva. helyileg a 11.keruletban talalhato, ára 35.000ft bővebben :06-hetven-943-178hat.
Üdv! Elsősorban cserélni szeretném a képeken látható LG15-ös puskát LG427-re, vagy értékegyeztetést követően Walther LG55, LGV-re. A puska keveset használt, nagyon szép állapotban van. Eredeti barnítással és tömítéssel. Helyileg Kislétán található, de igény szerint Debrecenben is megtekinthető. Érd: laza.tibor1995@gmail.com Ár: 40000 Ft.