Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ha az valóban az optika,akkor lehet a toronnyal 1ütt is,bár ennek azért vannak hátrányai. Az meg elég különös,hogy vízszintesen párhuzamosítva vagyon,függőlegesen meg nem. Ez már két ok arra,hogy miért nem volt hülye a kérdés.
Távolságméréshez amúgy is kevés az 1 luk. Így max.becsülni lehet.
Gyort kifelejtettem, onnan is mentem mar HD.-ra. Mellesleg egy szamuraj fonok van olyan, mint egy hazsartos feleseg. Holnap delutan ( pentek ) elmehetek munkabol hamarebb, mert nincs munka, ugyhogy este 11-kor varjal, ha bejon valami varatlan, akkor hivlak.
"Régóta meg akarom kérdezni:Mi a nyavaja az az ovális izé a T55 ágyúja mellett? Úgy 30 centis,és a hegyén áll. Nem baj hogy a kielégítő páncélt elé építették?"
Azért dühöngő tömegekre ne számítsatok így se, de legalább ad lehetőséget annak a pár érdeklődőnek, aki elmenne, el is tudna menni, de eddig nem tudott róla. Eddig én se nagyon tudtam, mondjuk nekem Lajosmizséről, számításba véve a rengeteg melót meg a fergeteges tömegközlekedést lehetőségeim is erősen korlátozottak...
Régóta meg akarom kérdezni:Mi a nyavaja az az ovális izé a T55 ágyúja mellett? Úgy 30 centis,és a hegyén áll. Nem baj hogy a kielégítő páncélt elé építették?
E-mail-nek semmi akadálya. Nézőcsúcsra nem pályázunk. Aki kimarad, lemarad. Vagy megkeresi azt a törzstagot, aki mindegyiket felvette/felveszi mp3-ra....
Lacinak is írtam, de itten hátha direktebb: Ha ezekről kaphatok egy e-mailt az info@kalasnyikov.hu ra. akkor szívesen kihirdetném én is a hírek közt. Hátha elmenne rá, akinek könnyebb eljutni... Ezekről felvétel, kivonatos cikk nem készül? Aki kimarad, lemarad?
Meg azt alig hevertem ki, hogy lemaradtam Nemedi Laci eloadasarol, erre ujabb csapasok ernek engem. :)))
Pista, megyunk stoppal?????
Pista, egyebbkent Gottingen nekem bonyolultabb tema, mint gondoltam, lehet megkereslek telefonon. Buszt nem talaltam, Deutsche Bahn meg uberprima, meg uberdraga, meg odafele 4-szer kellenne atszalnom. Meg keresek alternativakat.
A HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum által szervezett "Hadtörténelmi Délutánok" sorozat következő rendezvénye 2007. december 8-án, szombaton 13 óra 30 perckor kezdődik.
Ezúttal Somkuti Bálint tart előadást "A 4. generációs hadviselés avagy miben különböznek a jövő fegyveres konfliktusai az általunk ismert háborútól?"címmel.
A rendezvény helyszíne: 1014, Budapest, Kapisztrán tér 2-4. II. emeleti "Tóth Ágoston" terem.