Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Lovep Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1438
Azzal beszéltem akinél vettem a kocsit,nem a szervízzel.Most este beszéltem egy ismerőssel,beköti ingyen.A csatlakozót kell már csak beszerezni.A kocsinál nem megy el semmilyen garancia ugye,ha a hifit haver szereli?(újabb hülye kérdés)
Előzmény: mephysto (1437)
mephysto Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1437
Hogy pontos legyek. Beszerelés + csatlakozó ára

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

A cd-rádiót én vittem természetesen :)

mephysto Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1436
Szerintem megéri kérni azt a modult pluszba... pár ezer forint, cserébe komfort. És csak 1x kell kifizetni. A szaki talán azért óckodott, mert büdös a munka? :) Szakszervízben kérdezted? Én két különböző helyen hoztam szóba, mindketten - egymástól függetlenül - ajánlották.
Előzmény: ChristianID (1433)
mephysto Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1435
nekem is 6000 körül volt... nem akart az valamit maszekolni? :)
Előzmény: Lovep (1434)
Lovep Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1434
2000-ért???Nekem azt mondta az értékesítő,hogy az óradíjat kell megfizetni,ezért 6000 körül lesz.Az lesz a legjobb,ha megveszem a maradék cuccal együtt,és berakatom a szakboltban.
Előzmény: ChristianID (1433)
ChristianID Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1433
Szia Lovep!

Nekem szintén JVC hifi van a kocsiban, amit a szervízben csatlakozóval együtt kb. 2000-ért szereltek be...
Ahogy mások is mondták már, a Daewoo csatlakozója 1db nagyobb, míg a fejegységek legtöbbjén dupla, ISO csati van...

Más...

Mi a véleményetek, érdemes a riasztó beszerelésnél bekötni azt is, hogy felhajtsa az ablakokat a kocsi bezárásakor? Csak mert én így szeretném az autóba betetetni, de a szaki nem nagyon ajánlotta (bár nem nagyon fejtette ki, miért...)

Bye

Chris

Előzmény: Lovep (1431)
dasey Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1432
Igazán nincs mit!:)
Új autót vettem és a legfontosabb nekem is az volt
hogy rakom bele a zenét!
Még át sem vettük de már ezen rágódtam.:)
Előzmény: Lovep (1431)
Lovep Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1431
Köszi a segítséget,utólag rájöttem,hogy tök hülyeséget kérdeztem,mert tényleg 2 csatlakozós a fej,és a kocsiban pedig egy nagy van.Most nézem a paradoxhifit,felhívom hogy mennyiért adják Szadán a cuccot.Állítólag jó is,ólcsó is,mint a mesékben.Hangfalat tőlük veszek.Ha rémajd rákérdezek,beírom az árat.Még egyszer kössz a segítséget!
Előzmény: dasey (1430)
dasey Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1430
Szia Lovep!

Tényleg kell az átalakító ha nincs a hifin.
Az autóban gyárilag a koreai csatlakozó van
hajól emlékszem egy fehér kétsoros csatlakozású,
téglalap alakú.
Sajna csak az egyik fele van a kocsiban.
Nekem 7 ezerért akartak adni a kereskedésben.
Szerencsére a lanosból amit beadtam cserére kiszedtem az átalakítót és a koreai csatit is.
Csak össze kellett dugnom.
Ha a hifiden össze passzoló fehér csati van akkor szerencséd van.
De az európában értékesített hifiken általában két csatlakozóra van elosztva az áram ellátás és a hangszórók.
Hát ennyit tudtam segíteni...:)

Előzmény: Lovep (1429)
Lovep Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1429
Sziasztok!Újra a hifivel kapcsolatban.Az átalakító mindenképpen kell a cucchoz?(JVC).Ma bementem Media Markt-ba,illetve még egy boltba a belvárosban és senkinek lövése sem volt.Siettem,ezért nem a szaküzletbe mentem.Akitől vettem a kocsit,azt mondta a telefonba,hogy vigyem be a szervízbe,6 ezerért megcsinálják.Ennyit kipengetnék másnak is,bár szerintem kb 20 perces meló.
dasey Creative Commons License 2004.06.05 0 0 1428
Szia Atomed!

Pont ugyan ilyen autót vettem!
A daewoo interatnál budakeszin kb.
három hete.
2.235000 ft-ra jött ki úgy hogy beadtam a 6 éves
lanosomat.
Nagyon tetszik!
600 km van benne.
Frászt kapok tőle hogy bejáratós!
Mindenki megelőz de nem merem hajtani.
Nem szeretném elcseszni a motort ezért nem megyek 3500 fölé csak nagyon ritkán de akkor is csak rövid ideig.
8.5 eszik de ez belváros.
Kezdésnek nem rossz.
A klíma egy áldás!

Ja én sem kaptam magnót de egy hét alatt benne ültem.Láttam a kocsit megvétel előtt,ülhettem benne beindíthattam.
Kedvesek voltak velem és nem utolsó sorban gyorsak pedig problémák adódtak a részletfizetési feltételekkel kapcsolatban.
Szokatlanul halk még a lanos után is és nagyon kellemesen viselkedik a belváros siralmas útjain.

Lovep Creative Commons License 2004.06.04 0 0 1427
Kössz az Infókat!

Az átalakító mindenképpen kell hozzá?Nem szóltak erről az üzletben pedig rákérdeztem.

mkh Creative Commons License 2004.06.04 0 0 1426
Sziasztok! A múltheti sztori folytatása a következő: tegnap reggel 7-re kellett bevinnem a kocsit, a kinyomó csapágy cserére. Mondták, hogy dél és egy között kész lesz. Ezzel szemben délben hívott az ember, hogy nincs jó híre. Leengedték a váltóolajat és tele volt fémdarabokkal. Szétszedték a váltót és kissé hiányosak a fogaskerekek fogai. Nagyon örültem, épp kérdezni akartam, hogy nekem 15000-nél miért nem cseréltek váltóolajat. Ma reggel bementem, hogy nekem fél 3-ra legyen autó, de még sehogy sem álltak vele. Azt mondta az emberke, hogy egy alátét fáradt el és az darálta végig. Váltó nincs a kocsiban, még utána cserélik ki a csapágyat és talán még a check lámpát is meg nézik. Kiváncsi vagyok hányra végeznek, addig megyek az uram Suzukijával és még 1-2-szer a nyakukra járok. Örülök, hogy nektek nem ilyen problémás az autótok (már akinek már van), kissé kezd már fárasztani az örökös szervíz. A csávóka meg vigasztal, hogy örüljek a garanciának.
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.04 0 0 1425
Daewoo gyári <-> ISO átalakítót a HiFi-hez tudsz venni a Villcompnál.. És van beépítőkeretük is, anélkül kissé furán néz ki, a kettő együtt valami ötezer...

www.vilcomp.hu

tuce1971 Creative Commons License 2004.06.04 0 0 1424
Lovep!
A műanyagot úgy tudod kivenni, hogy a jobb és a bal oldalánál levő függőlegesen elhelyezett lyukacsos "díszlécet" (alulró kezdve) kipattintod a helyéról! Egy lapos csavarhúzóval óvatosan és sérülésmentesen megoldható!
Alatta két anyát kell fellazítani és már kint is van.Vigyázz, mert a műanyag belsejére van rögzítve az antenna és a hifi csatlakozó, nehogy sérüljenek a kivételkor, mert elég rövidek a kábelek!
Üdv Tuce/alias Jocó/
ionic-rzf Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1423
bocs, nem gilber, hanem gelber
Előzmény: gelber80 (1418)
ionic-rzf Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1422
gilber80:

Kétféle foglaló/megrendelő papírt láttam eddig.

Az egyiknél volt egy kisbetűs megjegyzés, hogy a megjelölt/vállalt/becsült száll. időre még van +60 napi türelmi idő is.

A másik típusnál ilyen plusz nincs, de nem is fogalmazza meg, hogy mi van a határidő lejártakor. Az van, hogy ha te mondod fel, akkor bukod a pénzt.

Ezt kezdve kétféleképp lehet értelmezni. Lejárt, vagy te mondod fel (mert lejárt....) ez tehát a kereskedő hozzáállásán múlik. Én ilyet írtam alá, de hát nyilván nem fogok pereskedni az 50e Ft-ért. Tudják ezt ők is, sajnos.

Előzmény: gelber80 (1418)
Rozsdaboglya Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1421
Köszi! Megvan.
Előzmény: Négyesi (1419)
Lovep Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1420
Meg tudja valaki mondani,hogyan kell a rádió helyéről kiszedni a műanyag tokot?Vettem Hifit,de nem tudom kihalászni belőle a keretet.
Négyesi Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1419
email ment.
Előzmény: Rozsdaboglya (1417)
gelber80 Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1418
Mi van akkor ha esetleg megunom hogy nem erkezett meg meg az auto (mondjuk nekem eleve junius masodik felet igertek, tehat meg nyugodt szivvel varok:) es azt mondom, hogy menjenek a francba es visszakerem az eloleget es kvazi felbontom az eloszerzodest. Ilyenkor fizetnem kell valami "buntetest" vagy valami ilyesmit?
Rozsdaboglya Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1417
Üdv Négyesi!
Ha nem okozok vele különösebb nehézséget, akkor köszönöttel elfogadom a biztosítással kapcsolatban felajánlott segítségedet. Mail megy az adatokkal.
Köszi előre is!
Rozsdaboglya
Előzmény: Négyesi (1416)
Négyesi Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1416
A casco díj megállpításnsk a nagyon sok feltétele van /tulaj kora,neme,lakhelye,a gk.adatai,feszereltsége,alap,extra,önrész,stb,stb,stb/.Ha akarod,email-ban elküldöd az adatokat kiszámolom neked.A nejem ezzel is foglalkozik többek közt/EGON MO./
Előzmény: Rozsdaboglya (1407)
Négyesi Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1415
Csakis azért mentem ki, mert már úgyis a végefelé járt az első ingyenes átvizsgálás. De azt így látatlanban megígérem neki, hogy az első szervizelésen összerúgom vele a port, ha ismét bepróbálkozik. Nehogy már azt higgye, hogy az ügyfelek vannak értük...

Teljesen eggyetértek veled én hasonló dolog miatt vittem az autót B.földvárról- Sz.fehérvárra nem Siófokra.

Előzmény: nord (1401)
Rozsdaboglya Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1414
Köszi. A budapesti és középkorú stimmel.
Előzmény: twk004 (1411)
ionic-rzf Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1413
Twk004: tudom, régen elolvastam mindent.
Csak gondoltam egy újabb tapasztalás.
Előzmény: twk004 (1409)
Rozsdaboglya Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1412
Ez jól hangzik. A kötelezőm eddig is az Uniqa-nál volt. CASCO nem volt a régi autómra.Köszi.
Előzmény: nord (1410)
twk004 Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1411
Üdv!

Posta Biztosítónál valami 7200,- HUF/negyedév a kötelező, meg 30 ezer körül a CASCO, budapesti középkorú hölgyvezetőnek. Sejtem, hogy Te nem ez a kategória vagy... :o)))

twk004

nord Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1410
Igaz, hogy nekem 1.4-es a Kalos:
a CASCO havi 5.556,-Ft az Uniqa Biztosítónál.
twk004 Creative Commons License 2004.06.03 0 0 1409
Üdv!

Mi úgy jártunk (ha visszaolvasgatsz, megtalálod a sztorit), hogy teljességgel raktárkészletből választottunk. Tele voltak fehér 1.2-es 5 ajtós, Komfort-csomagos Kalózokkal. Ha piros kellett volna, akkor mi is 3 hetet vártunk volna rá (mivelhogy nem volt raktáron, de eredetileg piros kellett volna). Így kaptuk meg (illetve az anyukám) 8 nap alatt a kocsit. Befizette a 60 ezres előleget, meg a forgalombahelyezés 66 ezrét (meg kért még egy Kenwood rádiót bele), öszesen 145 ezret fizettünk megrendeléskor. Ha nem csütörtökön, hanem szerdán mentünk volna, akkor rákövetkező hétfőn átadták volna a kocsit. Így lett 8 nap várakozás belőle, mert csak hétfőn és péteken vizsgáztatnak.

twk004

Előzmény: Rozsdaboglya (1403)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!