Nekem úgy tűnik, egyik számlacsomag sincs ingyen már a Gránitnál sem, legfeljebb kedvezményes.
Most jelent meg egy Gránit Bajnok Plusz számlacsomag, amelynek kedvezményes (havi 1000 HUF) számlavezetési feltétele a 280 havi jóváírás vagy 150e egyenleg minden nap, cserébe elvileg minden más ingyen, hirdetmény viszont úgy tűnik, még nincs hozzá.
Meg tudná valaki mondani, hogy a Tartós Megtakarítási Számla a megkötés után mikor látszódik a számlámon? (Levélben igényeltem, vissza is igazolták még pénteken, számlaszám is van, csak éppen a netbankban nem látszódik.)
A számlanyitás után teljesítettem a feltételeket és ahogy a hirdetményben áll, negyedéves fordulónál már meg is adták a tagságot. Nekem meg már mindegy, mert szerintem úgy is megszűntetem a Gránitnál a számlám.
Február végén nyitottam számlát és teljesítettem minden hónapban a VIP feltételeket, de eddig még nemigen díjazták. Kíváncsi vagyok, egyáltalán felajánlják-e majd, bár ha jól értelmeztem az új szabályzatukat, a kártyadíj visszatérítés már csak legfeljebb egyszer fog járni.
Bankváltásson töröm a fejemet.Kérdésem lenne hogy szeptemberi áremelést érdemes megvárni a bankváltással vagy már most is válthatok mert megmarad a gránit bank előnye(bajnok számla).Illetve még az hogy vidéki vagyok és 80km -re van a legközelebbi űgyfélközpont ez jellent e hátrányt ?Jellenleg otp -nál vagyok és van lakáshitelűnk is ,igy nembiztos hogy elengednek .
Üdv. Csak Forint lekötésre kell egy második számla. (díjmentes számlavezetés, nem kell bankkártya, a bankon kívüli utalási díj max 0,3%). Látára szóló kamat nem érdekel. Olvastam még az AXA-ról is, annyi különbséget említenék meg, hogy ott új pénzre adnak kamatot. Nálam ez nem gond, mert van egy másik számlám. Ezen szempontok szerint a Gránit vagy az Axa biztosít általában magasabb kamatot a lekötéshez?
Megy a trükközés a bankkártya éves használati díjának emelésével...mindez úgy, hogy a Mastercardtól 0,7% visszatérítést kapnak a bankok, ügyfeleik vásárlásai után.
Mindegy; legalább a bankkártyás vásárlás díjmentes maradt.