Érdekes, nekem az elején a második fokozatot vette nehezebben, de kb. egy hónap múlva megjavult (bejáródott). Azóta minden fokozat tökéletes, még a hátramenet is, pedig néha azt hiszem nem vette be, pedig igen. Egyébként a kuplung teljes kinyomása nem hülyeség, ha áll az autó és egyest, vagy hátramanetet teszel. Én is azt hittem, hogy teljesen kinyomom, pedig még lehetett.
Nekem benzines van, és soha nem volt vele problémám (2007. november óta) Mindig elsőre megy be minden fokozatba. Persze megállás után várni kell 1-2 másodpercet, hogy recsegés nélkül rückverzbe tudjam tenni... de szerintem ez természetes. Tény, hogy az "R" fokozat kicsit franciásan bizonytalanra sikerült, de rossznak nem mondható.
Erről a váltó kapcsolási problémáról mát több helyen olvastam a népítéletben is, de nekem soha nem volt ilyen! Bár nekem 1.6 CRDI van, nem tudom abban ugyanolyan váltó van-e mint a benzinesben? Nekem nagyon vaj módon műxik a váltó, talán ha jobb volna, el kéne rontani. Talán meg kellene nézetni a kuplung emel-e rendesen, mert ez a nehéz kapcsolás kimondottan kuplung probléma is lehet.
Új???? Lemaradtam valamiről? :) A fórumra regisztráltál? Mi a felhasználó neved? Van egy olyan opció, hogy elfelejtett jelszó. Kattints rá, és kiküld egy másikat a megadott e-mail címedre. Ha nem sikerül, szólj, és beállítom.
Sziasztok! Segítség kellene, regisztráltam az új ceedclub.hu-n. Azóta nem tudok belépni a felh.nevem és jelszavam segítségével. Lehet, hogy a lap felejtette el a jelszavamat. Előre is köszi :)
Én Bp-re küldtem e-mail-eket. Aki nem válaszolt, oda nem is mentem el: Pappas, Autóváros. Ahol vettük, ott elégedettek voltunk a kocsi árával, a szervízével már nem.