vmit elszámoztam, mert az s05e15 még csak most jön, duplarészként a 14-el. Az utolsó tartalom oda (#14) tartozik.
Ross kapcsolata Maunikával egészségtelen. Maunika egész szépen feljött az elmebeteg karakterből, de Rossz maradt ahol van.
Asszem a készítők már tudják hogy bajban vannak, nem fogják tudni összehozni FíBít és Dzsoít.
A #15 jó rész. Mind a három szál működik. Sőt, Ross végre meg merte csinálni amit én soha. Pedig kéne. Persze attól még útálom. A rész vége helyre is teszi a karaktert. Helyreállt a világ rendje.
s05e16
Ah. EZ volt amit lejjebb az s05e15 helyett néztem. Remek, mehetünk tovább.
s05e17
Curtny Koksz - mindig a Nirvanas fickót juttatja eszembe.
Amúgy ennek a résznek semmi értelme. Eddig Maunika volt a felnőtt, most meg ő az éretlen. Ez összezavarja a nézőt és ezzel elrontja a hangulatot.
Rossnak meg most a sorozat hirtelen jóváhagyja hogy "de hát szakításban voltunk!"? Csak 2-3 évadon át tolták az ellenkezőjét...
Rossnak amúgy mi a baja? Mondanám hogy súlyos autista de nem. Mondanám hogy durván szociopata, de nemi illik rá.Az biztos, hogy végletesen nárcisztikus személyiség, aki megenné a saját arcát, ha öt percet eltöltene Hannibal Lecterrel...
e05e18
Huh. Ross be sem mutatta eddig az új csaját, aki amúgy Joey Párhuzamos Dimenzióban Élő Szembenső Jócsaja, és Joeytól se jön erre semmiféle reakció, ráadásul felsem merül hogy Ross gyerekének anyja, vagy leszbikus élettársa mit is szólna ha a gyerek reklámban szerepelne...
Amúgy együttérzek Rachellel. És mikkor betiltották a cigit, áttértek a kávéra. #Összeesküvés #IlluminatiConfirmed #Illumati2BattleInSpace
Megjegyzem, mivel a HBO csinálta a szinkront, azaz egyszer már birtokolta a hogokat, esetleg alapban nála volt némelyik, az hogy most újra hozzájuk kerül, nem jelent semmit. Az, hogy egy olyan cég lemondott róluk ami a készítéskor még nem is létezett, az viszont nekem legalább annyit, mint hogy most hirtelen mindenki reviewzza az 1000 halott háza 1-2-t.
s05e10
Attól, hogy Rossz bukta a házasságát, miért lett egyúttal munkanéküli is? Bikóz plot?
Most már az állatokkal való fajtalankodást is propagálja a show?
Megjegyzem, Ross szart se pakolt. Egyetlen árva dobozt se emelt meg, mindent a többiek cipeltek! #MiVagyunkASokaságNemFelejtünk
Tudjátok mire várok amúgy? Günter bekattan, és elkezdi követni Récsölt.
Ez a rész amúgy azért vicces, mert Ross egy önző fasz. A show is tudja. Miért nem írják ki?
Áh. A végére egy homofób poén!
s05e08
Kövér Maunika = instant kacagás.
De Rachel fiatal-orra a maszkosok nagy teljesítménye, és már sokadszor.
Amúgy mi ez, az Az, hogy akkor kezdesz emlékezni ha szólnak róluk?
s05e09
Kit érdekel mi történt a részben (#JoeyRulez), idézzük inkább fel FíB terhességét.
A 4/10-ben karácsony van, a 4/11-ben lesz terhes, stb.
Időnként bemondja hány hónapos terhes, de FíB hazudik, meg elmebeteg, meg titkosügynök, tehát nem hiszünk neki.
A 4/19-ben nem csak arról értesülünk, hogy 1 hónap (30 nap) múlva lesz Rossz esküvője, ami alatt/közvetlen utána indul be a szülés, hanem arról is, hogy érvényes Nix-bérletet ajánlanak Joynek és Chandlernek a lakás visszacseréléséért. A Nix egy kosárlabdacsapat, a kosárlabdaszezon pedig április elején véget ér. Tehát Phoebe a sorozat állítása szerint mondjuk januárban lett terhes, majd legkésőbb májusban már szült is! Azok nem Fíbí tesójának gyerekei voltak, hanem FíB vér szerinti gyerekei! Talán Vince lehetett az apa, esetleg az a lengyel diplomata, vagy Robert, netána "zajos felső szomszéd". De nem a tesója.
Ross helyében én azon gondolkodnék: mit dolgoznék angliában? Nincs sok állás paleontológusoknak, szerintem.
Amúgy az egyetlen aki vmi újat tud felmutatni legalább 5 rész óta az Joey (#JoeyIsTheBest), amúgy meg mi van Maunika hajával?
s05e05
Récsöl kimondta a nyilvánvalót: mi a fenét keres itt FíB?
Te yoooo-ééég! Most esik le. Pheobe, ejts Fíbí -> l33t: FÍB, angolban nincs hosszú ékezet -> FIB -> FBI! Phoebe az FBI beépített embere! A belső titkosszolgálat, ami minden csoportosulásba beépíti az embereit! Ez magyarázza mitől képes a telepátiára!
Dzsoí visznt tovább fejlődik. Totál bunkóként kapott anno egy "minden napra egy szó"-wc-papírt, most meg egy egész enciklopédiát!
s04e04
Ha ezek után vki azt mondja, Joey a legnagyobb retardált, az szégyellje magát. Az ő története van ráadásul a legkomplexebben felépítve.
e04e05
Szóval, ketten is munkanélküliek. Mármint hárman. De Joey miatt annyira nem aggódok.
Fíbínek szabad egyáltalán énekelnie a Büdös Macskát?
Ross meg a gyerekét használja hogy dugjon, plusz alkoholt is visz a "randira"... Példamutató.
"Katy" meg olyan jó színésznő, hogy asszem kapisgálom már a sorozat vonzerejét ami nem szól semmiről, és nincsenek benne alakítások. Annyira természetes az egész, mintha valódi lenne, persze a konzervnevetést, és a lehetetlen "barátságot" leszámítva. Az emberek azért nézték ezt, mert képtelenek voltak valódi kapcsolatokat kialakítani, vagy egyszerűen könnyebb volt a tv-t bámulni mint valódi életet élni.
El is satnyult a társadalom. #FriendsKills #Friendmageddon
- Rossz: paleontológus és fasz, valamint homofób. Nem történt semmi változás.
- Chandler: adatfeldolgozó. Asszem osztályvezetővé léptették elő. Magánélete nem nagyon van, időnként Janice-t kúrja mint állandó pont.
- Maunika: szakács volt, kirúgták, pincérnő lett, majd megkúrt egy milliárdost egy főszakácsi posztért. Nem vagyok benne ezzel mi lett, elvégre a milliárdossal is úgy szakítottak hogy nem.
- Récsöl/Récsel: dobott egy milliárdost az oltárnál, mire a milliárdos családja jóformán kitagadta. Tehetségtelen pincérnőből kávéfőző titkárnő lett, majd beállt áruforgalminak egy divatboltba-vagy-mibe (nem tiszta hogy ez ruhabolt, előkelő divatbolt mint a Micsoda Nőben, vagy modellügynökség...). Legtöbbször Rosszt kúrogatja, és ez rossz neki. És ezen csodálkozik.
- ΦB: Néha gitározik a kávézóban, amúgy aromaterápiás masszázst végez. Albínó pasiktól és telepátiától eltekintve nem tudni miért van a sorozatban, története szerint az apját keresi... Vagy az anyját... Kit érdekel? Időnként ő is megkúr ezt-azt.
- Joey: színész akar lenni, de igazából fogalma sem volt mit csinál. Mostanra elérte, hogy "nem ő a legrosszabb a darabban" amiben fellép. Kiderült, hogy legalább elvben képes a szerelemre. #JoesIstheBest
Nem értem a részt. Egyfelől Rossz és Récsöcs maradtak ahogy voltak, 2 rész óta csak az időnket vesztegették. Fíbí is maradt ahogy volt, hótra nem érdekel melyik soselátott nő az anyja. Marad Csendlör és Maunika, akiknél Maunika haragszik Csődörre, mert az hajlandó volt pisiszexelni vele? :confused:
s04e02
Hirtelen nem tudják miből él Chandler. Bikóz dö forgatókönyv szez szó?
És: "Nem tudjátok hogy kell kivenni egy csibét a videoból?" - ez a mondat NEM Joey, hanem Chendler (Joey meleg élettársa, és kitartója) szájából hangzott el!
Récsöl törött bordája pedig sehova se vezetett. Ez jól jellemi a sorozat "minőségét".
s03e22
Van itt céltalan semmi, meg Joey épülő karrierje és magánélete.
Csináltam ennek apropóján táblázatot ki kivel dugott/smacizott, járt/akart járni. Elvégre ez egy szappanopera, amiben a fő kérdés, ki kit dug éppen.
Meglepő módon a táblázat máris félig teli. Most mondjátok, hogy nem vagyok optimista.
s03e07
Indulásnak lopják a Rém Rendes Család gimis rögbimérkőzésnézés poénját (ki mire gondol közben). Ott vicces volt, mert a karakterek sorban egyre kevésbé a játékkal törődtek. Itt csak random gondolatok egymás után.
Várj. Fíbí TELEPATA?!?
"együtt esznek Récsöl apjával - megint" - ez miféle plot?
Btw, ha ezek után vki azt mondja, Joey mennyivel idiótább minta többiek, nézze újra ezt a részt, konkrétan Ross jeleneteit.
Pláne hogy Joey viszont pozitívan hat mások életére.
"Hűha, van 2 óra szabadidőm, mit is csináljak? Sétáljak egyet? Megnézzem a kedvenc sorozatomat? Á, dehogy, inkább megnézek vagy 5 részt a Jóbarátokból, amit annyira utálok, aztán jól megkritizálom egy topikban, amit alig olvasnak."