Gyerekek, van egy ötletem: Megcsinálhatnánk azt, hogy az ide rendszeresen beíró topictársak magukra vállalhatnák azokat a vonalakat, amiket mindennap látnak (azaz amiket beírnak ide), és azokat a vonalakat a többiek békén hagynák itt a topicon. (Pl. én a 35/135, 182/184/282E/284E, 254, stb...). Elkerülhetőek lennének ezek a viták, és nem kellene senkinek se boszankodnia. Ki mit szól a felvetésemhez?
"Kezd rohadtul elegem lenni ezekből a "már beírták"okból! Olyan nagy dolog mégegyszer elolvasni? Nem lehet mindent kihagyni, amit beírtak, olyan figyelmes csak egy számítógép tud lenni... ráadásul olyanok tépik a pofájukat, akik nem csinálnak semmit sem..."
Így igaz... Az egy dologhogyha Én vagy más a topciból írja :o) de aki életbe alig írt ide az mitakar?(engem az zavart hogy egymás után 2x is becvolt írva ugyanaz...jah meg kedves BPO-700 Topictárs a cuki kék színével)
Kezd rohadtul elegem lenni ezekből a "már beírták"okból! Olyan nagy dolog mégegyszer elolvasni? Nem lehet mindent kihagyni, amit beírtak, olyan figyelmes csak egy számítógép tud lenni... ráadásul olyanok tépik a pofájukat, akik nem csinálnak semmit sem...