Keresés

Részletes keresés

Spanci Creative Commons License 2001.02.02 0 0 topiknyitó
A felettem lakókkal több problémám is van (ilyenekkel, hogy totál leáztatnak, este 11 után centrifugáznak, ugribugri mosógépükkel már nem is foglalkozom, mert az rövidtávú esemény, lehet tudni hol a vége):
Ami gond:::
A gyermekeiket este 3/4 8-kor fürdetik, és utána,amelyik már tud járni, amíg el nem álmosodik 8-tól kb. egy, másfél óráig ide-oda rohangál a nagyszobába. Emiatt én az esti filmet úgy nézem, hogy felettem a plafon folyamatosan döng. Rohadtul idegesít.
Én is felneveltem panelban kettőt (illetve az egyik még csak 12), de mindig ha nekiiramodtak, rájuk szóltam, hogy alattunk is laknak.
A fentigyermekek apja, amikor kedve úgy tartja bekapcsolja hifijét, (van neki mélynyomója is), és olyan hangosan nyomatja, hogy a lányom szobájába a sarokgarnitúra és az ablaküveg is remeg. A lakás többi helyiségében meg csak egy monoton, légkalapácshoz hasonló hangot hallani, de a WC-től a konyháig mindenhol. Ilyen hanghatások mellett egy természetfilmet pl. nem lehet normálisan végignézni a Spektrumon, ami egy kicsit kikapcsolna meló után.

Van más is hasonló helyzetben? És mit csináljak, azonkívül, hogy már szóltam kultúráltan.

Ha valakit érdekel a téma, még vannak dolgaik, amiket ki lehet analiználni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!