Én is NOLAN-hoz csatlakozok ez ügybe,hiszen én se szoltam a többszőri visszaolvasáshoz,ja és pl.: tőletek sikerült megtudnom 17-69 Óbudai törzshelyét és jópár kocsi állapotát stb.Én hol Délpest,hol Óbudai vonalakat írok,de sokszor mindenféle,de sokszor semmit nem írok,de ez azért ritka szerintem.Én sokszor csak azt az 1-2 buszt is beírom amiket látok nem mindig sokat,pl.: ma 2 db 42-es kocsit írtam be!
19 @ 15-49, 16-40 (ktr) és persze a hátul elszintezett, egyre hangosabb nagyrábás elitgép: 15-19 :o)
152@ 16-43 defekt miatt csere 16-38-ra.
Szombattól 1 hétig maximum a Lublini, a Varsói, a Gdanski, a Poznani kiadásokról kaphattok tájékoztatást sms-ben, nyaralás végett, így mindjárt egy hét szabival kezdek itt :o))
rally forever - > rendkívüli forgalmak rendszáma, esetenként a 19 (és a változás után a 36-ost)
A további félreértések elkerülése érdekében:
-Nem kötelező az összes rendszámot beírni a "vonaladról", ezért sztem ne aggódjon senki. Ha arról a vonalról nem az összes buszt láttad, akkor sincs baj.
számoljon mindenki azzal a teljesen váratlan jelenséggel, hogy vannak frekventált vonalak, amiket - már csak a nagy számok törvénye miatt is - többen látnak egy adott napon. ezen viszont javítani fog az a tény, hogy (többé-kevésbé) szétosztottuk a területeket. ami átfedés meg így is megamarad, az szerintem abszolút elviselhető és valóban, ellenőrzésnek tökéletes.
Mellébeszélés... A vonalakra jogosultságról senki nem beszél! A pirinyó listádban csak 3 olyan szerepelt, ami már megvolt - ez a probléma és ez nem újkeletű, ez szinte napmintnap elhangzott. Ha megmutatod, hol írtam a nevedet a "csökkent szellemi képességüekhez" vagy figyelmetlenekhez akkor meghajolok előtted, egyébként örülök, hogy felfedezted, a hibádat. Továbbá nem érdekel senkinek a megjegyzése, hogy ez már volt, csatlakozva NOLAN-hoz támogatom az ötletet, miszerint nyersen magy be minden. Engem sosem zavart, hogy egy információ kétszer van bent, ezután sem fog! Részemről itt lezártam!