19 @ 15-49, 16-40 (ktr) és persze a hátul elszintezett, egyre hangosabb nagyrábás elitgép: 15-19 :o)
152@ 16-43 defekt miatt csere 16-38-ra.
Szombattól 1 hétig maximum a Lublini, a Varsói, a Gdanski, a Poznani kiadásokról kaphattok tájékoztatást sms-ben, nyaralás végett, így mindjárt egy hét szabival kezdek itt :o))
rally forever - > rendkívüli forgalmak rendszáma, esetenként a 19 (és a változás után a 36-ost)
A további félreértések elkerülése érdekében:
-Nem kötelező az összes rendszámot beírni a "vonaladról", ezért sztem ne aggódjon senki. Ha arról a vonalról nem az összes buszt láttad, akkor sincs baj.
számoljon mindenki azzal a teljesen váratlan jelenséggel, hogy vannak frekventált vonalak, amiket - már csak a nagy számok törvénye miatt is - többen látnak egy adott napon. ezen viszont javítani fog az a tény, hogy (többé-kevésbé) szétosztottuk a területeket. ami átfedés meg így is megamarad, az szerintem abszolút elviselhető és valóban, ellenőrzésnek tökéletes.
Mellébeszélés... A vonalakra jogosultságról senki nem beszél! A pirinyó listádban csak 3 olyan szerepelt, ami már megvolt - ez a probléma és ez nem újkeletű, ez szinte napmintnap elhangzott. Ha megmutatod, hol írtam a nevedet a "csökkent szellemi képességüekhez" vagy figyelmetlenekhez akkor meghajolok előtted, egyébként örülök, hogy felfedezted, a hibádat. Továbbá nem érdekel senkinek a megjegyzése, hogy ez már volt, csatlakozva NOLAN-hoz támogatom az ötletet, miszerint nyersen magy be minden. Engem sosem zavart, hogy egy információ kétszer van bent, ezután sem fog! Részemről itt lezártam!
Miután többek között az én szellemi képességeimet is kétségbe vontad, szeretnék válaszolni. Az én beírásom előtt csak szó volt róla, hogy ki milyen vonalakra "jogosult", erről beszélgetés folyt, semmi több. Egyébként se látom be, hogy ha valaki délben tud tájékoztatást adni valami érdekességről, vagy bármiről, miért kellene megvárni, amíg a "felelős" este beírja. Van, aki mielőtt elmgy fényképezni, innen tájékozódik, hova érdemes mennie.
Egyébként is Nolan topictársnak van igaza, beírja, és kész.
Ha valaki teljes listát ad este egy járat kiadásáról, az meg írja be, ha valaki már abból egy-kettőt bepöttyintett, legfeljebb ismételve látjuk.
Ha a témát folytatni kívánod, akkor ott van az e-mail címem, mivel ez rendszámos és nem rendreutasítós topic.