Néha a hátramenetet nehezen veszi nekem is, előtte beteszem 1-be, vagy 2-be, és utána már normálisan veszi.A puntónk ugyan ilyen volt.A könnyű gázpedál szerintem a szerethető tulajdonságok egyike.Mondjuk bakancsban még nem próbáltam, de nem sokára jön a bakancs szezon, majd nyilatkozom akkor is.
pl.: CRDI 20.000km (+1000) vagy 1év (+1hónap), de inkább előbb vidd.....
egyébként, amit mondasz az nem lenne rossz ötlet a ceed-ben sem. pl használattól függő szervíz perdiódus. ha tiprod neki akkor korábban hív, ha nyugizol akkor engedne tovább gurlni.....
Kompjúter nem jelzi, neked kell menni 20e-nél, vagy a vásárlás után egy év múlva, amelyik előbb következik be. A gari miatt is fontos ezen intervallumok betartása. Általában azt szeretik és tudtommal meg is követelik, hogy egy hónappal, vagy ezer kilométernél többel ne lépd túl ezeket az intervallumokat.
Nem emlékszem rá, hogy lett volna róla szó itt, ha igen, utólag is bocsánat! Szóval, a olajcserére behív a computer? Kijelzi az esedékességét? Vagy 20.000km-nél menni kell. (1,6CRDI)
Nekem is nagyon idegen/szokatlan volt, de megszokható. Elsőre kábé olyan érzés volt normál cipőben vezetni, mint a korábbi kocsimat bakancsban. Egyébként a többi mai kocsival összehasonlítva semmi extra nincs benne, a többiben is hasonlóan "könnyű" a gázpedál, a régiebbek voltak keményebbek.