lol
nagyon unhatod magad:)
néztem star treket
meg okoskodok:)
jah, cinderell üdvözli kinai4 et és kinai8at:)
ő egy helyes lánka, akivel még #romania beli látogatásunkkor ismerkedtem meg:)
Diszkréten kéne kezelnem ezt a témát de nem birom megállni le ne irjam. Tudod mi a gáz? Az hogy munka közben is elkezdtem használni olyan szavakat hogy : jau, enba, de van amikor csak annyi megy : értem. Ez már gáz?
az hogy mostmár megírtam skinesre. a html kódot függvények nyomják, így simán ki lehet cserélni a design, csak egy másik dilet kell includeolni.
mindjá megcsinálom sqles baszást és akko tulképp má műxik is:)
Jah jut eszembe. Lofaszt se dizájnoltam még, de most már mindegy. Majd talán szombaton. Pedig vannak jo ötleteim. Csak kurvalusta vagyok. Egyébként rájöttem hogy ha nagyon akarom bele tudom huzni a kodba, de nem akarom. :)
Kaját nekem most ne emlitsd, most is csak azért eszem a salátát mert a reflexeim erre kényszeritenek. Egyél bazz! Két ora van rájöttem hogy még ráérek inni. Majd szolok. :)
:) ne fogd vissza magad:)
éhes vagyok. illetve nemtom. jó lenne enni valamit.
loptam prog.hu ról loginos kódot, úgyhogy a regisztráció meg a belépés már mefy. most csinálom a skines mókát, nemsoká műjödni fog asszem ez a szar.
Hihetetlen, de három ora alvás után is ugy pörgök mint valami istenverte bugocsiga. Ugy örülök mindannak ami mostanában történt velem, mint majom a farkának. Mint egy kisgyerek. Ha látnátok a fejemet, lehet hogy sikitva menekülnétek... :)
Kria ma hol a picsában volt? :)) Kráj ha holnap olvasod ezt, nem jösz le freeportba?