A szerviz nagyon drága és vicces elképzeléseik vannak! Viszont lehet korrektek,mondjuk ha engem már a beszélgetésnél át akarnak vágni akkor biztos nem viszem oda az autom!!!így esélyt sem kaptak,h bizonyítsanak! Az első szervizre 97eFt ot mondtak... 14100Ft + olaj-ért megcsinálták máshol.... azt mondta a szervizvezető,ha viszem az olajat lejár a gari a motorrol :))) akkoriban olajnagykerben dolgoztam:))) így nem vittem oda!
Sajnos nálam is jelentkezett, de az az érdekes, hogy ez a harmadik eset, azaz megszakításokkal egy-két hétig hallható, aztán nem. Most azonban egy hete újra kopog a hátsó fele.
Tudtok-e valamit a külföldi szerizeléssel kapcsolatban? Hallottam olyanról aki Lévára hordja a Rióját szakszervízbe. Jogszerű, nem jár garivesztéssel?
Ezt nem tudom,de mondom ,nincs a garifüzetben ilyen kitétel,h itthon más garancia vonatkozik a futomüre,mint máshol!!Ezek után mondhatnak amit akarnak! Addig kell őket piszkálni amig ki nem cserélik,én 5600km nél jeleztem,h furcsa hang jön az első futoműből...rajta van a munkalapon...jeleztem a 20000Km- es szervizen is,ők nem hallották,most 28 000Km nél végre kicserélték!!! gyors ügymenet volt!!! Szeretem ezt az autot,de az ilyen dolgok miatt kicsit lemegy a kedve az embernek a márkától!!! És ezt sajnos nem látják be!!!
Ez kamu lehet, egyébként sem a szervíz dönti el, hanem a vezérképviselet,hogy cserélhető -e garanciában, amugy meg abszurd lenne, ha például én 30 ezerkm futás után kicserélem gariban a rudakat, majd 41 ezernél esetleg megint ki kell,akkor azok csak 11 ezret futottak,. Na nem hiszem hogy ne mennék el Brüsszelig, ha megtagadnák a garis cserét akkor..
Az én kocsimon 15 ezer km után cserélték a jobb stabilizátor pálcát ("kutyacsont").
Rossz út ide, vagy oda, érdekes módon, a csak 2 millió Ft-ért vásárolt Lanos 1,5 SE kocsimmal--ugyanezen szar utakon -- semmi problémám nem volt. Azon 40. 000 km után, - akkor is csak egy esedékes műszaki vizsga miatt - cseréltek 1 db.gömbcsuklót.
Tehát, nem csak az utak hibásak, hanem rossz minőségű az alkatrész a Cee'd-ben!
Érdekes ez,kopó alkatrészekre elvileg kevesebb/nincs gari. Viszont ezt az alkatrészt legalább 100 000km re tervezték és nyugatos nincs is ezzel gond (mert jok az utak),itthon meg az utak állapota miatt nincs gari szerintük. Bár ezt konkréten nem láttam a szervizkönybe leirva,hogy kivéve magyar utak!
Végre,kicserélték a stab rudakat,egész más érzés igy autozni...mintha megint uj lenne a gép:))) Végre kikapcsolt rádioval is autozhatok és siri csönd van belül:)))) Rossz hír 40 000KM után már nem cserélik a futomű alkatrészeleket gariban! legalábbis abban a szervizben ahol én voltam ott nem!
Értem én, hogy nem ellenem irányul -:) épp ezért mindenki figyelmébe ajánlom a: KT2007080701 - es számú TECHNICAL SERVICE BULLETIN -t a 8/7/2007 dátummal jelent meg. Ezt meg kellet kapja minden képviselet-:)
Normál módban csak döccenőnél remeg be a navigáció tartója itt autópályás közlekedésnél is remeg. Fékezésnél úgy érezni hogy elkezdi rázni a kormányt és a fékpedálon is érzed. Én Németországba járok vele de nem tojással én sem!
Engem elhajtottak elöször,majd 7eKm után már félig feltekert rádio hangerövel is idegesített,így most hétfön visszamentem ujra,h most cseréljék ki! Holnap reggel megyek és cserélik! végre,már nagyon szégyeltem igy vinni embereket,hiába magyarázod,h semmi komoly,amikor olyan hangja van hogy borzalom!!! és jóval 4M fölött volt az auto!!:(ezt magyarázd ki... remélem nem kell minden kötelező szervinél majd cserélni a stab rudakat is! ill. kérdés meddig cserélik majd gariba?
Az nem gond,hogy nagyon gyengén hallom, nem fognak vajon elhajtani? Vagy nekem kell majd bizonygatni, hogy eddig ez a kis kopgásocska nem hallatszott..
Felpatogott vagy hámlik mint egy vékony fólia? Mert nálam 1,5cm átmérőben, több helyen felpatogott a festék, pedig az alapozó sértetlen alatta. Melyik szervizben voltál? Én a Pappasnál.
mi az hogy a navin vetted észre? egyébként, hogy jelentkezik ez fékezéskor? én eddig nem vettem észre semmit, pedig én is sokat pályázok ( szinte 80% a 14.000 az pálya) és nem éppen nagypapásan!
Én már utánajártam a dolognak. Nyomdahiba történt, és néhány benzines autó mellé 20ezres papírt adtak. Nem örülnek neki, de nem tehetnek semmit, ha te 20ezrenként fogod szervizbe hordani.
Valaki találkozott e már az első féktárcsa elhajlásával már egyet 18,000 nél cseréltek most ugyan azok a tünetek. Először a navin vettem észre majd le esett, utána már fékezésnél a pedálon is lehetett érezni. Sokat járok autópályán 140-150 tempóval szerintem ez nem függvénye. Kia előtt két Mazdám volt ugyan itt és így jártam azokkal nem volt ilyen gond. Kérdeztem autószerelőt ő azt mondta gyenge a tárcsa minősége!