Köszönöm a választ....a napokban fogja a szerelő megmondani, hogy valóban a főtengely-e a hibás, vagy valami más, mert most szedik szét a motort....ha igen, akkor feltétlen érdekel....pár nap és jelentkezem...addig is minden jót....
Én már próbáltam azt ragasztani, mindenféle csodaszerrel. Ne reménykedj semmiben.
Egyébként kettő-három csavar van az anyósülés előtt térdmagasságban lévő tárolóban, egy-egy a rádió mellett. egy az ajtó és a műszerfal közti levehető háromszöghöz hasonlító, felül rácsos műanyag elem mögött. Egy-egy pedig az "A" oszlop mellett. Le kell venni az "A" és "B" oszlop borítását is, a kormány borítást is, a műszerfal felső műanyag részét is. A kilométeróra alatt is van egy csavar. Ne ezután kijön az egész műszerfal borítás a helyéről. Figyelj a légzsák csatlakozójára jobb oldalon az "A" oszlopnál zöld-sárga csatlakozó, a napfény érzékelőjére elöl, középen. A napfény érzékelőt én azután szoktam kipattintani, ha felemeltem az egész elemet. Szerintem csak ennyi van. Amint lent van az egész műszerfal borítás fejre állítva könnyen cserélhető ez a fedél. Szerintem inkább vegyél egy használtat valahonnan, ne ragaszd meg. A sok munka után nem fog jól esni, hogy az első napsugárzásra megint felpördül, amit odaragasztottál.
Egy jó pár éve volt ugyanez a gondom, és akkor itt a fórumon ez volt a végkifejlet. Én nem bontottam szét az enyémet, hanem a szervízre bíztam...ezért nem teszem a kezemet a tűzbe :-)
szia! nem kell megijedni, a mfal felső részét kell lebontani, egy órás meló lefelé. hátulról férsz hozzá a fedélhez. ha kell segédlet, este rudok küldeni.
Vegigmentem a rendszeren. A gps is leszed sajna, de valahol máshol lesz a hiba, mert külön antennát rádugva ok. Az erősítőtől meno, vagy az erositobe meno... Holnap kiderítem.
Valaki járt már úgy, hogy a navi kezelőszerve hülyítette meg a rádió térerőt? Mert ha azt kihagyom a történetből, jó a vétel, ha azon keresztül megy, akkor nem. Gondolom csak TMC miatt kell, az meg itthon úgysincs...
Fenét vagyok negatív, csak most cseréltem az enyémen vezérlést igaz a motor a helyén volt meg dt,de leszoptam magam... Elnézést ha vulgáris vagyok de másképp nehezen lehetne jellemezni a műveletet...
2.2 dci vezérlést vagy 7-8 éve cseréltem, nagyon nem lehet mellényúlni, főleg ha kinn a motor, főtengőt mikor csappal rögzíted viszont figyelni kell mert ha jól emlékszem én egy szakadt szíjasat csináltam anno és rossz helyen rögzítettem elsőre... Asszem levettem a teknőt és úgy találtam meg a pontos rögzítési helyet de ebben már nem vagyok biztos...
Ha szaktudás nix akkó vagy jó lesz vagy nem.. Ha motor kinn, még könnyebb... Tengőket helyre állítod, feldobod a rögzítőket, aszt cseréled amit köll.... Csere után forgatod kézzel langsam min. 2x, nehogy akaggyon,,,, nyomatékkulcs is legyen...
III espace 2.2 dci /bar gondolom ilyen a IVes is / vezerléscsere tud valaki vmi videot?:) vezérlésrogzitő van - motor is kint csak szaktudás nix meg:DDD
En is igy jartam! Nem hasznaltam a zarat tobb, mint 2 eve. Majd ujra kellett, mert lemerult az elem. Haaaaat! Nem nyilt! Majdnem a kulcs torott el! De a zar nem fordult el. Csomagtarto mar kulccsal nem nyithato. Szoval a WD40 legyen a baratod!