Mindenkit szeretettel várunk erre az oldalra, aki Krétára szeretne menni szállodába félpanziós ellátással, vagy AI ellátással. De azokat is szeretettel várjuk, aki apartmanba megy.
csak a madaras tescoban voltam várárolni, akkor fedeztem fel, megnéztem közelről, de már szatyrosan voltam (azokban pár üveg bor:)), így csak meglestem.
A felkelő nap tüze mintha gúnyod nyilainak hegyén csillant volna meg, melyek fotográfus barátunk védtelen teste felé záporoznak, mint az júliusi viharnak cseppjei a végtelen rónán:)
Szia! Mert ez én vagyok. Bár szerintem ez még ebben a században is megállja a helyét. Tök jó lenne ha nem váltaná fel a zsír új szövegelés. Bár ma az is (s)király! Na csá:)
:) Remélem annak veszed, aminek szántam, vagyis csak poénnak:) Mert tényleg sok jó őtletet kaptam Tőletek ezeken a fórumokon. Még egyszer köszönöm!
a vasárnapii megfázásra tegnap ráedzettem. Százhalombattán a Summerfest megnyitón voltunk. Hideg volt már este, és hát vittem pulcsit, de ez nem bizonyult elégnek. Amúgy jó volt.
Mi is sokára megyünk, sajnos. Én szeretnék már nyár elején, mert az közelebb van, de akkor meg még hideg a víz. Úgyhogy szerintem június vége, mert az még nem annyira főszezon. Az meg még 10 hónap...
csak sok a munka, és még jól meg is fáztam tegnap, úgyhogy most nem vagyok épp a top-on. ráadásul innen ma még szabadtéri program este, és aludni se tudtam a náthától éjjel...
De olvasgatok néha azért, hogy történik e valami itt..