Keresés

Részletes keresés

Orion2020 Creative Commons License 2021.12.15 -3 1 22136

Hogy csinálta Bruno a hangfelvételt?

Előzmény: watson75 (22135)
watson75 Creative Commons License 2021.12.15 -2 2 22135

Livi együtt ül majd a faterral, hamis vád+!bizonyíték hamisítás

Tulipántoss Creative Commons License 2021.12.15 -2 10 22134

Szofinak pont annyi esze van, amennyi látszik! Nade,  mit akarok?! Tőle nem is vártam mást, többet!

Hiszen egy világ fájdalmát viseli állandóan! A búvalbélelt fejével. Remélem, Gábor minél hamarabb "értesül" Szofi locsi-fecsi tettéről és elzavarja. (És nem fog esdekelni a bocsánatáért, mert akkor harapok!) 

Egyébként az idegroncs, hibbant képű Szofi és Tamara tegnap az albiban olyan "értelmesen" néztek és hallgatták Gábor ártatlanságát, mintha más világban lettek volna?! 

- Annak viszont kimondottan örültem,  hogy végre valami normális szerep jutott ennek a mindig debilt játszó, szerencsétlen Lali karakternek. Helyes Lali, ez az igaz barátság! Szofi és Tamara pedig szégyellje magát, hogy nem hittek Gábornak! 

- Karola nagyasszony vergődésének is vége lehetne! Farkas helyében nagy ívben kerülni igyekeznék, a valamikor nem is olyan válogatós (mára sajnos megcsúnyult) Karolát.

Méghogy ő akarja irányítani Farkast?! Nane! Tényleg elgurult a forgik gyógyszere! Tessék "visszaadni" Farkas régi karakterét!

Bomc Creative Commons License 2021.12.15 -2 5 22133

Toni is hallotta, nem hiszem el hogy ezek után ennyit szarakodnak, addig kéne ütni azt a kur*vát, amig be nem vallja, hogy nem volt erőszak... kész

nlion Creative Commons License 2021.12.14 -3 6 22132

persze kornélka nem tudta felvenni livit

bem-bem Creative Commons License 2021.12.14 -1 4 22131

pofátlan Karolát szivassák már meg. Farkas nem lehet ennyire balf@sz.

watson76 Creative Commons License 2021.12.14 -5 2 22130

Gábor gyanusítottként az üsszes HIBÁT elköveti amit csak lehet. Balfax.

Előzmény: Orion2020 (22129)
Orion2020 Creative Commons License 2021.12.14 -1 2 22129

Nem értem, ez a Brunó gyerek milyen jogon utasítgatja MalacGábort, hogy ide vagy oda menjen, miért nincs a rendőrségen?

gall111 Creative Commons License 2021.12.12 -1 5 22128

...és ne felejtsük el Tamara 2 - 3 évenként kitörő integritásválságát, amely minden alkalommal a szabad szexuális életmód gyakorlásában teljesedik ki, tovább mélyítve ezzel a krízis súlyosságát!

gall111 Creative Commons License 2021.12.12 -1 7 22127

Háát, nekem nem hiányzik egyik régi szereplő sem. Talán a kisgyerek, Norbi öccse. Ő vitt némi "családbarát" légkört az amúgy kevés értéket közvetítő részekbe. Én is osztom azt a véleményt, mi szerint Szofi, Karola és Messi karaktere egyre elviselhetetlenebb. Férfiként állíthatom a helyüket kereső serdülő korú sorozatnézőknek (remélem nem sokan vannak) , hogy az igazi csajok nem ilyenek. Amit a szerzők, moslékként elénk vetnek, az nem más, mint az unintelligencia - erkölcstelenség - valamely ismert (önértékelési deficitben megnyilvánuló) személyiségzavarban feloldódott, normális hétköznapi ember számára el - és felfoghatatlan tünete!

Bomc Creative Commons License 2021.12.11 -1 4 22126

Bence megengedi hogy más ba*ssza a csaját... az igen

Tulipántoss Creative Commons License 2021.12.10 -1 5 22125

Pár hete jártam erre. Mert Szofi és Karola karaktere miatt, mindig elkapcsoltam.

Most viszont beleolvastam a fórumba és  szinte már képbe is voltam. :) Gondoltam benézek a tegnapi részbe  is és már helyén is lesz minden. De kár volt!  Amikor meghallottam újfent az agyon ismételt mondatokat, már el is ment a kedvem az egésztől.

És igen, amikor századszor hallja az ember az unalomig ismételt mondatokat, hogy aszondja, " hallod te, hogy egyáltalán mit beszélsz?!"  vagy " hallod te egyáltalán magadat?!  " 

Igen hallom bakker, de már unalmas! Felénél ismét elkapcsoltam!

Olvasom lentebb, hogy " csak két pozitív kritika van és a többi negatív?! " Ez miért baj? Hiszen

azért van ez a beszélgetős fórum, hogy az ember elmondja a nemtetszését is, természetesen kulturált formában.  Pláne a tőzsgyökeres néző! 

És én sem dicsérni jöttem most sem! De igenis volt, hogy dicsértem is!  És igenis, többször is leírtam a forgik védelmében -  még ha nagyon dühös is voltam a dögunalmas részekért  -, a realitásokat.

Azaz, hogy tudjuk,  ez a sorozat nem egy nép nevelő célzattal  megy. Tudjuk, hogy az írók is tisztában vannak a realitásokkal. Azaz tudják a frankót, de polgárpukkasztás a dolguk. A konfliktusok gerjesztése. Hogy legyen negatív karakter is a sorozatba. Hogy kell a szürke minden árnyalata, hogy érdekes legyen a sorozat. Ezt értjük is! 

De pont ezért is próbálja az ember a negatív dolgok tálalásakor felhívni a figyelmet arra, hogy sajnos az unalomig van már a sorozat. Süllyed minden karakter, pláne Szofi, Karola, Mesi karaktere. A fiatal bandáról, és a hajóról no comment. De a karakter romlás  eklatáns példa, Farkas karaktere!

Miért kellett elcseszni az övét is?! ( Vagy ez is dicséretet érdemelne inkább?)

Szóval, ne züllesszék már tovább a karaktereket, mert ezzel szinte egyenes arányba fogynak el már a nézők is. Szerintem.

Új arcok, új esemény szálak kellenek (kellenének?)  a folytatáshoz, hogy legyen kiért-, miért nézni továbbra is a sorozatot. Egyébként, azok az emberek akik negatív véleménnyel vannak/vagyok én is, és azért néztem ennyi éven keresztül a sorozatot, mert eleinte kedveltem, majd   megszerettem.

És ha pofázik is az ember, azért nézi még mindig ( a negatívumok ellenére is!). mert azt várja, hogy meghallják a panasz szavát  és hátha javul a helyzet?! Szóval az a fránya "hátha".............

Orion2020 Creative Commons License 2021.12.10 -4 5 22124

Az első harmad után abba is hagytam , egyszerűen nézhetetlen.

Előzmény: ilci56 (22123)
ilci56 Creative Commons License 2021.12.10 -2 5 22123

Hányinger volt ez a mai rész is.Ahogy Tóni vagy Toni a fene tudja már folyamatosan járkál felváltva egyik pacák lakásáról a másikra de mindenütt le is fekszik velük ez a kis döntésképtelen ribi.Amúgy van már új szlogen is mindig felkapnak egy mondatot régen szeretsz engem Bori összetartozunk újabban "nem akarom,hogy sérülj" de ez a végtelenségig.Ez a Farkas is egy komoly üzletember volt soha egy pillantása nem volt kétértelmű pedig eddig is nők körében dolgozott most meg át ment nőcsábászba de valahogy nem áll jól neki ez a szerep.Másik hányinger a kis fehérmájú Mesi zöld utat kapott,hogy a szomszéddal is hetyegjen még a szerelme a féltékenységtől kinn toporog az ajtó előtt.Lehet-e még lejjebb vinni ezeket a nőket????de igen lehet ez a rész megint erről szólt

Böszőke13 Creative Commons License 2021.12.08 -2 5 22122

Mióta megjárta Amerikát egyre rosszabb a külseje és a szerepe is.....

Előzmény: Izmos fűszál (22120)
Orion2020 Creative Commons License 2021.12.08 -1 5 22121

Azért azok az artikulálatlan Szofi stílusú nevetései régebb se tetszettek, főleg, mikor egy pasival volt , nem tudott viselkedni.

Előzmény: Izmos fűszál (22120)
Izmos fűszál Creative Commons License 2021.12.08 -2 4 22120

Mit tettek ezzel a szegény Karolával? Nemrég még  helyes kis nőci volt,  mostanra se nem helyes, se nem szimpatikus. 

ilci56 Creative Commons License 2021.12.08 -3 6 22119

Még nem született itélet Gábor ügyében és már a nagy jó barátok nem engedik meg,hogy a bárban dolgozzon?vicckategória  Rolandnak se jut eszébe a Livi miatt ment tönkre a házassága secperc alatt lefeküdt vele valahol hátul a bárban?Sokan tudják ezt a viszonzatlan szerelmét a hülye pi@ ának de senkinek eszébe nem jutna,hogy pont ezért tol ki vele.Jó kis barátok.Úgy látom,hogy az a kisérgetés a modellügynökségre otthagyás fel nem vállalás majd másnap kopog a cipőjével végig a hajón Kira:bocsánatkérés ez is a végtelenségig lesz húzva?Carolának 1 percen belül kb 5szor ez a "tök jó tök jó"szóhasználatától is a falra lehet mászni.

watson75 Creative Commons License 2021.12.07 -2 3 22118

Valljon be mindent-az bazmeg igen! Ilyet ügyvéd NEM MOND!

Bomc Creative Commons License 2021.12.05 -1 2 22117

Egyébként meg Livi már bevallotta MalacGábornak hogy nem volt erőszak és Tivadar is ott volt

Fgabesz90 Creative Commons License 2021.12.05 -1 3 22116

Uhh a Szofi jeleneteivel vallatni lehetne. Úgy beszél össze vissza mint aki folyton be van ekizve.

Kokkin Creative Commons License 2021.12.05 -2 2 22115

Nekem az is a kedvencem szokott lenni, mikor fényes nappal együttesen elviharzanak a fodrászatból hárman valahova és az ajtót csak bevágják maguk után, de kulcsra egyik sem zárja. Az rabolhatná ki a helyet az összes eszközzel, kozmetikummal, bevétellel (hahhah) együtt, aki nem szégyellné...

Ugyebár egyszer már megtörtént, nem is annyira régen, hogy lezúzták a fodrászatot, de úgy látszik ezek semmiből sem tanulnak. Debil Szofi is csak rángatózni meg pofákat vágni megy be oda...

Előzmény: Bomc (22114)
Bomc Creative Commons License 2021.12.04 -2 3 22114

Jó ez a fodrászat, egyedül hagyják a vendéget, miközbe bezárkózva vitatkoznak, egyszer valaki kirabolná őket, de jó lenne

nlion Creative Commons License 2021.12.04 -4 3 22113

eleve ez a gábor livi szál, miért hibáztatják az állítólagos barátai gábort mikor elvileg szofitól kéne tudniuk h livi szerelmes volt belé ő meg visszautasította. ebből azért nem nehéz összetenni h miért vádolta meg

Sumo fan Creative Commons License 2021.12.04 -1 1 22112

Kérdés, hogy két Machbeth között talál e helyet a naptárában :-)

Előzmény: nlion (22110)
Sumo fan Creative Commons License 2021.12.04 -2 1 22111

Most tartok a keddi résznél, de annyira vontatott fos az egész, hogy vallatni lehetne  vele

nlion Creative Commons License 2021.12.04 -3 1 22110

a dávidot tényleg vissza lehetne hozni az jó volt mikor bekattant.

Előzmény: Tulipántoss (22101)
Giuseppe Fellacio Creative Commons License 2021.12.04 -1 2 22109

Biztos előkerül, csak vergődnek még 2 hétig mire rájönnek

Előzmény: Kokkin (22100)
nlion Creative Commons License 2021.12.04 -3 1 22108

nincs köze hozzá karola régebben se volt a sorozat legjobb csaja

Előzmény: Kokkin (22099)
Sumo fan Creative Commons License 2021.12.04 -1 1 22107

Azt nem tudom, hogy csak hobbi vagy rendes foglalkozás

Fogalmam sincs, de kétlem hogy nálunk a pankrátorságból meg lehetne élni (figyelembe véve, hogy a magyar úgymond profi ökölvívók túlnyomó többségének is van civil foglalkozása, és amellett vállalnak be évi pár meccset)

Előzmény: Kokkin (22106)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!