Mivel "saját tapasztalataid" ellentmond az én 1988-tól meglévő bérpapíraimnak és abban kivetni valót sem az APEH, sem az az alapján dolgozó Nyugdíjbiztosító, nem talált, így azt a következtetést tudom levonni, hogy:
1.) Nem mondasz igazat, vagy
2.) A Ny.bizt.-nál, APEH-nél nem tudnak szá-
molni, vagy
3.) Neked - mint kormánypártinak - kevesebb
adót vonnak.
"ki a normális"? Gondolom - én buta nyugdíjas - akiknek a párkapcsolatából születhet új szavazó, de elsősorban új adófizető.
Az "öregek" elleni fellázadás esélyét nem tudom ki sugta neked, mert ilyen marhaságot Tőled nem feltételezek. (fiatalok megszavazták az öregeket súlytó vizitdíj eltörlését, az öregek pedig a tandíj eltörlését)
A Fidesz rendezvényeiért ne "aggódj"! Szilvási nem tud annyi "embert" toborozni, hogy azok a Fidesz rendezvényeit tönkre tegyék. Meg tudják magukat védeni! Aggódj viszont a regnáló hatalom rendőrségéért, aki nem "tudja" megvédeni az állampolgárt.
Ha végig olvasod: a törő-zúzó garázdákkal én sem értek egyet. A tojáshoz, paradicsomhoz én is hozzá járultam volna, ha erre kérnek.
"Házasság": ha annyira egyet értesz vele, mutass példát valj szint a feleségednek és kérd meg a Szenti kezét, majd éld át a következményeket. (dumálni könnyű)
Nem a mostani esetről van szó, hanem már évekre visszamenő dolgokról! A Fidesz, és Orbán Viktor folymatosan kettős beszédetet mond! És ennek ez lett a következménye, hogy a szellemet kiszabadították a palackból! A demokrácia álruhájában a rendőrség, bíróság, itéletek, közrendet sikerült sebezhetővé tenniük! Nincs visszatartó ereje a rombolásnak! Egyszer szídjuk a csuhásokat, egyszer meg keresztény államot akarunk /Fidesz/? Panelprolit lenézzük, majd elmegyünk hozzájuk szavazatokért/Fidesz/? Aki nincs velünk az ellenünk van! /A baloldali szavazók szavazata is kell az új többséghez/ Fidesz? És sorolhatnám estig! Ti egy szivárvány párt vagytok! Vagy kaméleon, aki tudja váltani a szinét!
Én a saját tapasztalatomat írtam le-és annak hiszek.
Ki a normális? Tehát-ha mondjuk jön néhány barom,aki azt gondolja,hogy öregnek lenni nem normális állapot(ld: Dino Buzzatinál)-és el kezdi "hajtóvadászni" az öregeket,akkor az nem bűncselekmény, csak vélemény nyilvánítás..
Vagy néhány szélsőbalos ugyanilyet tenne(vagy fordított esetben néhány szélsőjobbos) egy Fidesz rendezvényen,akkor azt is el tudod fogadni,miközben az egyik megdobott és megsérült ember pl. valamely hozzátartozód...
A normálisaknak pedig joguk van kinyílvánítani nemtetszésüket! Ezek neked a normálisak? Akkor kik a rosszak? Ennek az 5-600 huligánnak csak a rombolás, függetlenül a melegfelvonulástól! Inkább a Fidesz határolódjon el a szélsőjobbtól, amíg nem késő! A vicced morbid, és gusztustalan! Ennyire nem lehetsz egyszerű?
Ez itt egy anonim fórum, dagi. Azért, mert te mindenhova benyomod a hájfejed, még senkitől nem várhatsz el képeket magáról. Ha nem tetszik, mehetsz a picsába innen.