és a lázcsillapitáson, fekvésen kivül mit lehet vele csinálni? hány napig tarthat? és honnan lehet elkülöniteni, hogy virus vagy RA (reumás láz) okozta láz. Ez azért borzalmas...hogy már semmit nem tud és mer az ember mert minden lehet RA-tól is...már mindent erre fogunk visszavezetni, mert persze lehet, hogy minden ettől van...én már nem értek semmit.
szeretném megkérdezni, hogy lehet RA-tól belázasodni? voltatok már igy? 38 fokos láz, rossz közérzet. De nincs se felső légúti se semmilyen más panasz. CSak a szokásos láb, kéz fájdalmak és láz és rossz közérzet... VAgy ez inkább valami kis virus lenne?
Sziasztok! Akinek vannak tapasztalatai Hotbelt turmalinos-mágnrses bandázsokkal irja már meg legyen szìves. Elsõsorbam térd és csukló érdekelne de minden tapasztalatra kíváncsi vagyok. Ha vannak tapasztalatpk más típusú mágneses pántokkal azokat szívesen olvasnám. Elõre is köszi!
Szorítok, hogy ezek már hatásosak legyenek! A térdemre kaptam, kb. 2007-ben ilyen fiziós kezelést, nálam bevált!
Nagyon cukik az unokák, Misike már kész pasi:-) Mindig, de ebben a korban különösen aranyosak. Emlékszem, hogy milyen gyakran elcsodálkoztam azon, amit a bébim mondott: jééé . . eszembe sem jutott még ebből a szemszögből közelíteni x dolgot(eseményt, történést), pedig milyen igaza van. . . :-) A gyerekek annyira jól látják az egyszerű összefüggéseket, a lecsupaszított lényeget, amire csak mi - felnőttek - aggatunk az évek során, olyan sok sallangot! Egyszóval . . . ismét csak nagy-nagy gratula a kisunokákhoz . . . na jó, van azért egy kis egészséges irígység is :-))
Ovics ezt a kezelést én kapom évente, de nem biztos, hogy használ nekem volt mikor jó volt, de volt olyan is, hogy nem igazá....Aflamint is szedem, de már szedtem mezulidotól kezdve mindent, időnként változtatók, hogy ne szokjam megy....
Ma megyek vissza a dokinőhöz, eddig nem használt a Salazopyrin 2x2, sőt! Fájdalom mindenhol, gyengeség, tarkómerevség, szájnyálkahártyagyulladás és térdhajlati ciszta növekedése.
Nekem sajna nincs ilyen szerencsém.A Metojectől már az első éjszakát végig hány...m,és azóta is émelyeg a gyomrom.Emellet hogy szedem már régóta a fólsavat,és 2x40 mg Pantoprazolt.2007 óta szedettek már velem metotrexát tablettát és injekciót,aravát,leflunomidot,trexátot és végül metojectet.Egy része már nem hat a szervezetemre vagy ritka rosszul vagyok tőle,de a metotrexát inj.-tól fekélyes kiütésem volt. Holnap kapom a 2. metojectet,de ha megint ilyen hatása lesz nem adatom be a többit.
Már írtam... én ilyen vagyok. Most éppen már 13. hete, hogy nem kaptam biolt. (10 hetente szoktam... csak közbejött valami, ezért csúszik) + 2 szem Trexan hetente (vagy kéthetente). 2008-tól kapom. Most éppen itthon (Bp-en) vagyunk, ha valaki kételkedne vagy nem hiszi, meggyőződhet róla a saját szemével is. . . a Plázákban, a Várnegyedben, a Nagykörúton vagy a Margitszigeten (időnként a Balcsin) megtaláltok:-))))
Metojectet kapok, de emellé ugyanúgy szedek folsvat és időnként gyomorvédőt. nekem nincs problémám az injekcióval, míg a 8 szem Trexan már a gyomtom nem bírta.
én csak azt szeretném kérdezni, hogy van olyan köztetek, aki a biol. th. mellett már hosszu ideje - évek óta talán - tünetmentes? vagy esetleg olyan, akinek teljesen évtizedekre visszaszorult az RA? Mert olvastam valahol, hogy a betegek 10%-nál teljesen "elmult", ill. évtizedekre tünetmentesek lettek....
Igen, ahogy Yaris is írta.. bármely ízület begyulladhat! A könyökízület három kisízületből áll.
Egyébként az RA - sajnos - nemcsak a kis- , hanem a nagyízületeket (térd, csípő, boka) is érintheti. . .