Keresés

Részletes keresés

szelbab Creative Commons License 2004.12.31 0 0 960
Én is itt vagyok! BUÉK
Előzmény: Dendera (959)
Dendera Creative Commons License 2004.12.31 0 0 959
Látom mindeni bulizik, vagy oda készül. Majd késöbb visszanézek !
Dendera Creative Commons License 2004.12.31 0 0 958
Boldog Új Évet minden lelkes kiállitónak !
Előzmény: Dendera (957)
Dendera Creative Commons License 2004.12.31 0 0 957

Én itt vagyok !
Előzmény: Hugi-Bugi (956)
Hugi-Bugi Creative Commons License 2004.12.31 0 0 956
Sziasztok !!! Van itt valaki ?
Slica Creative Commons License 2004.12.24 0 0 952

Áldott,békés KARÁCSONYT KIVÁNOK minden BARÁTOMNAK

lhakhang Creative Commons License 2004.12.23 0 0 951

bobbor: csak most olvastam a válaszodat a hsz-omra, írok is emilt, mert kíváncsi vagyok, mivel rukkolsz elő.

Remélem megkaptátok a karácsonyi üdvözletem!

Hogy mások se maradjanak ki belőle, itt az én karácsonyi köszöntőm:

Kívánok nagyon boldog,meghitt karácsonyt minden kedves kutyaszeretőnek,abban a reményben,hogy az ünnep nemcsak a szeretteink felé kitárt szíveket tárja még nagyobbra,de elhozza a felebaráti szeretetet is, hogy mindenkire mosolyogva tekinthessünk, legalább az ünnepek idején...

Előzmény: bobbor (944)
bobbor Creative Commons License 2004.12.23 0 0 949
Slica Creative Commons License 2004.12.19 0 0 947

Kedves Spillo!

Mostanában,nem irsz a saját magad inditotta topikba.

merem remélni hallgatásod oka nem betegség,vagy valami más gond. Jejezd,hogy azért vannak még történések,ami érdeklődésre tarthatnak számot

Előzmény: Szilmaril (946)
Szilmaril Creative Commons License 2004.12.16 0 0 946

Pontosan ezt mondom én is: más miért nem nevezett?

És ha egy olyan kutyáról lenne szó, aki csak egyedüli mezőnyben tudott nyerni, de pont Mao...

Előzmény: bobbor (943)
Slica Creative Commons License 2004.12.16 0 0 945

Drága Barátom. Ez a topik hovatovább másról sem szól,mint hogy ---neveztél februárban,Slica segits ,nincs még törzskönyvem,és neveznék-bocs,ez emilke!-- hány kiskutyát hozol? Készülődünk!!!!! rendesen. Motivációóóóóó!! Magasszinten,ifjúság élesizi farkaskörmeit,olyan helyesek,imádnivalók,

tele vagyunk jó kutyákkal,és megakarjuk mutatni

Vicával,fiatalba neveztem 1 évesen,most meg 2 baby-t viszek!!!

Előzmény: bobbor (943)
bobbor Creative Commons License 2004.12.15 0 0 944
Nekem is teszik, és majd emilban megírom, ha érdekel, hogy miért örülnék, ha Maryt fedeztetnéd vele.
Előzmény: lhakhang (939)
bobbor Creative Commons License 2004.12.15 0 0 943
Nem hiszem, hogy bárki félt volna bárkitől. Bár ilyen egyszerű lenne. Nem az a baj, hogy egy valaki elment, hanem hogy senki más nem (mi sem!). A jövő év megmutatja, hogy a fáradtság, vagy valami motiválatlanság van emögött.
Előzmény: Szilmaril (937)
Slica Creative Commons License 2004.12.15 0 0 942

Sikeres vizsgákat!

A kettönk,sőt többünk cimeit most boritékoljuk

Szerintem a birók is beindulnak ezekre a kiskutyákra,Csinálunk majd jó PR-t Nekik,nem csak a hivatásos riporterek értenek hozzá

Mi sem vagyunk "mazsolák"

Előzmény: lhakhang (941)
lhakhang Creative Commons License 2004.12.15 0 0 941

Szerintem nagyon üdvözülendő, h. ennyi import kutya lett hirtelen az országban, nem ártott már a friss vér. Viszont annak is nagyon örülök, h. -mint írtad- a Rómeo és Júlia történet lejátszódott, erre már nagy szükség volt. És ahogy a kiskutyáidat elnéztem, igazi szerelemgyerekek; gyönyörűek!:) Kár is a tenyésztők egyet nem értését átültetni a közös fajtáért folytatott munkába; lehet, h. a Vica-Altan vérvonal "összerakása" csodálatos felnőtt kutyákat produkál majd!

Avril miatt meg ne fájjon a fejed; a legjobb idően született, hiszen ha most kiállja a próbát a kiállításokon, akkor igazán büszke lehetsz rá. Szerintem nem lesz most már olyan egyszerű Ch.címhez jutni, nagy lesz a szórás, ami igencsak jó, egészséges versenyt fog eredményezni és ekkora mezőnyben nyerni... kívánom, h. adasson meg mindkettőnknek!:))

Előzmény: Slica (940)
Slica Creative Commons License 2004.12.15 0 0 940

Na végre megtudtam ki nyerte a Championt

Tiszteletem Mao előtt szerintem is szép kutya,ha nyert,megérdemelten kapta a cimet,tök mindegy,hogy egyedül volt.

Ha pesszimista szemléletű lennék,most verném a fejem a falba ,miért is tartottam meg Avril-t amikor ilyen mezőnyben fogom kiállitani,dondolok az import kiskanokra

De nem teszem,mert hiszem és vallom,hogy hazai tenyésztésű kutya se gyengébb,mint a z importtált

Az import indoka a vérfrissités,mint ahogy a mi párositásunkat is odaszámolom

A kutya meg ha szép lesz,hiszen ne feledjük Ők még csak IGÉRETESEK lehetnek,nem a külföldi eredet- bizom benne-- miatt lehetnek nyertesek

Igazi nyertesek a jövő vásárlói,több jó idegzetű szép,nem beltenyésztett kiskutyával lehetnek elégedett,boldog gazdik

Na ezt jól megasszontam

Előzmény: lhakhang (939)
lhakhang Creative Commons License 2004.12.15 0 0 939
bobbor: Ja, egyébként persze nem jó omen, h. Mao egyedüliként nyert, de ezt leszámítva azért nekem tetszik az a kutya. Gondolkozok azon is, h. Maryt fedeztetem vele. (ugyanazok a szülei M-nek, mint a ti Trikiteknek)
lhakhang Creative Commons License 2004.12.15 0 0 938

Nem vagyok pesszimista, inkább mondjuk azt, h. nem vok bizakodó, mivel korábban nagyon vegyes dolgokat tapasztaltam. Megjegyzem az már pár éve volt, azóta elképzelhető, h. sokat változtak a dolgok...  Nem ez lesz az első kiállításom, már bírkóztam két kutyával is a ringben:)), de sok idő óta először veszek részt újra versenyen.

Teszem a dolgom, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Most már vmivel érettebb fejjel éldegélek, nem tudom ez hogy befolyásolja a kiállítás utáni hangulatomat. Gondolom ma már nem fog olyan rosszul esni a nem sikerült kiállítás, könnyen túlleszek rajta. Atyám, ez már megint olyan borongós!:) bevallom, van hajlamom elhagyni magam:)

bobbor: tudom, h. nem vittetek kutyát, de úgy tudtam voltatok a kiállításon nézőként. Akkor ez csak kacsa? (onnan veszem az előbbit, h. jocee engem is invitált, h. vigyem Zebut, de sajna nem tudtam jelen lenni.:(

Előzmény: Törölt nick (934)
Szilmaril Creative Commons License 2004.12.15 0 0 937

Szerintem is elgondolkodtató....

Mivel az az egy kutya, aki megjelent, már 4. éve a Champion kiállítás fajtagyőztese, jogosan félnek tőle.

Nem ő a hibás, hogy nevezett, hanem az, aki nem mert kiállni ellene!

Mert könnyű mondani, hogy persze, egyedül volt, így könnyű nyerni, de ha mások nme merik vinni a konkurenciát, akkor mire fel a szöveg?

És a tulaj legkevésbé fogja híresztelni, hogy nagy versenyben ismét championok championja, mert nagyon jól tudja, mit ér a cím...

Szóval igen, elgondolkodtató... miért nem mertek mások nevezni?...

Előzmény: bobbor (924)
Slica Creative Commons License 2004.12.14 0 0 936

Avril  testvérét is neveztem,baby-ben,de nem egy napra. Szép kisfiú Ő is nagyon, Ő inkább az anyja-apja vonala. Teljesen elfogult vagyok a kutyáimmal,miért is ne lennék

Ismerjék csak meg az uj kicsiket. Ezt a 2 vérvonalat eddig még senki sem rakta össze. Ők a tibeti Romeo és Julia történetet személyesitik meg, ország-világ megláthatja mi jött ki belőlük

Nagyon anya vagyok szerepemben,igy a látottakra, a birókra kell hagyatkozzam

Aztán már miért lennének leosztva a szerepek?,meg a cimek,   sőt Vicát is viszem,mintha nem is szült volna,szebb mint valaha

Előzmény: lhakhang (933)
bobbor Creative Commons License 2004.12.14 0 0 935

Februárban még nem találkozunk, mert a fiatal kan még nem nő bele a 15-be, a szukának meg nem telt még le az 1 év. Így legfeljebb nézőnek megyünk, főleg, ha ott lesz az egyik kicsi kutyánk baby-ben. Túlzott szerénységről szó sincs, tudom, hogy a kutyáink jók, az eredményekre sem panaszkodom, mindössze azt érzem, amit itt is többször leírtam, hogy egyre többen ábrándulnak ki a kiállításokból, és csak a "kötelező" champion címek megszerzéséig mennek (mint ahogy mi is).

lhakhang! Nem volt sem Jocee, sem bobbor. Egyedül Mao volt.

lhakhang Creative Commons License 2004.12.14 0 0 933

Nem tom mi lesz februárban, de az biztos, h. mi ott leszünk, meg Te is Avrillal...meg még egy jó páran, akik a tibet terriert azért szeretik amilyen, még akkor is, ha a fajta "jobban futtatott" érdekeltjei mindent elvisznek majd előlünk:)

Avril testvérei nem jönnek esetleg? Nagyon kíváncsi lennék már élőben a Vica-gyerekekre, elég izgalmas képeket láttam már róluk.

Visszatérve a nagy ászok kérdésére: szerintem többen azért nem mentek a Championra, mert úgy gondolták a tuti befutók neveztek, de ezek szerint mégsem tették, így aztán maradt szépen mindenki otthon... Tisztelet a kivételnek, mert ha jól tudom, bobborék, és jocee voltak.

Előzmény: Slica (927)
Slica Creative Commons License 2004.12.13 0 0 932

Mire ez a tulzott szerénység? legalább Te ne legyél elégedetlen,akinek ilyen kutyái vannak...

Nehogy már én soroljam fel......Elvek,azok valóban kellenek!!

Egyébként februárban találkozunk?

Válaszod, holnap olvasom,most olvasok,és kicsit még készülök ....

Előzmény: bobbor (931)
bobbor Creative Commons License 2004.12.13 0 0 931
Bocs, az általad leírt gondolat tényleg csak része egy folyamatnak...
Előzmény: Slica (930)
Slica Creative Commons License 2004.12.13 0 0 930
Kedves Bobbor ez nem azonos az általam leirtakkal.Tisztelettel kérem ne értelmezd át a mondanivalómat...legalább azt ne amit ébren irok!!!
Előzmény: bobbor (929)
bobbor Creative Commons License 2004.12.13 0 0 929
Ezek szerint a "nagy ászok" a pontversenyben hajtanak? Hát igen, mi sosem leszünk azok :-(
Előzmény: Slica (927)
gwendike Creative Commons License 2004.12.13 0 0 928

Sziasztok
Bemasolok nektek reszleteket egy masik topicbol, hatha valaki tud segiteni. Komolyan mondom raz a hideg.

Kérek mindenkit ,aki tud segítsen!

Ajándékba elvihető egy 22 hónapos fajrariszra Rottweiler kan kutyus a szívtelen gazdája halálra éhezteti,egy hetet tudtam kikönyörögni mert, ha addig nincs gazdi akkor kidobja az utcára.
Vácon van a kutyus aki tud segítsen légyszi, hagy kapjon ő is még egy esélyt....

Szia !
Én ettől az embertől hoztam el egy Német Juhász szukát tegnap,mert őt is halálra akarta éheztetni,de több kutyát nem tudok elhozni,és ez a szegény kutya nem tudom mikor evett utóljára,azt monta a gazdája az se érdekli ha ott szárad ki,a rotiban nincs 30 kg amugy szép lenne erős csontú kutyus,a többi kutyát nem tűri így egykének ajálanám.
A száma: 06 70 508-21-72
A "gazdának" Bocskai Miklos.
Nagyon sűrgösen el kellene hozni mert éhen fog halni!

Az a nagy baj, hogy most csak lány kutyát keres rajtunk mindenki, pedig fiúkból van vagy öt, aki gazdit keres, ebből kettő sürgősen. De jó lenne, ha tudnál fényképet készíteni a kutyáról, ha a námetjuhász is sovány, arról is kellene. ezzel lehetne feljelenteni. A Fehérkereszt szokott ilyesmivel foglalkozni. De lehet, hogy tényleg inkább menhelyre kellene vinni. Szintén a Fehérkeresztet tudnám javasolni, bár valszeg annyira televannak, hogy nem fogják vállalni. A Rexet nem ajánlom, mert ha valami tévedés folytán nem küldenek vele az Illatosra, akkor egy másikat altatnak el, hogy őt befogadják. Vagy őt, miután befogadták. Szóval inkább az utca mint ők. De ez már durva kijelentés egy kutyabaráttól, így igaz. megpróbálom hírdetni máshol is, hogy még az éhenhalás előtt kimeneküljön onnan.Hátha van, akinél nem számít, ha nincs fantasztikus pedigréje, csak sóvárgó tekintete...

Most beszéltem az állatkórházzal azt monták hogy idéglenesen náluk maradhat pár napig,a menhelyre nem vihetik mert verekszik és azt nem tudják megoldani ,hogy külön tegyék,vagy elviszi valaki vagy elaltassák.Ha minden sikerül holnap kimennek érte a menhelyesek.De így is sürgösen gazdi kell mert elaltassák.

Nem merem feljelenteni, mert engem ismer, tudja hol lakok és bosszút álna, az én kutyáimon,de remélem a menhelyesek feljelentik
Komolyan mondom neked alig tudtam magam tűrtöztetni,egyfolytában azt mondogatta hogy gyűlöli a kutyákat ha lenne fegyvere kinyirná mindet. ,annyira felidegesített,ha még pár percig halgatom nekimegyek.

Slica Creative Commons License 2004.12.13 0 0 927

Jó nagy verseny lehetett!

Nagyon kiváncsi vagyok,hogy hányan leszünk februárban a CACIB 1-2-ik napján. Én ma vittem be a nevezési lapokat,de nem volt sor ,egyedül tolongtam

Ezzel együtt az a véleményem, hogy a mi mezőnyünk népes lesz!

Az éjszakai gondolataimat melléütés nélkül kiegésziteném annyival,hogy miután nem számit a pont-versenyben,felesleges pénz-kidobásnak tartják legtöbben...valószinű!!!

Előzmény: lhakhang (926)
lhakhang Creative Commons License 2004.12.13 0 0 926
Egy tibeti?! Akkor talán jobb is, h. műszakiztattuk a kocsit, különben képes lettem volna részt venni az év leggyengébb kiállításán. És ilyenkor hol vannak a "nagy ászok", vagy azok a gazdák, akik nagy ásznak gondolják a kutyájukat. Szép kis slamasztika... Na, nem véletlen, h. a híradóban  nem a Ch. kiállítás tibet állományát mutatták a nagyérdeműnek:) Pedig vol tudósítás a híres Championról!
Slica Creative Commons License 2004.12.13 0 0 925

Elgondolkoztam

1 szültek a szukák

vemheseha szukák

vannak akik tönkrementek azülédben édszedik össze romjaikat

nenem mentek az esélxtejüiebbej kikiáltott félénkek

apasik

nem volt pénzük

innen szép nyernu

jöv9re leszübk még tööbben is minz kellenénk  álmos vagyok,mi a fenének szövegelek ugxse érdekel senkit

jóéjt

Előzmény: bobbor (924)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!