A Danuvia gyártmányok barátainak legnagyobb és legrégebbi netes találkahelye, legyen az motor, óra, kitűző vagy lakat :)
Tanácsok, túrák, börzehírek, csevegő, alkatrészek, pénteki csajok...
Most, hogy vénülök és pohosodok, én is olyan motort keresek, amin jó ülni adott testalkattal, puhán rugózik, szép a hangja, és jól tol. Az ember egy idő után már nem a külsőre gerjed :-)
A motor baromi jó, műszakilag nem lehet belekötni, de nekem a 185 cm-hez kicsi. Alacsony a nyereg, hegyes a térdszög, hosszú távra (nekem) nem jön be. Mondjuk a neve beszédes: Urban GS, nem európát átszelő túrákra készült. Pár órát a Börzsönyben vagy a Mátrában kanyarogni tökéletes. Tele van gyönyörű részletekkel, jó nézegetni.
Azt mondták maradhat még, ebben az időben nem kapósak a teszt motorok, megyek még vele egy Lillafüredet is.
Ez most komoly, hogy lefestetted a piros tankot??? Az egész motor patináját agyonvágtad ezzel. Legközelebb mit engedsz meg magadnak? Lesz két egyforma színű elem a Bogáron??? Hát hova tart ez a világ? :-)))
Sok dolog régi darab, korábban már használtam, de van egy csomó új is, amik csak a polcok mélyén pihentek eddig. Így több értelme van most szerintem, kicsit sajnáltam párat kicsomagolni, de végül is magamnak vettem.
Volt nálam egy Wallis-os tesztmotor, jó idő volt, megjárattam a Börzsönyben. Királyrét és Kóspallag között van egy magánút, ahol a szokásos "minden tilos és mindjárt lövünk" felirat helyett sokat dolgoztak a jelöléssel. Totemoszlop birka (?) koponyákkal, utcanév tábla, jó az egész hangulata, de lejön, hogy ez valakié, nem kell arra menni.