Keresés

Részletes keresés

Trailrider Creative Commons License 2007.01.12 0 0 465
Nati az Alelnöknő? Akkor már inkább Főtitkár-helyettes Evtásrnő Asszony :)
Előzmény: ditvirág (464)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.12 0 0 464

Szerintem pedig a csaj tök kedves volt,kiderült,hogy látásból ismerjük egymást még a vitorlázós korszakomból,ezért volt olyan ismerős és tegnap rá is kérdeztem.

Nem is kerülte az asztalunkat,mert ugye minek sündörögjön ott ha nem kell semmi ?

De Nati,nem ez az első és gondolom nem is az utolsó,hogy teljesen különbözőképp látjuk,ítéljük meg a dolgokat,nem? :) De hát ez a jó együttműködés egyik titka,ugye kedves Alelnöknő? :)

Előzmény: Nativirág (463)
Nativirág Creative Commons License 2007.01.12 0 0 463
Jó hely a Zaccos, ha nincsenek ott sokan, mert ha igen, nem jut rád ideje a pincérlánynak, aki tud eléggé mogorva és trehány is lenni. Tegnap feltűnően kerülte az asztalunkat, de mint azt kifejtettem volt, végülis megértem.

Ja, a pasik kicsit talán unatkoztak, de ha jobban odafigyeltek Ági beszámolójára, akkor biztos nem!
ditvirág Creative Commons License 2007.01.12 0 0 462

Bécsi kávék tömkelege,császármorzsa eperlekvárral,valami banáncsoda,raguleves,husos penne aminek iszonyú jó illata volt,rosé,fehérbor,ásványvíz,mindenféle gyümölcslevek :)

Ja és be nem állt a szánk :) Két mákvirág (pasik) is ott volt,ők alig jutottak szóhoz :)

Jó kis hely ez a Zaccos :)

Előzmény: speti2 (461)
speti2 Creative Commons License 2007.01.11 0 0 461
na mit pusztítottatok ? tessék felsorolni :)
Előzmény: ditvirág (460)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.11 0 0 460

6 főre foglaltattam asztalt,ha előbb értek oda kerítsetek még egy széket.

Nem hiszem,hogy problémát okozna :)

7-órától van asztal én meg érkezem fél  8-után.

Előzmény: Eravirág (459)
Eravirág Creative Commons License 2007.01.11 0 0 459
Úgy néz ki, vagy 6 virág ott lesz, meg egy mákvirág is.
ditvirág Creative Commons License 2007.01.11 0 0 458
Zaccos :)
Előzmény: ditvirág (457)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.11 0 0 457
Ok,Zacc fél 8 !!!
Előzmény: Nativirág (456)
Nativirág Creative Commons License 2007.01.11 0 0 456
De nem lehetetlen! Főleg a mostanában fellépő étvágytalanságomnál. :(

Dit, aggódom én is, és az idei év sajna dokilátogatásokkal indul.

Nem nagyon aktiválja magát senki a találkát illetően, de ha csak hárman jövünk el, már az is jó. Én ma ráérek, és jobban is vagyok, úgyhogy szívesen talizom. Csak mondjátok meg mikor és hol! Nektek hánytól jó? Mert nekem bármikor, mivel nem dolgozom ma.
ditvirág Creative Commons License 2007.01.11 0 0 455

Akkor jó helyre jöttél :)

Sütemény elpusztításban utolérhetetlenek vagyunk!

Habár a Natit überelni elég nehéz :)

Előzmény: speti2 (454)
speti2 Creative Commons License 2007.01.11 0 0 454
visszaolvastam itt néhány hozzászólát. a sütemény és a cukrászda nekem is bejön :))
ditvirág Creative Commons License 2007.01.11 0 0 453

Nati kezdek aggódni érted a titokzatos kór miatt :)

Egyébként én most elkezdtem szedni a MagneB6-ot,neked is csak javasolni tudom....

Ja,az említett illető úgy tűnik likvidálta magát így megbeszélhetünk mindent nyugodtan :) Meg egyébként is sokan leszünk,nem?

Előzmény: Nativirág (451)
PÍT Creative Commons License 2007.01.11 0 0 452

Ok! :oD

Mi meg megyünk a Mecsekbe egy laza teljesítménytúrát lenyomni...

De Neked jobbulást!

Előzmény: Nativirág (451)
Nativirág Creative Commons License 2007.01.10 0 0 451
Peti, csak vicceltem!

Nekem jo a cuki is, de most el kell dönteni, hogy tényleg itt beszéljük-e meg pontosan a dolgot, hiszen mi lesz, ha a Szatír is olvassa ezt???

Dit, sajna lemondom a hétvégét, mert most inkább az ágyat nyomom, mint a pedált, és a hétvégén elutazunk a Börzsönybe. De csak hogy lásd mennyire válságos a helyzetem: Zoli visz bringát, én meg nem, mert az nekem túl sok lenne. Én majd heverészek a vidéki szállásunkon és kis sétákat teszek az erdőben. Kicsiny energiámból csupán ilyesmikre fogja futni ezen a hétvégén. :( De otthon mégse akartam volna maradni.
ditvirág Creative Commons License 2007.01.10 0 0 450
Az se rossz :)
Előzmény: Eravirág (449)
Eravirág Creative Commons License 2007.01.10 0 0 449
Edit, nem ígérem. Ha ilyen idő lesz, inkább bringáznék...
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.01.10 0 0 448
"Én mindenhez értek :)))"

Jó neked! Leszel az edzőm? :))
Előzmény: ditvirág (445)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.10 0 0 447

Nekem minden jó,csak közel legyen a Vadász utcához,mert Mannácskával onnan megyünk és akkor hamar odaérünk :)

Era,szombaton jöttök túrázni?

Előzmény: Eravirág (446)
Eravirág Creative Commons License 2007.01.10 0 0 446

Tényleg majdnem 20 fok van. Én meg innen nézem az irodából. Már sötét van mire hazaérek.

És mit szólnátok ahhoz a cukihoz, ami a körúton van, azt hiszem a Király utcánál, (Royál volt régen)?

ditvirág Creative Commons License 2007.01.10 0 0 445

Én mindenhez értek :)))

Egyébként szerintem az egyensúly a lényeg,ha az a cél,hogy az erőnlétet,az állóképességet növeljük,nem? Minél változatosabb a felkészülés annál eredményesebb...tehát itt nem az a cél,hogy a sziget köridő csökkenjen  szinte a minimálisra,hanem az állóképesség növekedjen.

Előzmény: Butch Cassidy (444)
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.01.10 0 0 444
Merthogy ezek különböző izomrostok, vannak gyorsak, meg lassúak (de kitartóak). Ha sok lassút bringázol, csendben felülkerekednek az utóbbiak. Nagyjából valami ilyesmi, de erősítse meg valaki, aki ért is hozzá. :))
Előzmény: ditvirág (437)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.10 0 0 443

Csajok,mi legyen a csütörtöki talival?

Hol,mikor?

Bár,talán lehetne megint az Arany János utcában,abban a jó kis kávézóban,nem?

Ehetünk egy jó kis ragulevest a beszámolók mellé!

ditvirág Creative Commons License 2007.01.10 0 0 442

Nem kell magyarázkodni,szívesen látunk a topikunkban :)

Nati csak viccel :))))

Előzmény: PÍT (441)
PÍT Creative Commons License 2007.01.09 0 0 441

Szia!

Én miért csajoznék? Főleg itt? Nem az Dit volt a mi Topikunkban és Őt követtem...

Köszi, igen, ő is üdvözöl.

Előzmény: Nativirág (440)
Nativirág Creative Commons License 2007.01.09 0 0 440
Nahát, ezt a meglepetést! És te itt most csajozni próbálsz, vagy a Regi elkezdett cangázni és ezért nézegetsz be ide? :DDD
Kicsi a világ. Remélem mindketten jól vagytok, Regit üdvözlöm, de akár be is nézhet majd ide a topikunkba, vagy ha van kedve versenyezni, beléphet a csapatunkba.

Era, akkor csak punnyadsz! :D Hiszen hányszor kivántuk már télen azt, hogy bár lenne csak 6-9 fok, már annak mennyire örülnénk.
Előzmény: PÍT (421)
ditvirág Creative Commons License 2007.01.09 0 0 439
Akkor gyere ma spinningelni,holnap futni...stb.majd szombaton túrázni :)
Előzmény: Eravirág (438)
Eravirág Creative Commons License 2007.01.09 0 0 438

Nnnna, titeket elnézve, most jól szégyellem magam. Csak otthon punnyadok és várom a jó időt. Nem mintha most nem lenne az...

Szóval csak punnyadok. :(

ditvirág Creative Commons License 2007.01.09 0 0 437
Igazad van,a szombati futáson úgy éreztem mintha ólombol lettek volna a combjaim...Állóképességgel,izomzattal nincs gond,csak valahogy a lendület,a könnyedség veszett el.Most ezt igyekszem visszaszerezni.
Előzmény: Butch Cassidy (436)
Butch Cassidy Creative Commons License 2007.01.09 0 0 436
A bringázás általában nagyon lassítja a futást. Hogy ez a spinningre is igaz-e, arra nézve nincsenek tapasztalataim, de könnyen lehet, hogy igen. Még azzal is jobban jársz, ha nem csinálsz semmit. Már ha a szigeti köridő a legfontosabb cél. :)

(A végkövetkeztetéssel egyébként mélységesen egyetértek: a futás mindenhez jó alap, de ez fordítva nem igaz. Futásra csak futással lehet felkészülni.)
Előzmény: ditvirág (433)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!