Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Szerintem pedig a csaj tök kedves volt,kiderült,hogy látásból ismerjük egymást még a vitorlázós korszakomból,ezért volt olyan ismerős és tegnap rá is kérdeztem.
Nem is kerülte az asztalunkat,mert ugye minek sündörögjön ott ha nem kell semmi ?
De Nati,nem ez az első és gondolom nem is az utolsó,hogy teljesen különbözőképp látjuk,ítéljük meg a dolgokat,nem? :) De hát ez a jó együttműködés egyik titka,ugye kedves Alelnöknő? :)
Jó hely a Zaccos, ha nincsenek ott sokan, mert ha igen, nem jut rád ideje a pincérlánynak, aki tud eléggé mogorva és trehány is lenni. Tegnap feltűnően kerülte az asztalunkat, de mint azt kifejtettem volt, végülis megértem.
Ja, a pasik kicsit talán unatkoztak, de ha jobban odafigyeltek Ági beszámolójára, akkor biztos nem!
Bécsi kávék tömkelege,császármorzsa eperlekvárral,valami banáncsoda,raguleves,husos penne aminek iszonyú jó illata volt,rosé,fehérbor,ásványvíz,mindenféle gyümölcslevek :)
Ja és be nem állt a szánk :) Két mákvirág (pasik) is ott volt,ők alig jutottak szóhoz :)
De nem lehetetlen! Főleg a mostanában fellépő étvágytalanságomnál. :(
Dit, aggódom én is, és az idei év sajna dokilátogatásokkal indul.
Nem nagyon aktiválja magát senki a találkát illetően, de ha csak hárman jövünk el, már az is jó. Én ma ráérek, és jobban is vagyok, úgyhogy szívesen talizom. Csak mondjátok meg mikor és hol! Nektek hánytól jó? Mert nekem bármikor, mivel nem dolgozom ma.
Nekem jo a cuki is, de most el kell dönteni, hogy tényleg itt beszéljük-e meg pontosan a dolgot, hiszen mi lesz, ha a Szatír is olvassa ezt???
Dit, sajna lemondom a hétvégét, mert most inkább az ágyat nyomom, mint a pedált, és a hétvégén elutazunk a Börzsönybe. De csak hogy lásd mennyire válságos a helyzetem: Zoli visz bringát, én meg nem, mert az nekem túl sok lenne. Én majd heverészek a vidéki szállásunkon és kis sétákat teszek az erdőben. Kicsiny energiámból csupán ilyesmikre fogja futni ezen a hétvégén. :( De otthon mégse akartam volna maradni.
Egyébként szerintem az egyensúly a lényeg,ha az a cél,hogy az erőnlétet,az állóképességet növeljük,nem? Minél változatosabb a felkészülés annál eredményesebb...tehát itt nem az a cél,hogy a sziget köridő csökkenjen szinte a minimálisra,hanem az állóképesség növekedjen.
Merthogy ezek különböző izomrostok, vannak gyorsak, meg lassúak (de kitartóak). Ha sok lassút bringázol, csendben felülkerekednek az utóbbiak. Nagyjából valami ilyesmi, de erősítse meg valaki, aki ért is hozzá. :))
Nahát, ezt a meglepetést! És te itt most csajozni próbálsz, vagy a Regi elkezdett cangázni és ezért nézegetsz be ide? :DDD Kicsi a világ. Remélem mindketten jól vagytok, Regit üdvözlöm, de akár be is nézhet majd ide a topikunkba, vagy ha van kedve versenyezni, beléphet a csapatunkba.
Era, akkor csak punnyadsz! :D Hiszen hányszor kivántuk már télen azt, hogy bár lenne csak 6-9 fok, már annak mennyire örülnénk.
Igazad van,a szombati futáson úgy éreztem mintha ólombol lettek volna a combjaim...Állóképességgel,izomzattal nincs gond,csak valahogy a lendület,a könnyedség veszett el.Most ezt igyekszem visszaszerezni.
A bringázás általában nagyon lassítja a futást. Hogy ez a spinningre is igaz-e, arra nézve nincsenek tapasztalataim, de könnyen lehet, hogy igen. Még azzal is jobban jársz, ha nem csinálsz semmit. Már ha a szigeti köridő a legfontosabb cél. :)
(A végkövetkeztetéssel egyébként mélységesen egyetértek: a futás mindenhez jó alap, de ez fordítva nem igaz. Futásra csak futással lehet felkészülni.)