Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2003.10.07 0 0 17
Úgy ültem be a moziba, h nem tudtam, h voldizni.
Film közben gyanús lett... aztán a végén megláttam a logo-t! :)
Előzmény: suttieke (13)
Mrs Jack Sparrow Creative Commons License 2003.10.06 0 0 16
Megfigyeltem, hogy kivétel nélkül mindenki imádta Deppet Jack Sparrowként! Hát, egen. Én is :) A lány valószínűleg azért nem annyira jó még, mert egyes hírek szerint még csak 17. Más hírek szerint 20. Mindenesetre nagyon fiatal. Ja, igen, Rush is nagyszerű volt, ő is egy nagy színész, csak őrajta ezt kevésbé lehet észrevenni.
motabu Creative Commons License 2003.10.06 0 0 15
télleg golden!
:)
de jó!
Előzmény: Garaboncia (14)
Garaboncia Creative Commons License 2003.10.06 0 0 14
Végre, egy kis pörgés. :-) /Ez a hozzászólás nem suttieke-ére lesz a válasz, csak máshogyan nem engedett fel a zindex. :-(/
Tényleg hosszú a film, biztosan lehetett volna még vágni (nem is keveset), és az is igaz, hogy a leányzó játéka - azt nem mondanám, hogy rossz volt, inkább - elüt a film stílusától, de attól még én nagyon élveztem egyben az egészet.
Egyre csak a három pozitív főszereplőről beszélünk, pedig a film sikeréhez szerintem erőteljesen hozzájárult a Barbossát játszó Rush is. No meg az olyan, a film egészén finoman vezetett motívumok, mint Barbossa viszonya a Golden almához. :-)
Szeretném megvédeni Sparrow kapitányt: az ő terve az volt, hogy kiküldi csónakon a kalózokat a hadsereg ellen, akik kellő távolságból elkezdik ágyúval lőni őket. Ez elvileg egy jó (és kevés áldozattal járó) terv lett volna, sajnos azonban két összetevő miatt nem sikerült. Az egyik buktató az volt, hogy amikor megegyezett Barbossával, egy lendülettel rögtön ki is adta a parancsot az indulásra, amit Barbossa kissé zokon vett, ezért (no meg azért, nehogy Sparrownak legyen igaza) módosított a parancson, és gyalog küldte a népet a hajóhoz. A másik buktató az volt, hogy a katonák nem a hajón vártak, ahogyan megbeszélték, hanem valahol a barlang közelében csónakokon. És miért? Mert a kapitány nem akarta, hogy Sparrownak legyen igaza. :-)
Az új Desperadonak ezután a film után volt a bemutatója, itthon meg még nem is volt, sz'al nem nagyon láthattuk még benne előzőleg ezt a játékstílust, de ezt csak mellékesen jegyzem meg.
Előzmény: suttieke (13)
suttieke Creative Commons License 2003.10.06 0 0 13
talán azért vodiznis mert vodizni produkt.
De ettől eltekintve is, szerintemis vontatott volt, de összeségében bájos. Viszont nem túl maradandó élmény.
A szereposztás kiváló, Depp ismét csúcs, Bloom gyönyörű és tehetséges, a lány viszont csak gyönyörű (vagy még csak nagyon fiatal).
Legközelebb csak akkor nézem meg, amikor leadják a zertéelklubbon.
Előzmény: Skywalker. (11)
Joana Creative Commons License 2003.10.06 0 0 12
ööö..megfogtál. Az új desperadoban volt, nem elötte, azt hiszem.

Skywalker: engem is a můmiára emlékeztetett: aranyos marhaság kategória, nem korszakalkotó mü. Nekem annyira nem tünt giccsesnek, ezért is csodálkoztam utólag, hogy waldizni csinálta.

Előzmény: Garaboncia (10)
Skywalker. Creative Commons License 2003.10.06 0 0 11
Nah akkor legyen itt egy negatív kritika is.
Nekem nagyon nem tetszett. Túl hosszú, túl gyerekes (voldiznis), bénaság.

Kár, hogy így elbohóckodták. Látszik, van benne pénz és energia is. Szép díszletek, tájak, felvételek stb. Ha komoly kalózosdi lett volna szerintem imádnám. De így...
Vicceskedő bugyutaságnak meg túl hosszú.
Ugyanazt érzem mint a Múmiánál. Ennyi befektetett munkát és energiát kár ilyesmire pazarolni.

Ja, és a sok ártatlanul elesett katona sem tetszett. Vhogy nem szeretem, mikor ilyen komolytalan, csitcsat gyerekakció filmekben ártatlan emberek halnak meg. Pláne, hogy Sparrow, aki végül is pozitív karakter, cselezésének lettek áldozatai. Szal ez nekem visszatetsző.
Kb mint mikor Shrek poénból felfúj egy békát az meg kipukkan.

pozitívumok:
- szép a lány
- Johhny Depp zseniális!!!!!
- tájak, díszletek stb...

Garaboncia Creative Commons License 2003.10.06 0 0 10
Joana_! Hol láttad már ezt a karaktert Depp-től?
Előzmény: Joana (2)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2003.10.03 0 0 9
Most akkor egy konkrét kérdéssel fordulok mindenkihez: Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne megszerezni a filmet? Már a netről. Szóval nem tudja valaki letölteni? Fantasztikus film sztem, már harmadszorra néztem meg, épp az imént :)
suto Creative Commons License 2003.10.03 0 0 8
Szerintem is egész jó. Te adtad az ötletet, a "MAXVAL összest" olvasgattam néhány napja, köztük ezt a beírásodat. Kösz!
Előzmény: Törölt nick (3)
motabu Creative Commons License 2003.09.29 0 0 7
húú, a múltkor találtam egyet, le is töltöttem egy csomó mindent :) de nem őriztem meg az URL-t. :(

írd be a Google-ba, hogy Jack Sparrow meg Pirates of the Caribbean és akkor meglesz!

Lórien Úrnője Creative Commons License 2003.09.29 0 0 6
Jaja, nagyon király a film, de egyet nem értek. Nincsen ennek valami weboldala, vagy hasonló? Mert már keresem egy jó ideje, hogy hát milyen jó film, biztos már rajongók ezrei készítettek weboldalakat, teletömve fényképekkel, meg minden, és nem találok. Nem tud vki vmi ilyesmit?
motabu Creative Commons License 2003.09.29 0 0 5
Jack sirály!
A fiúcska meg a lányocska elég vérszegényecske, a csaj egyértelmű 2003-as Brooke Shields-klón, csak az orrával történt valami, mert olyan furán összehúzza végig, a száját meg nem tudja becsukni, akárcsak Angelina Jolie, és egyáltalán nincsenek mellei, de különben semmi gond. Legolas meg sötétszőkén legalább nem olyan nyálas buzi, mint a GyU-ban.
Garaboncia Creative Commons License 2003.09.29 0 0 4
Azért a "mafla jófiú" elég jól belejön a végére. :-)
Nekem az is tetszett a filmben, hogy senki sincs nagyon hülyére véve: a kalózok is, meg a katonák is elég dögösek és helyén van az eszük. Csak persze Jack jobb mindegyiknél. :-)
Előzmény: Joana (2)
Joana Creative Commons License 2003.09.29 0 0 2
Johnny Depp zabálnivaló, bár ez a karakter nem újdonság nála. De ez semmit sem von le a film értékéböl. Nekem is nagyon tetszett, szórakoztató, látványos.
(Én végig azon töprengtem, hogy a mafla jófiú honnan olyan ismerös.. :-) )
Vahren Creative Commons License 2003.09.29 0 0 1
Szerintem is egy jó mozi. Kellemes csalódás a T3 után.
SParrow belépője tetszett. :)
Garaboncia Creative Commons License 2003.09.24 0 0 0
Na igen, szerintem is felettébb szórakoztató! Nem egy 0 film. :-)
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.24 0 0 topiknyitó
Még nincs topicja???
Legjobb film!!!!
Nézzétek meg, ha ki akartok kapcsolódni!
Attól fantasztikus, hogy nem számítasz rá, hogy az lesz :) Mert mi lehet egy ilyen filmben (bemutatóban csupa csontváz) jó? Hát pl. olyan poénok, hogy csak na, és persze Johnny Depp. Ha szépet akarunk, akkor meg a főhősnő (Keira Knightley) és fiú (Orlando Blomm, itt most barna tünde :) és a táj.

Szóval irány a kalózosdi :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!