Ezeket mind én is. :D Kivéve a juhtúrós galuskát, mert ha juhtúróm van, abból körözött lesz és kész. De a tojásosgaluska és a sajtostészta olyan nekem, mint másnak a torta. Nincs belőle mennyiség, amit ne tudnék elpusztítani. A leveseket is imádom, de egyedül a családból, szóval mindig élet-halál harcot folytatok, hogy leves is legyen, ne csak hús.
Nekem főtt krumplival bundás zsemlével a tökéletes. Azért is vártam össze két adagnyi szedést, mert tegnap még maradék cukkinitócsnival ettem, de ma volt időm bundászsemlével is totojázni. :)
Én meg korhelylevest főzök egy jókora csülökkel . Kissé megkésett ebéd lesz .... így vacsorára .:-)
A sóskaszószt én is szeretem ...akár tükörtojással , akár fasírttal/főtt hússal . Főzök is valamelyik nap . Jó hogy eszembe juttattad , mert néha már magam sem tudom mit főzzek .
Isteni sóska volt, még a pucércsigáknak is ízlett, fene a belüket. Kiskorukban (<1 cm) még nem olyan gusztustalanok a meztelencsigák, de azért mindkettőt lehúztam a klotyón. Remélem nem óriásira nőtt krokodilként térnek vissza!
És megmutatom, milyen tök jót fotóztam (telefonnal). A valóságban csak az a bemozdult, fényes csillag látszott szabad szemmel, ami alatt elment a szatelit (szaggatott vonalként látszik, remélem, lekicsinyítve is). Mert ilyen mázlim is volt. :)
Minden áldott hónapban kötelezően megy a NAV-hoz , hogy kinek mennyi volt a havi jövedelme . Tehát ők tudnának adni aktuális jövedelem igazolást . Nem csak úgy van az , hogy valaki aláírja a munkaszerződést 1-1 hónapban , oszt' utána az özönvíz .
....és mire biztosíték az a jövőre nézvést , hogy tavaly álló évben dolgozott , akár hülyére is kereshette magát , idén meg lébecol ?
Csak nem lelem a logikát , de asszem' így maradok .:-)
Valószínűleg átsiklottam felette, mert nem tudom a választ. :D De robonak lehet igaza, egy teljes leadózott év többet mond, mintha egy cimbi bejelenti papíron.
Hitelképességnél is az előző évet nézik. Gondolom, arra kíváncsiak, h de facto dolgozott-e folyamatosan, nemcsak vki aláírja neki a munkaviszonyt valamelyik hónapban. Ezen kívül még szállásadói igazolás is kell hozzá tudtommal.
Ezt beraktam a Femibe , de ott éppen a szokásos téma megy , fenét se érdekli . Én meg szeretném megérteni a dolog logikáját . Hátha itt valaki tudja ....:
Van egy pali , akinek lassan lejár a tartózkodásija . Hosszabbítást szeretne , a Hivatal meg egy NAV-os jövedelem kimutatást 2018-ról .
Ti értitek ezt ? Miért nem az érdekli az Idegen Rendészetet (vagymifenét) , hogy per ma van-e munkája , és mennyi a jövedelme , képes-e abból megélni ? Miért fontosabb , hogy tavaly mi volt ?