Sarkany nekem 5 ajtos van (lesz,ha megjon). Ne legyen mar 70e. Lentebb ezt irtak: "GYASZA Hátsó szárnyra netto16800 montak nekem 5ajtós kalosra!" Most akkor melyik a realis? Elég nagy az eltérés..
Na most mi a helyzet? Mondtam hogy kussolok azért mert kaptam! Örülök is neki, mint ahogy senki más! Egész nap csak repkedek, és drukkolok hogy ne ébredjek fel, mert akkor lehet bosszankodni, hogy csak álom volt... Talán így 8 nap után kezdem elhinni hogy nem álom!
A szárnyas hozzászólást nem értettem teljesen. Valami 70.000-ről volt szó... csak nem kerül a szárny 70e-be a lefújással együtt?! Az egész kocsi metálfénye volt 60e ha jól emléxem.. Akkor egy kis légterelő + egy kis festék már 70 lenne? Akkor lehet nem lesz rajta..
Ugygondolom itt most nem arról van szó, hogy melyik a legjobb, legszebb hanem arról, hogy a kisfiú miért nem mást választott vagy kért. Persze addig ameddig a lehetőségei engedik.
Hátsó szárny, a kocsi színére festve, felszerelve kb. 70.000,- Ft + ÁFA (nem gyári, maszek gyártmány!)
Oldalcsik 10.000,- Ft + ÁFA (gyári)
Oldalcsíkból kétféle létezik. Egy előre keskenyedő, nyíl benyomását keltő változat és egy végig széles változat.
Ez utóbbi valamivel rövidebb. Szerintem kissé otromba.
Az oldalcsíkok nem igazán illeszkednek a hátsó ajtóba préselt ívhez. Első lránézésre kissé furcsa a látvány, különösen a szélesebb változat esetén, de meg lehet szokni.
..durva lehet kocsit nyerni! Én is Gratulálok! De utálom a mázlistákat:))))) Na jó nem, meg különben is én is az vagyok, hogy kaptam egyet, így kussolok is:)
Én a Ford Focus C max-ot terveztem megnyerni, még tesztvezetni is elmentem.. de úgy néz ki nem én nyertem, vagy csak büntetésből nem szólnak mert megtudták hogy Fiesta helyett Kalost vettünk :) ...
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>Én már utána jártam 1-2 dolognak, hátha segít.
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3> Spoiler hátsó/5a/ nett16800ft
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3> Ködlámpa előre/5a/ nett15000ft
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3> Oldalvédő gumicsík nett 3000ft-tól
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3> Ablakra /első/ szélterelő brutt 8200ft
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3> Ezen kívűl még a többiektől hallottam, hogy lehet hozzá plusz kesztyütartót légzsák helyére, és első ülések közé könyöklőt meg ,stb..
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3> A dísztárcsákról annyit, hogy egyiken sincs rajta újonnan,hanem a csomagtartóban van original dobozban, a tetőantenával együtt, hogy ne sérüljön meg szállításkor.Majd amikor átadásra előkészítik akkor felteszik rá.NE HAGYD MAGAD ÁTVERNI!
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"> <FONT face="Times New Roman" size=3> Ez pl. a mienk átadás elött!
CBA-s játékon nyertem egy gyönyörű super piros Daewoo Kalos 1.2 S-t. Mivel már van autóm, ezért jutányos áron megválnék tőle! Irányár:1,75M Ft. Szalon ár akciósan 1,89M + reg. adó+ üzembehelyezés. Ja és akár 0 Km-rel is megvehető, mert csak július 2-án veszem át a Daewoo Óbudánál. Akit érdekel elér e-mailban vagy telefonon: 06-30-3777-679
jah, vannak dolgok... ajtóvédő díszléc és a lökhárítóvédő sem hülyeség... Ahogy itt nyílnak előttem a lehetőségek, egyre több minden tetszene hozzá :) Kár hogy árakat itt nem írnak. Na majd írok nekik.