Keresés

Részletes keresés

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.06 0 0 374

én is ismerek olyat. Kurva kövér a gyerek és a férfiaknak 3%-ába tartozik IQ meg minden tekintetébe

Előzmény: Törölt nick (372)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.06 0 0 373

Oké lebuktam. A murmucokkal három éves koromban kezdődött mikor megették a tejbegrízem

Előzmény: Mustkeatly (369)
blagi Creative Commons License 2021.11.06 0 0 371

Általánosítasz...

Előzmény: Elvin_Atombender (367)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.06 0 0 370

A lombik baby nem sátán, nem vádoló, ne keverd már bele a keresztény baromságos fogalmakat, mert olyan, mint sátán élőlény, mint személy, aki létrejött, megszületett, teremtetett, no ilyen nevű lény nem volt, nem is lesz, hacsak valaki el nem nevezte, nevezi annak, bár már olvastam olyan gyermekneveket is, hogy Wécékefe...

Az eredeti héberes írásokban sehol nincs olyan keresztény személy, mint SÁTÁN, de van HA SATAN = A vádoló-szóalakkal....

Tehát a keresztény vallás alkotta meg a sátán személyét, hozta létre, szülte meg, mint egy lombik gyermekét!

Nem is szólva a szövődményeiről, mint a sátánista egyház, sátán bibliája létrejötte is ennek köszönhető...

Ha te hitre éled meg a vallási badarságokat, jogodban ál, ez a te felelőséged, akaratod, vágyad...., nem másé...

Előzmény: Elvin_Atombender (363)
Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.05 0 0 369

Vagy a manók és murmucok.

Rád azok is veszélyesek, jól láthatóan!

Persze ha a zsidó mitológia, vagy a rátelepített mítosz hatalmasodott el rajtad, akkor azokat kineveted:-)

Ahogy én, nem ókori, nem zsidóként, Istent, Jézust, mint valós entitást.

;-)

Előzmény: Elvin_Atombender (368)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.05 0 0 368

Há én voltam Kaáli intézetbe meg G1-be - nem a én ötletem vót -, mindkettő megfulladt az exnejem istentelenségébe.

Amúgy ha nem fulladt volna bele abba, akkor sem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a végtermék Isten áldása. Aki nem haverja Krisztusnak, annak előbb utóbb bejáccik Isten átka.

Isten átka mindazokra vonatkozik akik a Krisztust nem mongyák havernak. Szentem ez alap

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.05 -2 0 367

A Biblia szerint Isten megátkozta Sárát. Ha nincs gyerek mindig a nő a hibás, mer hergeli Istent. Az exnejem istentelen volt és jelenleg is gyűlöli az Isten ahogy a meleg barátait

Előzmény: blagi (364)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.05 -2 0 366

Nem kell Ábrahámmal meg Sárával példálózni, mindenki tugya hogy Sára volt a hibás. A Bibliában is okkal hibáztassa önmagát

Előzmény: blagi (365)
blagi Creative Commons License 2021.11.05 0 0 365

Ketten lesznek egy testté > ennek a végeredménye a gyerek.

Jó esetben...

Előzmény: Elvin_Atombender (363)
blagi Creative Commons License 2021.11.05 0 0 364

Akik lombikot gyártanak ez ellen a parancsolat ellen vétkeznek

Nem.

Nálunk is az exnejem azért akart lombikot, mer szart velem szexelni

Ne általánosíts...

Előzmény: Elvin_Atombender (356)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.05 -1 0 363

Ketten lesznek egy testté > ennek a végeredménye a gyerek.

A lombik akkor is sátán, ha te nem hiszed

Előzmény: Paleokrites (362)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.05 0 0 362

a lombikember gyártása nem bűn, sohasem volt az, ez az emberiség tudománya, tudod Isten hasonlatosságára lett predesztinálva az ember, alkotni is tud már...

Előzmény: Elvin_Atombender (352)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.05 -1 0 359

Tök mindegy kik vitatkoznak lombikról............ a lombikprogram szembemegy a Szent Írással, Isten parancsaival.

Előzmény: Elvin_Atombender (358)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.05 -1 0 358

A sátán barátyai éberek és lombikot esznek

https://www.youtube.com/watch?v=xI7gtOBS77E

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.04 -1 0 356

Ne fosszátok meg egymást, hanemha egyenlő akaratból bizonyos ideig, hogy ráérjetek a bőjtölésre és az imádkozásra, azután ismét együvé térjetek, hogy a Sátán meg ne kísértsen titeket, mivelhogy magatokat meg nem tartóztathatjátok.

II Kor 7,5

Akik lombikot gyártanak ez ellen a parancsolat ellen vétkeznek.

Nálunk is az exnejem azért akart lombikot, mer szart velem szexelni.

Egy hágyés gyerek kurva kövér volt és szart szexelni a nőjével és kitalálta mennyenek Kaáliba

A végeredmény azóta is pszichiáterhez jár......... mer a hágyés felelőtlen hülye volt és szart szexelni a nejével

Előzmény: haile selassie (355)
haile selassie Creative Commons License 2021.11.04 0 0 355

tuggyuk, hogy csak szerecc szovegelni. hiszen te sem tudod mit tudsz. csak cserfes vagy. 

Előzmény: Elvin_Atombender (353)
haile selassie Creative Commons License 2021.11.04 0 0 354

ez lehet, de hogy fugg ossze a lombikbebi a pizzaval? az pont ugy szeretheti vagy nem, mint akarki mas. szerintem ez a tema jo nagy baromsag. ezermillioszor bizonyitottak, hogy pont az a legkedvesebb gyerek, akire nem is szamitanal. ha isten utjai kifurkeszhetetlenek, akkor hogy lehet ilyen hulyeseget allitani. 

Előzmény: Elvin_Atombender (350)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.04 0 0 353

amúgy tök mindegy mit gondolok miről, a lombik akkor is szembemegy a természeti törvényekkel. A természet törvénye az, hogy a férfi és nő egész éjjel szexelnek a legkülönfélébb pozitúrákban

Előzmény: Elvin_Atombender (352)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.04 0 0 352

Az a gusztustalanság az Isten bűne, a lombikbaba meg az embereké.

Ha úgy nézzük már maga a Teremtés bűn volt, hiszen szegény állatok hülye emberek a bevonásuk, megkérdezésük nélkül lettek azok amik

Előzmény: Paleokrites (351)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.04 0 0 351

Tehát Isten gyártott egyféle lombikembert, Ádám bordájábból egy nőt, ugyan az a vér, ez nem vérfertőzés, a férfi és a női vér megegyezik, rokonok, majd a rokonokon beltenyészet, ezt nevezed te korrekt bibliai tisztaságnak és te beszélsz az emberek bűneiről, ami sohasem volt bűn, a mesterséges megtermékenyítés?

Előzmény: Elvin_Atombender (348)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.04 0 0 350

Hát az istentelent arra használják aki nem szereti a pizzát

Előzmény: haile selassie (349)
haile selassie Creative Commons License 2021.11.04 0 0 349

az mit jelent, hogy istentelen? milyen gyakorlati jelentése van?

Előzmény: Elvin_Atombender (348)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.04 0 0 348

Pedig azok benne vannak a Bibliában.

a lombikról a véleményem a sajátom. Szerintem igenis istentelen a lombik. Ateista szemmel az egyetlen lehecséges út ha nincs gyerek. Biblia szemszögéből meg ördög.

Előzmény: Paleokrites (347)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.04 0 0 347

ne mond, te neked ezt Isten jelentette ki, vagy egy vallási szervezet teológiailag átoltott lelkivezetők?

Azt tudtad, hogy zsinatokon szavazták meg Jézus, majd később a "szent" léleknek nevezett egyházi entitást isteni lényegülésnek?

Előzmény: Elvin_Atombender (328)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 346

Úgy is mondhatnám: ha egy nő nem esik teherbe akkor zárlatos

Ha egy férfi nem ejt teherbe az is zárlatos sztem.

Jó lenne egy zárlatos csajjal összejönni. Lehet társkeresőbe beírom: ha PCOSed vagy más nőgyógyászati grimbuszod van akkor a jó Isten egymásnak teremtett minket

Előzmény: Elvin_Atombender (345)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 345

Oké. Izé. Én a saját szemszögemből látom úgy ahogy. Az exnejemnek 2012-ben pszichiáternéni akart felírni gyóccert meg javaslatot is tett mit tegyen........ egyiket se vállalta és hát izé a PCOS-ének oka volt.Mielőtt megismerkedtünk volna már előtte volt............

Szal én OKKAL ellenzem a lombikot

Előzmény: Mustkeatly (343)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 344

Az gáz lenne, de én hermafroditaként minden csajt meghúznék meg ollóznék velük. Uh.... lehet öngyi lennék? Talán az nem... nem, hiszen én ebben a testben is el vagyok cseszve. Férfinak születtem, de néha krokodilnak érzem magam

Előzmény: Mustkeatly (341)
Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.03 0 0 343

Na, meg a saját esetedben is, ahogy írod...

Előzmény: Elvin_Atombender (342)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 342

Tudom agyhalál meg ciki vagyok, de éna Gyűrűk ura tekintetében is ellenzem a lombikot. Meg az Ishar, Monkey Island és Duke Nukem tekintetében is.

Előzmény: Mustkeatly (339)
Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.03 0 0 341

Ha TE lennél abban a helyzetben, mennyire lenne "sima"???

:-O:-P

Előzmény: Elvin_Atombender (336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!