Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Leírtam, hogy te folyamatosan csesztetsz minket, mégis fórumozhatsz (még). Vagyis a ha annyira komolyan vennénk minden ilyen beírást, akkor páran kívülről pislognának csak a fórumra.
neked is évek óta ezt papoljuk! Személyesre veszel olyat, ami nem személyesre készült (maga a fórum)
mérgelődsz olyan fantázia nevű elektronikus mizék beírásain, kik nem is léteznek csak itt bent a dobozban.
Olyan ez mintha Izaura miatt mérgelődnél miért lett rabszolga, vagy azon, hogy jól kicsesztek az elején a szellemirtókkal!
Nem véletlen linkelem be azt a pár sort mindig.. az utolsó mondatban finoman jelzi, hogy aki összemossa a két világot... nooos annak szüksége van szaksegítségre..
a moderáció viszont nem vállal ilyeneket.. mi csak irányt mutatunk...
Joe,ha elkezdek veled szemétkedni,akkor Te is nyugodtan átléped? nem baj ha mások is olvassák,és esetleg téves következtetést vonnak belőle....az alant lévőre a kérdésem.
Mééé lepődsz meg ezen?!(Vagy már meg sem lepődsz?)Hát nem láttad?!Direkte kötözködési szándékkal írtam valamit a répcelaki palackokról!Nem kértem előtte engedélyt a főnöktől!(én naív fax,azt hittem,hogy csak a zenbe kell bekéretőznöm)Naná,hogy azonnal belém kötött!!Persze,jött ám a testőrség is!Nannná!
Ha nem csak kötözködni járnál utánam hanem figyelnél is nem kevernéd magad ilyen hülye helyzetbe.:-DDDD
Kicsit visszaolvasol és máris rájössz, hogy melyik tartozik hozzám de ezt már egyszer kitárgyaltuk a moderációs topikban a moderátorral is amikor ő rátalált a régebbire amiről azt hittem, hogy tiltva van.
Már meg ne haragudj de én ezt most az általam intézett kérdésre nézve két féleképpen tudom értelmezni!
1. Megpróbálod félremagyarázni és a fő irányvonalról elterelni a kérdést!
-mert a válaszod nem arra illik amit már sokadszor mint kérdést teszek fel-
2. Fenyegetsz azzal, hogy örüljek mert maradt még nickem amivel fórumozhatok.............
-igazából ez sem érinti az általam már többedszer felvetett problémát-
Életem eddigi tapasztalatait áttekintve úgy érzem, hogy nem értelmezem rosszul a dolgokat
Próbáljunk már meg felnőttként fórumozni nem alulbecsülni egymás képességeit.
Én eddig mindig igyekeztem korrekt egyenes tisztességes és szavahihető maradni mindenkit felnőtt és értelmes partnerként kezelni mindaddig míg az ellenkezőjéről durván nem győzött meg.
Csak ennyit kérek tőled is!!
Én sosem akartam ártani a fórumnak!
Mindig a fórum tiszta és szakmai valóságnak megfelelő szempont vezérelt!
Az adás-vételnél mindig az arányosságot és a tisztességet vettem első szempontnak!
Most akkor miért érzem, hogy ezek a szándékok inkább üldözendőek mint előnyösek itt??
Benéztem valahová ahol ez a nick ismertebb így elfelejtettem visszaváltani dehát mindenki tudja, hogy melyik nick által érintett témáról van szó és azt is, hogy ezek a nickek egy személyhez köthetők amit ugye sosem tagadtam!
-Ezt csak azért írtam, hogy ne érjen egyikünket sem ez miatt vádaskodás hiszen többször is szó esett róla, hogy nem tilos a több nick egy személynél!-