Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4678
Eredeti címe Csernus horoszkóp, :))))).
Előzmény: Hélia (4676)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4677
imádom :-D
Előzmény: Törölt nick (4674)
Hélia Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4676
Igazán kedves ez a horoszkóp :-D
Előzmény: Törölt nick (4674)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4675
:))))))) Némi horoszkópia, :))))))))
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4674
Vízönto : Jan. 20. - Febr. 18.

Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.

Halak: Febr. 19. - Márc. 20.

Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismeroseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erofitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.

Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.

Úttöro típus vagy és a legtöbb emberrol azt gondolod, hogy köcsög.Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberektanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit akörnyezetedben.Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval...

Bika: Ápr. 20. - Máj. 20.

Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van és rengeteget dolgozol - a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.

Ikrek: Máj. 21. - Jún. 21.

Jó eszu és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszot. Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrekmegrögzötten dögönyöznek a vérfertozés mocskos tócsáiban.

Rák: Jún. 22. - Júl. 22.

Együtt érzo és megérto vagy mások problémáival, s ettol igazi balfék palimadár. Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengodni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban.

Oroszlán: Júl. 23. - Aug. 22.

Úgy gondolod, hogy született vezeto vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán eroszakos kötekedo.. Hiú vagy és nem bírod elviselni az oszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

Szuz: Aug. 23. - Szept. 22.

Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevoséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szüzekbol jó politikusok és kerítok lesznek.

Mérleg: Szept. 23. - Okt. 22.

Te vagy a muvész-típus - mert nem tudsz megbirkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között....A legtöbb Mérleg no kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.

Skorpió: Okt. 23. - Nov. 21.

Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

Nyilas: Nov. 22. - Dec. 21.

Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak, mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok dönto többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.

Bak: Dec. 22.- Jan. 19.

Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetoen egy értéktelen, ügyeskedo kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is...

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4673
:-DDDDDDDDD
Előzmény: NAR (4671)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4672

:)))))))))

Jók, erre most nem tudok semmilyen frappáns válasszal előrukkolni, :)))))).

Előzmény: NAR (4671)
NAR Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4671
Úgyis rég volt vicctízperc:

Házasságról, házasoknak és házatlanoknak.

Mottó:
Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó olyan dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni.
Mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol valamit.
Kapott iszappakolást és két napig remekül nézett ki. Aztán az iszap leszáradt róla.
- Apu, miért pont anyut vetted feleségül?
- Hallod, szívem? Már a gyerek is ezt kérdezi!
- Apu, miért volt Deák Ferenc, a haza bölcse?
- Mert agglegény maradt.
Két jóbarát támasztja a pultot a kocsmában.
- Mondd, megegyeztél már a feleségeddel a vagyonmegosztásban?
- Hogyne, a válóperes ügyvédem mindent elintézett.
- Na, mesélj!
- A lakás és a gyerek a feleségemé lett, az autó az enyém, a vagyon pedig az ügyvédé.

Bye,NAR

Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.02.13 0 0 4670
Aribeth, es mas krisz trukkos bel, hju santa dzsekkmen es devid teszla bowli rajongok!
megvan a tokeletes truk, ha erdekel...
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4669
Na, bravó!
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4668

Na, a Valentin nap tiszeletére. Ezt az exnek küldeném.

Ezt opcionálisan mindenkinek.

Áj láv valentine's déj, :)))))).

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4667

:)))))

Ne ijedezz, :))))).

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (4666)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4666
mar megijedtem,h az en eletemet is tonkreteszi.
Előzmény: Törölt nick (4665)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4665
persze ez nem marjorynak szól.
Előzmény: Törölt nick (4664)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4664
Minden baj forrása ez, még az MSN hagyján, de már ide is begyűrűzik. Egy ideig nem zavart, de most már ez a te életed te4szi tönkre, mi meg nem tudunk ehhez hozzátenni többet. Az ebből eredő bajok miatt nem tetszik a légkör, ha bevallod, ha nem. De erről a többiek nem tehetnek. És nem szép dolog előjönni a FATVA-val.
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (4662)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4663
ja, jól látod.
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (4660)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4662
mar...janecsinaldmar. hogy lenne mindegy? mindenki szeret veled beszelgetni, mert kedvelnek, csupan ezt az evodest lehet egyre kevesbe toleralni. megvaltoztat teged. mi itt nagyjabol mind total kulonbozoek vagyunk, igyekszunk egymast elfogadni olyannak, amilyen. te is el vagy fogadva. [macska, fara] ertekelhetned,h egy olyan ember, mint aribeth, aki ritkan beszel ilyenekrol, megosztja veled a legfeltettebb titkat; hogy qkuc,aki mindent a leheto leghamarabb tisztaz, meghallgat,ha irsz neki; nar, aki fiu leven a tuloldalon all, tanacsot ad stb. nem a legerettebb reakcio lenne, most kiakadni es elmenekulni a problema elol, meg a martirhalal sem opcio.
Előzmény: Kymry (4661)
Kymry Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4661
már úgyis mindegy, nem?
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (4660)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4660
csak annyit fuznek hozza,h a sajat erdekedben zard rovidre az nhcs ugyet,mert ahogy ezt a jelenlegi helyzet mutatja, egyre tobbet veszitesz el emiatt a nemletezo kapcsolat miatt. innen indult a vita a nagyagyukban, emiatt mondogatja neked mindenki,h megvaltoztal, es kerulik a veled valo talalkozast,mert a tema mar mindenki turokepessegen tulmegy. ha jol latom a mostani verengzes is ehhez vezetheto vissza.
Előzmény: Kymry (4659)
Kymry Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4659

Sose kértem, hogy küldd el.

Vita lezárva.

Előzmény: Törölt nick (4657)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4658
És itt vége. Világos? Mindenki részéről.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4657
Ezt lenyomtad MSN-en, utólagos köszönet érte, már az is jól esett. Jó lenne, ha a személyes bajaidtól tudnál elvonatkoztarni és kiböknéd, hogy egyvalaki a nagy bajod. Mondtam, ignore, senkit nem küldök el. Őt sem.
Előzmény: Kymry (4656)
Kymry Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4656

Na jó, ha valaki még nem olvasta, akkor beidézem:

Lehet, hogy nincs köze ahhoz, hogy végeztem a sulival, de kezd kialakulni egy új értékrendem, valami teljesen más, mint eddig. Egyelőre még nem tudom, mi lesz ebből, de valahogy alakul. Amit viszont nagyon érzek, hogy a fórumozás kezd kiszakadni belőle. Olvasni olvasom, de nem írok. Ha mégis, akkor más topicokba, mint eddig. Gondolkoztam, hogy be is írok a teába, hogy ne legyen már itt dühöngő, mert engem ez nem szórakoztat, de aztán rájöttem, hogy ha csak engem zavar, mást nem, akkor valószínűleg csak én unom, és szépen elmaradtam... napok óta 1 hsz-t írtam, azt hiszem. Meg persze nem is volt netem az albiban... Nem arról van szó, hogy nem szeretném már az oda járó embereket, mert nagyonis szeretem őket (kivéve akit nem), csak... nem tudnám pontosan megfogalmazni. Nem és kész. Majd túljutok ezen is. Fredné meg többiek: azért imádlak titeket...
A fenébe is, hol látod itt, hogy azt írtam mind ellenem vagytok? Azt írtam, hogy máshogy viszonyulok magához a fórumozáshoz. És direkt odaírtam, hogy titeket attól szeretlek. És igen, a gondolkoztam... kezdetű mondat egy nagy bazi övön aluli ütés, amit nem bírtam visszafogni, de NEM neked szólt, meg nem Arinak, meg Candynek meg Héliának vagy akárkinek, akik rendszeresen járnak ide. Hanem egy kijelentés volt, amit nem bírtam visszafogni. És azt is odaírtam, hogy nincs netem.

NHCS-t meg ne keverd ide, légy szíves, Ari is mindjárt ráugrott a témára, hogy én biztos NHCS miatt problémázok vele, pedig nem is. És ez nem mosakodás, meg lehet kérdezni Marjory-t is.

Olvass vissza mikor írtam utoljára NHCS-t ebbe a topicba... szerintem már legalább egy hónapja nem.

És így van, nem tudok túllépni egy ügyön. De nem baszogatlak vele, ha előtte nem ugrasz a torkomnak. Reagálhattál volna a blogban is. Meghallgathattál volna priviben, nem kellett volna feltétlenül idehozni ezt a témát.

Előzmény: Törölt nick (4655)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4655
Azért kapom fel, mert oda írtad, mert ott panaszkodsz, mert mindenki ellened van. Elég!!!! Hogy ez határozzon meg egy topikot, meg barátságokat, hogy éppen milyen az aktuális nhcs ügy, meg depresszió, stb. Nem tudsz túllépni dolgokon, engem meg baszogatsz és felidegelsz.
Előzmény: Kymry (4649)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4654

Mi van?

Előzmény: Kymry (4653)
Kymry Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4653

akkor meg ne sírj, hgoy nem ide való. ha nem ide való, töröltesd, ha ide való, akkor meg nem. pont.

veszekedjünk hülyeségeken, ez a legjobb dolog szerintem is.

egyébként tettem fel kérdéseket, amikre ha nem kapok választ, nem is fogom megérteni, hogy mi a gond.

és én pont azt tettem, amit te mondasz, hogy nem jöttem addig, amíg zavart, amikor már nem, akkor megint jöttem, és hogy tettem rá egy megjegyzést tök máshol, te már itt ugrottál a nyakamnak. ez a történet.

Előzmény: Törölt nick (4652)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4652

nem töröltetek semmit, nekem nem ez életem legnagyobb gondja.

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4651
Letiltottalak, mert egyszerűen már nem érdekel ez a szenvedés, érted? Értelmetlen, falnak meg nem beszélek.
Kymry Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4650

Tudod mit? Így van. Igazad van. Valóban nem CSAK az zavart, amiről a hsz szólt. Van erre egy szaktopic különben. De nem szóltam semmit.

Amúgy a te találkozási hajlandóságod is a béka fenekét verdesi, szóval ne akarj ezzel kibújni a nemválaszolás alól.

Nyavalyogtam? Így van. Létezik olyan, hogy stresszhelyzet. Sajnos én nem vagyok olyan kemény és hűdeszuperülcsendbenszenvedős mint te, mitn ahogy Marjory is szembesített vele ma reggel.

A kislány blogja közkézen forog a wiw-en, tele van vele az üzenőfal. CSak azért linkeltem ide, mert akkor még nem volt továbbküldős. És az a blog nem arról szól, hogy depizzük szét az agyunkat, hanem arról, hogy erőt adjon nekünk. És pont.

Előzmény: Törölt nick (4646)
Kymry Creative Commons License 2007.02.12 0 0 4649

Igen, felelős felnőtt viselkedés letiltani valakit msn-en, anélkül hogy végighallgatnád...

Szerintem nagyot változtál nyár óta, biztos mi is, de ha 3-an gondoljuk úgy, hogy ez túlzás, akkor megfontolandó.

Ez klassz, csak kérném akkor megmondani, hogy ki ez a 3, mi a gondjuk és hogyisvanez.  Valóban változtam, ezt tudom. De a túlzás-dolgot rajtad kívül senki nem jelezte, szóval ki a nevekkel és a problémákkal.

És ez nem a vezsekedés helye, nem várok több hozzászólást ezügyben. Diktatúra? Igen!!! De teli van már az egésszel a tököm, nekem itt romlik el a szórakozás, és nem másokon.

Tudtam hogy az lesz a dologból, már menet közben is, hgoy minden az én nyakamba lesz varrva... mert itt csak én lehetek a hibás... érdekes összefüggés a paranoiámmal.

Nekem ez itt szórakoztató, ennyi. Nem tetszik, hát nem tetszik.

Ha a blogomba írom, felkapod a vizet, ha ide, akkor meg azért. Nem értem.

Neked már megint üldözési mániád van, amivel nem tudok mit kezdeni. És az a vizsga előtti hiszti felér mások jajjdepocsék az élet hszével. Nem igaz, hogy nem lehet ezen túllépni, pölö átpörgetni a hsz-t. Harcolsz az értelmetlenség ellen, akkor gondolkozz el az elmúlt heteken, légyszives.

Te is lapozz vissza, hogy hányan reagáltak a hsz-eimre... és igenis üldözési mániás vagyok, ha még arra sem érdemlek választ, hogy mikor talizzunk.

Túlléptem volna rajta, ha most nem hozod fel. De te újra és újra előszeded ezt a témát a gardrdóbból és feszkót csinálsz belőle. A blogomba azt írom, amit gondolok. Azért van a blog, hogy azt is kiírjam, amit ti nem akartok a fórumon látni. Te hoztad most ide a problémát, én csak reagáltam. Sorry.

Ne vedd ellenségeskedésnek, mert veled semmi bajom. De egyrészt nem vagy hajlandó megérteni, hogy mi a problémám igazából, másrészt meg kb havonta előveszel ez ügyben.

Legyél diktátor, felőlem akár, mert abban igazad van, hgoy ez a vita nem ide való, de te hoztad ide. Töröltesd a hsz-eket ha úgy gondolod, mert én is elmondtam, amit akartam ez ügyben, ha konkrétabban fogalmaznék az már nyílt háború lenne. Ennyi.

Előzmény: Törölt nick (4645)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!