Nem érdekel valakit egy Philadelphia Eagles Donovan McNaab (5) Mez (Reebok) és egy New Enland Patriots mez (11) ha valakit érdekel szoljon akkor holnapra elviszem edzésre:)
Ja, ja szerintem is. Te pedig zseni vagy, mert megfejtetted a nyilvánvalót! A Firefox nem támogatja a linkelést. Ezért az explorer-be másoltam át a fórumot, így sikerült azt beillesztenem! :D Amúgy nincs itthon két hete, tehát a korrepetálás nem jön össze... Egyébként programtervező informatikus lesz, ha egyszer végez, Ő nagyon érzékeny erre, mondjuk nekem mindegy mert egyik sem az én világom. De kössz, hogy szóltál, küldöm a linket, mert nagyon ott van!
szép A csoportos vb emlékek a mi közönségünk volt a legjobb ebből a klipből is látszik és a legnagyobb szívvel a mieink játszottak.remélem nem soká ismét a legmagasabb osztályban kergetik a korongot. most ép az alba volán izzad bécsben a osztrák rájátszásban.kár hogy nem adja a tv.mert az előző is nagy meccs volt.
Szombaton edzés 14.00-17.00 ig Falván hátul a pálya mellett azoknak akik játszanak a bajnokságban, de valszeg öltöző nem lesz. Sok átbeszélni valónk van és valamit kezdenünk kell amíg ilyen rossz idő van. 3 éve tudtunk ott a sárban is edzeni a pálya mellett senkit nem zavart. Cuccot hozzatok de először több lesz a duma és majd csak utána a feladat. Lóvékat légyszi hozzátok.
az a baj hogy az egész úgy van elbaszva ahogy van.olyan követelményrendszert és pénz behajtási rendszert állítottak fel kb mint egy nb2 nb3-as bajnokságban amelyben az alap feltételek mint pálya önkormányzatilag adott ember állomány is adott hiszen a srácok pici koruktól kezdve kb éves 500 ft-os tagdíjért lejárhatnak edzeni.a szponzorok is jobban támogatják mert népszerűbb mint az amerikai foci.
erreföl magyarországon megalakult 6-7 éve az egész az egyesületek a semmiből nőnek ki meztelen picsával kezdik el és néhány pénzéhes ............ ........... ......... ......... már azzal kezdi hogy csengess havi 30 ezret fizess nevezéi díjat ami már volt közel 700 ezer is de fizesd a bírókat is külön nevezd a játékosokat 2000-ért és ömleszti ránk a jobbnál jobb szponzorokat és jövőre már lehet hogy ennyi pénzért már kétszer annyi szénsavas vizet kapsz.
így a csapatok megszűnnek újjak meg nem is alakulnak.
Nem tudom az még nem jutott eszükbe hogy ha már lefejnek bennünket hogy felvegyék a kapcsolatot valamelyik felszerelés gyártó vagy terítő céggel hogy kedvezményesen tudnánk megkapni a cuccokat ez különösen fontos lenne a kezdőknél mert gondoljunk csak vissza hányan hátráltak vissza a kezdésnél.
vagy akár a forellel.vagy ehhez nem fűződne anyagi érdek?
Ezt a ZP honlapján találtam... Pályán kívüli küzdelmek A hírek szerint a Győr Sharks a magyar Divizíó I-es bajnokság helyett az EFAF kupában méreti meg magát, de ez egyelőre hivatalosan nem került bejelentésre. Az viszont nem csak kósza híresztelés, hogy több csapat is felvette egymással a kapcsolatot, közösen vizsgálják meg annak lehetőségét, miként változtathatnak a jelenlegi helyzeten, ugyanis elmérgesedni látszik a viszony az országos szövetséget alkotó egyesületek, illetve az általuk bürokratikusnak és a sportág érdekeivel szembe helyezkedőnek tartott MAFSZ-vezetés között
Én kedden megyek a sportorvoshoz, már szabaddá tetettem magamam a munkahelyen. Viszont a véradásra biztos, hogy nem tudok elmenni, mert számomra megint lehetetlen időpontra szerveztétek!
Én az elmúlt 3 edzésre hoztam magammal az összest pénzt, amit ide felsoroltál, de mivel rajtam kívül majdhogynem egykezemem meg tudom számolni, hogy hányan voltunk edzésen, nem tudtam odaadni se neked, se másnak! Mstanra pedig már nincs meg. Jövő héten megkapod mindet!
Ismét véradást szervezünk a sportolók részére Március 18.-án 14.00-17.00ig a kosárcsarnok konferencia termébe.(A szokott helyen.) Kérek mindenkit a csapatból jöjjön el és adja tovább ismerőseinek , barátainak, szüleinek. Segítsünk ennyivel is.
Kérem a mai edzésre hozzatok tagdíjat, nevezési díjat 2000ft, az újaknak 4000ft és a biztosítás akinek van pedig 2670 ft. Köszönöm.
Emlékeztetőül: Sportorvoshoz az alábbi időpontokban lehet menni:
2010. 03. 02. kedd 13.00. -tól / 13.00.-14.00. között az asszisztens szükség esetén elkészíti az EKG vizsgálatokat és 14.00.-tól a sportorvos hölgy megvizsgálja az állományt. A tanulóknak szükség esetén igazolást állít ki az iskola részére/
2010. 03. 04. csütörtök 13.00.-15.00. között /a keddihez hasonló menetrend szerint/
Mindkét alkalomra 15 főt tudnak fogadni.
Kérek mindenkit akinek lejár csinálja meg mert a bajnokság alatt egy kicsit macerásabb regisztráltatni a rendszerben a sportorvosit és lehet hogy kimaradsz 1 meccsből.
Eleg erdekes a mafl.hu -n olvasottak.. Uj ligaban indul... Hm... Fura hogy mennyire rugalmatlan a szovetseg, jo lenne ha okis betartananak minden datumot es idopontot ha mar ilyen kovetkezetesek. Mikorra is volt igerve a csapatok versenynaptara? Vagy miert utasitottak el a fellebezest ha voltak olyan csapatok akik megkesve kuldtek az aprh igazolast? Nem gondolom azt hogy jogom lenne biralni a szovetseg munkajat csak rosz erzes Presators nelkul bajnoksagot rendezni.
Ocho Cinco elkapás Larry Fic elkapás Kris Jenkins vs átlagos ember pancake Brees pontosság Rudi Johnson labda szorító erő Ray Lewis Jammer kétszer is egyszer a rögby illetve a helmet tackle Joey Porter pass rusher power
meg a sebesség különbség miatt erő azért Jammerban is van.nem mindegy hogy 50-el vagy 70-el mész neki a falnak.mindegy 1 átlag embernek ezek az ütések halálosak.