Mind a VALAKI, mind a VALAMI . lehet bármely ember (egykori, élő vagy virtuális)... lehet bármiféle élőlény, tárgy, fogalom..stb.... a lényeg hogy ELVÁLASZTHATATLANUL és/vagy közismerten együvé tartozzanak,,!!
Évezredekkel ezelőtt állítólag éltek olyan emberek, , akik átláttak a tér-idő szövetein. Látták jövőbeni emberek sorsát, melyeket tanítványaik segítségével rögzítettek. (Mások szerint maga Isten diktálta le nekik a jövőbeni emberek életútját.)
Egy hajókatasztrófa folytán vált igen híressé és ezáltal igen nagy értékűvé (négy évvel ez előtt 100 ezer euróra becsülték) egy hangszer. A tulajdonosa, aki egyébként a hajókatasztrófát nem élte túl, a menyasszonyától kapta ajándékba eljegyzésük alkalmával. A tárgy egy padlásról került elő sok évvel az említett hajókatasztrófa után. Egyébként a tengervíz hatására zenélésre alkalmatlanná vált.
Milyen hangszerről van szó és ki volt a tulajdonosa?
Hosszú-hosszú keresgélés után arra jutottam, hogy ez valószínűleg Dorothy, azaz Judy Garland ruhája lehet, amit az Óz, a csodák csodája (The Wizard of Oz) című filmben viselt.
Igen hosszadalmas utánjárással a fejfedő alatt lévő növekményekből azaz egy hajtincs lenne :D MICK JAGGER ÉS EGY HAJTICSE AMIT ELÁRVEREZTEK Ami a valakinek a valamije lenne ??
Jagger az angliai Dartford városban született a Livingstone kórházban. Apja, Basil Fanshawe ("Joe") Jagger (1913. április 6 – 2006. november 11.), és apai nagyapja, David Ernest Jagger, tanár volt; anyja, Eva Ensley Mary Scutts[1] (1913. április 13. - 2000. május 18.), egy ausztrál bevándorló, a Konzervatív Párt tagja. Jagger volt az elsőszülött fiú, akit úgy neveltek, hogy apja nyomdokaiba lépjen. Jagger a Rolling Stonesról szóló, Az Igaz Történet (angol címe: According to the Rolling Stones) című könyvben így nyilatkozik: „Mindig is énekes voltam. Állandóan énekeltem gyerekként. Azon kölykök egyike voltam, akik egyszerűen szerettek énekelni. Némelyik srác kórusokban énekel; mások szeretnek a tükör előtt pózolni. A templomi kórus tagja voltam és hallgatni is szerettem az énekeseket a rádióban – a BBC-n vagy a Luxemburg Rádióban – vagy nézni őket a tv-ben vagy a filmeken”. Tanulmányait jól zárta a Dartford Grammar School középiskolában, majd a London School of Economics ösztöndíjas hallgatója volt, ám tanulmányait kevesebb mint egy év után befejezte, a zenei karrier érdekében.
Diákként Jagger a londoni "the Firehouse" klubot látogatta. 19 évesen énekesként lépett fel ugyanúgy, mint Keith Richards és a Rolling Stones többi tagja, Jagger nem tanulta a zenét, kottát sem tudott olvasni.
Kóbor János az Omega együttes oszlopos tagja. A valamije pedig a haja (volt), ami mára erősen meggyérült. (Ebben a korban azért még sok férfi megirigyelné. :)
A zenekar, melynek az illető a vezéralakja, 1962-ben alakult és még ma is aktív, bár tagcserék történtek közben. Az illető éppen egy hónapja és egy napja ünnepelte 73. születésnapját. Pályája kezdetén annyira képzetlen volt zeneileg, hogy még a kottát sem tudta olvasni.