Keresés

Részletes keresés

Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2003.10.21 0 0 1
mail ment
Előzmény: Sebastian Independent (-)
HZX Creative Commons License 2003.10.21 0 0 0
Hát, egy filléres ötlet: a Google esetében pl. van lehetőség arra, hogy bizonyos pénzösszeg átutlása után a Google az általad megadott szavakra való kereséskor a te lapjaidat mondjuk az első 5 helyen jelenítse meg. A részletekért vegyétek fel a kapcsolatot a Google céggel. Keresőbarát honlapot csinálni pedig nem jó programozóság kérdése: ha a header mezők korrektül vannak kitöltve, gyorsan bekerül a lap a legnagyobb keresők adatbázisába.
Előzmény: Sebastian Independent (-)
Sebastian Independent Creative Commons License 2003.10.17 0 0 topiknyitó
A magyar nyelvű weben nagyon kevés információ áll rendelkezésre a kereső marketingről. Pl a Google a "kereső optimalizálás" kifejezésre 134 magyar nyelvű weblapot hoz. Ugyanerre a Google.de "Suchmaschinenoptimierung" majd egymillió oldalt. Megdöbbentő hogy Magyarországon mennyire nincs erre igény (vagy jó programozó?), ebből nem tudok más következtetést levonni.

Cégünk idegenforgalommal is foglalkozik. Itt aranyat ér ha egy Balatonnal kapcsolataos weblapot a "Balaton", vagy mondjuk "Plattensee" szóra a Google első tízben, vagy húszban listáz. A topicomat tulajdonképpen egy hirdetésnek is tekinthetjük. Olyan programózókat és webdesignereket keresnénk, akik értenek nem csak szép, de keresőbarát weblapok előállításához, valamint a nagyobb keresőknél történő pozicionálásához. Ismerőseimnek, akik nagyon mutaós weblapokat csinálnak
fogalmuk sincsen erről a témáról. Ha minden igaz manapság egyre fontosabb a linknépszerűség, illetve ennek következménye, hogy egy oldal minnél nagyobb fokozatot szerezzen a Google page rank szerint.

Jó programozók (ha vagytok ilyenek Magyarországon)please segítsetek! A jövőben akár együtt is dolgozhatnánk úgy hogy ez mindenkinek bőven megérje.

Példaképpen szeretném hozni a berlini KFC Webdesign balatonos munkáit. Lásd: Google.de keresőkifejezés -> "Balaton" -> Seiten auf deutsch (német nyelvű oldalak)

2. hely www.balaton-sevice.de

3. hely www.balaton-boglar.de

6. hely www.balaton24.de

7. hely www.balaton.at

11. hely www.balaton-service.de/start.shtml

Ha valaki ért a keresőoptimalizáláshoz kérem írjon ebbe a topicba.

üdv:

Sebastian

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!