Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Múltkor egy kis fenyvesben rejtőztem,ugy 10 méterre megállt előttem egy dzsip. leugrott 5 amerikai és jöttek felém, na ott pont jó lett volna, egyébként úgy szőr mint a gránátvető
Céljelölös gondolom azt jelenti a nowar-nál, hogy piros pont jlöli a célt.
"mit jelentenek azok a mm ek,a szerkezet méretét?"
A reticule mérete. Amenniyben teljesen kör alakú, akkor csak egy méret van megadva. Amint látom, ebben az esetben egy 30mm széles, 20mm magas reticule van. Az utána lévő 21mm számomra nem értelmezhető. Stike red-dot amúgy nem tudom milyen minőségű, én walter-t használok, nagyon meg vagyok vele elégedve.
Amint látod a képen is, alul van egy tekerhető rész, valamint biztosan az oldalán is van hasonló. Ha ezt tekered, az egész cuccnak a betétje elmozdul és be tudod lőni.
Ezek az olcsó red-dotok nem jók normál fegyverre, ugyanis a fegyver lövésekor fellépő hatásokra nem méretezett, így zsákbamacska, kibírja-e az első lövést.
http://www.nowar.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=85&option=com_virtuemart&Itemid=128 - Optikai irányzék, céljelölős(ez meg mit jelent?), piros, 20x30mm, 21mm 3 hónap garanciával-->ez ugye red point?mit jelentenek azok a mm ek,a szerkezet méretét? hányas sín kell ehhez(pontosan)? ha felrakom a sínre, a pirospontot valami módon lehet mozgatni vagy hogy lehet belőni? sehol nem írnak róla...fegyverre kéne nem airsoftosra... egy 8 szögű(kivűl) csőre kéne ráraknom,teljes átmérője18mm kb,mivel lehetne rárögzíteni??(alul nem lehet rögzíteni),vagy alul nagyon vékony,v.mivel....
Eladó egy rugós Tokyo Marui gyártmányú SIG Sauer P228 pisztoly (a 44-es bázisból). +100db BB.Kb. 80 BB-t lőttem el vele, garancia érvényes 2008.06.30.-ig.A tok es a szán ABS, fix HOP-UP-ja van.ÁR: 6000 Ft (alku nélkül)
sokat segít, ha olvasgatsz pl. itt: http://veszprem.softair.hu/docs.html vagy itt: http://www.softair.hu/
Ha nem akarsz előre egy rakás pénzt kiadni, nézz meg egy JG M16 verziót, kezdőnek tökéletes lehet. Aztán ha később az igényeid feltétlenül egy CA vagy TM fegyvert követelnének, nem buktál nagyot. :)
pl. a Keleti frontban érdeklődj, de készülj fel rá, hogy esetleg többhavi fizetésedbe kerülhet egy fullfém szépség. :O
Legolcsóbb jelenleg a kínai JG MP5 Navy és az AGM Mp007 (http://www.airsoftware.eu/product_info.php?products_id=40&osCsid=21d8057d7d801edc06c60730a0d56e81 ), amihez itthon is hozzá lehet jutni...
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: Teljesen fém airsoft fegyver(eke)t szeretnék vásárolni. Inkább csak a magam örömére, mint harcolni...(Nem igazán egészséges ha egy 38 éves tanárgyerek beáll a tanitványai közé lődözni) Báááár. Na szóval aki tud megkérném hogy segítsen.Merre induljak, miket keressek,mit kérdezzek az eladótól.stb.... Köszönöm a segítséget.
Nekem pl. a 46 perc utolsó 8 másodpecéig nem esett le a tantusz, hogy a "pilóta" a roncsban van még mindig!
Én (és valszem nálunk a többség) abban a hiszemben harcolt, hogy bedugtátok a házba!
"Szerénytelenség nélkül állithatom,az én taktikám volt a lerohanás,de müködött:-)."-Háát igen! Tényleg jól csinálhattátok csak az a gáz hopgy mi nem láttunk ebből egy kukkot sem mivel mi beásva hevertünk a tó mellett és vártuk az indulási parancsot.
Egyébként ez a "lerohanás" annyira megtetszett az Interpolnak, hogy velünk is megcsináltatta (csak valamivel kevesebb sikerrel mivel a berohanó "tömeg" nagy része elszaladt valahova, mi meg áltunk ketten a golyózáporban mint medvepöcs a jégveremben.De asszem láttátok az eredményt! :-D
"Titeket sokszor elárult a fotós,támadás előtt bejött a házfalhoz és nézte a hidat."-ez engem nem zavar, engem nem buktatott le mivel nem látott meg.
"Én RÁDIÓn tudtam szólni a mieinknek,készültük rátok"-Nálunk nincs sok rádió de szerintem nincs is szükség rá mert nem tudjuk kihasználni.
Ügyesek????Baromi jók:-)!10-en támadtunk 15 ellen,idegenben,11 perc alatt győztünk!Nektek ez 46 alatt sikerült:-).Szerénytelenség nélkül állithatom,az én taktikám volt a lerohanás,de müködött:-).Ámbár mint mondottam,mi a "kannibál"stilust nyomjuk.Titeket sokszor elárult a fotós,támadás előtt bejött a házfalhoz és nézte a hidat.De hangossak is voltatoka házban hallottam mit beszéltek.Én RÁDIÓn tudtam szólni a mieinknek,készültük rátok,"ti 4x".Feldobtam a fórumra a visszavágó ötletét a mi szabályainkkal,mi két marékkal szórjuk a zajcsinálókat.Ott kiélheted magad ha eljössz,viszek megint talon gránátot:-)!Hajmáskérre eljössz?
Örülök, hogy jól szórakoztatok! :-) Kár hogy nem jöttek el a többiek tőletek de majd legközelebb! Nagyoon jól játszottatok, ügyesek voltatok. A második körben amikor mi voltunk a "milicisták", engem 5x lőttek ki (ti 4x, 1x saját) :-) . Örülök, hogy megismerhettelek benneteket! Üdv!
Akkor én a patakból,terepszinű fürdögatyában szórom a bb-t!Busmanéknál még ok lenne az a hőfok,de mi tudvalevőleg nem vagyunk azok.Baja is a meleg miatt mondta le szerintem,Kaposwar is,ők ma iccaka játszanak.Most ez van,majdcsak lehül valamikor normál hadi hőfokra.
Viszünk egy rahedli vizet (azért ti is hozzatok) patakba berak, talán jó hőmérsékletű lessz. "Vasárnap meg lehet kóstolni:-)"-Ajaj! Rosszat sejtek!:-)
"Szerintem elég laza lessz a csata,úgy fogunk kóvályogni ebben a kurva melegben,mint az őszi legyek."-Na! Mi ez a nagy visszatáncolás? Black Hawk Down -hoz ilyen klafa szomáliai időjárás dukál! :-) Interpol mindent elintéz!
Ma én is belepiszkáltam kicsit a vasba.Vasárnap meg lehet kóstolni:-)!Szerintem elég laza lessz a csata,úgy fogunk kóvályogni ebben a kurva melegben,mint az őszi legyek.Hivatalból elmegyek,mert visszavágó,de amúgy passzolnék a meleg miatt.